- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
benim de dünden kabak çorbam ve fırında tavuğum var biraz. Az bi şey de yanına havuç mücver yapsam sarımsaklı yoğurtlu falan. Bi de salata? Olur mu kızlar sizce?
Aaaa havuç mücverinin tarifini bende isterim:) ben kabak mücveri yapıyorum sık sık süper oluyor ama fırında yapıyorum kek gibi oluyor aynı,bugünde Hasanpaşa köftesi yaptım yanına da zeytinyağlı baklam varr
Havuç mücverini bi kere yaptım çok hoşuma gitti ama tarifini unuttum burda kk'dan bulmuştum bi araştırayım bakim tekrar
Kızlar kabak mücverini yağda kızartmak yerine fırında yapın kolesterolu az oluyor o zaman çok kolay hem kızartmakla uğraşmıyosunuz...
Kabağı rendele içine, 2 yumurta ,bi buçuk sb un ,1 kabartma tozu,dereotu,beyaz peynir,tuz,pul biber hepsini karıştır koyu kek kıvamına gelicek hepsi ver fırına kızarsın üzerine bide kaşar offf yemede yanında yat
göz ağız göz, surat şekli diye ekledim ama benzemiyo mu elfimmNektarcım ö_ö ne demek?
Bol şanslar canım
bol şans canımmmmmmmmmmmmmm hayırlısı olsun
teşekkür ederim kızlarrrbol şans canım. inşallah hayırlısı olur
Yarın son gün bitiyor ama bu yanma nerden çıktı bilmiyorum evlendikten sonra sistit olmuştum antibiyotikle geçmişti sanırım yine oldu
ben de evlendikten hemen sonra sistit olmuştum, evlenen kızlarda genelde oluyomuş o :26: belki tekrar olmuşsundur elfim doktora git mutlakaAkşama yemekleriniz belli mi kızlar?
:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?