2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim de dünden kabak çorbam ve fırında tavuğum var biraz. Az bi şey de yanına havuç mücver yapsam sarımsaklı yoğurtlu falan. Bi de salata? Olur mu kızlar sizce?

Pilav yada makarna yapsan nasıl olur. Havuç mücverinin tarifini istiyorum

Aaaa havuç mücverinin tarifini bende isterim:) ben kabak mücveri yapıyorum sık sık süper oluyor ama fırında yapıyorum kek gibi oluyor aynı,bugünde Hasanpaşa köftesi yaptım yanına da zeytinyağlı baklam varr

valla aciktim kizölar siz böyle konustukca

bende mücver yapiyorum da kizartarak yapiyorum yagda. firinda cok duydumama denemedim hic.

bende bu havuc mücverini merak ettim ayoll.

Havuç mücverini bi kere yaptım çok hoşuma gitti ama tarifini unuttum burda kk'dan bulmuştum bi araştırayım bakim tekrar

Havuc Mücver Tarifi

Malzemeler
3 adet rendelenmi$ havuc
2 adet yumurta
yarIm demet maydanoz
3 corba ka$IgI un
karabiber,tuz
üzeri icin yogurt

Malzemelerin tümü karI$tIrIlIr.
Bir tavaya sIvIyag eklenir.
HazIrlanmI$ karI$Imdan ka$Ik ka$Ik alInarak kIzgIn yagda kIzartIlIr.
Yogurt ile servis yapIlIr.

BayIlIrIm mücvere Immmm)))) kabaklIsI ve mIsIrlIsIda cok güzel oluyor.

MIsIrlI mücverde sadece icine ka$ar peyniri ilave edilir.

Afiyet olsun.

kizlarr

bakin evdeki bayat ekmekleri degerlendirmek icin bir tarif buldum netten !!

Bayat Ekmek Böreği
Malzemeler:1 bayat ekmek 1 su b.kaşar peynir rendesi 150 gr.beyaz peynir

Sosu için:2 su b.süt 1 çorba k.tereyağı
3 yumurta (ben 2 tane koydum)

Hazırlanışı:
İlk olarak bayat ekmeğin yarısı küp doğranarak fırın kabının altına yayılır. Üzerine rendelenmiş kaşar peynirinin yarısı ve beyaz peynir serpilir. Kalan diğer ekmekler de küp doğranarak üzerine serpilir. Diğer taraftan sosu hazırlanır. Bunun için; karıştırma kabına erimiş tereyağı, süt ve yumurta alınarak çırpılır. Hazırlanan sos ekmeklerin üzerine yayılır. Daha sonra en son kalan kaşar peyniri de üzerine serpilerek streç filmle kapatılır ve bir kaç saat buzdolabında bekletilir. Daha sonra 180 derecede pişirilir.
FIRINDA HAVUÇ MÜCVER
*Dilediğiniz kadar havucu rendeleyin
*içine havuç sayısına göre yumurta, un çırpıp tuz baharat ekleyin havuçlara karıştırın
0Dilerseniz dereoyu maydonoz kıyıp ekleyin
*Fırın kabına serip orta dereceli fırında pişirin

Afiyet olsun...

Kızlar kabak mücverini yağda kızartmak yerine fırında yapın kolesterolu az oluyor o zaman çok kolay hem kızartmakla uğraşmıyosunuz...

Kabağı rendele içine, 2 yumurta ,bi buçuk sb un ,1 kabartma tozu,dereotu,beyaz peynir,tuz,pul biber hepsini karıştır koyu kek kıvamına gelicek hepsi ver fırına kızarsın üzerine bide kaşar offf yemede yanında yat

herkese Iyi aksamlar !!

ben cikiyorum esim gelicek almaya kayanama gidiyoruz yemege öpüldünüzzzzz

yarin görüsmek üzere hosca ve dostca kalin !

Ben bi kere denedim kaynanam pek beğenmedi gerçi sıcakken 2 dilim yedi sonra sevgili görümcem hiç güzel olmamış deyince o da onayladı çöpe attı sonra onları cadı görümce

iyi akşamlarrr bende çıkıyorumm kocişim gelicek birazdan akşamada öyle bir geçer zaman ki var süper

Nektarcım ö_ö ne demek?
göz ağız göz, surat şekli diye ekledim ama benzemiyo mu elfimm

Bol şanslar canım

bol şans canımmmmmmmmmmmmmm hayırlısı olsun

bol şans canım. inşallah hayırlısı olur
teşekkür ederim kızlarrr

kaynım geldi onunla gittik, görüştüm.. daha 4-5 kişi varmış onlarla da görüşüp dönecekler bana
saat 8 akşam 6:30 cumartesi 1 e kadar
servisi var, maaşı da 850 tl
çok büyük bi şirket, güzel bi yer
ama çok heycanlıydım, kendimden emin olsam daha iyi olurdu
bakalım hayırlısıysa olur artık :26:

Yarın son gün bitiyor ama bu yanma nerden çıktı bilmiyorum evlendikten sonra sistit olmuştum antibiyotikle geçmişti sanırım yine oldu

Akşama yemekleriniz belli mi kızlar?
:26:
ben de evlendikten hemen sonra sistit olmuştum, evlenen kızlarda genelde oluyomuş o :26: belki tekrar olmuşsundur elfim doktora git mutlaka

Nektarcım sen söyledikten sonra ö_ö yü benzettim göz ve ağıza burnu olmayan bi surat :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…