2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ohhhhh yatak odam çiçek gibi oldu Artık havalar ısındı o kalın yorganı kaldırdım bütün kış ezildim zaten altında. İnce silikon yorganımı nevresimledim çiçekli çiçekli içim açıldı Haftaya da camlarımı silerim artık yağmur da pek yağmaz diye ümit ediyorum

Son düzenleme:

Bende yorganı kaldırıp uyku seti çıkarmak istiyorum ama daha erken sanki ya üşürsek diye çıkarmıyorum eşimde yollarda hasta oldu biraz daha kalsın en iyisi

Bende yorganı kaldırıp uyku seti çıkarmak istiyorum ama daha erken sanki ya üşürsek diye çıkarmıyorum eşimde yollarda hasta oldu biraz daha kalsın en iyisi

bende daha cikarmadim bizim burada belli olmuyor ki havalar bazen yaz gibi bazende kara kis gibi anca hazirana kaldircam bbende.

selammm

nabersiniz nevar ne cok bakimburalarda ?
Hoşgeldin sinemcim herkes kayıplarda valla bugün :26:

dün gece baya sıcakladık kaç gündür aklımdaydı zaten kaldırmak, eşim de sabah bunu kaldıralım diyince hemen attım gitti. Ama az önce haberleri okudum yine soğuk hava geliyor demişler yaaaaaaaaaaaaaaa

valla ben bezelye yapmistim. Dünden yaptim bugün ugrasmim diye.

Kaynamam aradi yemege buraya gelin sinitzel yapmis oraya gidecez yemege birsey olmaz sanirsam isinmadi zaten öyle dolapta duruyor. yarin yeriz artikin onuda.

Ben dün dana haşlama ile pilav yapmıştım bugünede kaldı bi mercimek çorbası yapmayı düşünüyorum

benim de dünden kabak çorbam ve fırında tavuğum var biraz. Az bi şey de yanına havuç mücver yapsam sarımsaklı yoğurtlu falan. Bi de salata? Olur mu kızlar sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…