günaydın kızlar
bolcum bende 6 da en geç 6 30 da çıkıyorum
yarenay evet 30 u bekleme bencede tam zamanı ben de 26 yaşındayım ayy yaşlandık mı ne
ölü gelin filmi benim harddiskimde var daha izlemedim ama güzel mi
canım şu ev işi bi belli olursa oturup ciddi ciddi bir plan yapcaz eşimle. bebiş konusunda da ona göre hareket etcez. burda doğurmamın olumlu yanları da var olumsuz yanları da. aynı şekilde İzmir'de doğurmanın da olumlu olumsuz yanları var. hangisinin olumlu yanı daha fazla olursa ona göre hareket etcez. ama dediğim gibi ben 30'a bırakmak istemiyorum şahsen. bakalım sonuçta zaman gösterecek herşeyi. şu an 27 yaşındayım. hatta buçuk28 de doğum olsun istiyorum ama kader ne gösterecek bakalım? herşeyin hayırlısı Allah'tan, hepimiz için.
canım şu ev işi bi belli olursa oturup ciddi ciddi bir plan yapcaz eşimle. bebiş konusunda da ona göre hareket etcez. burda doğurmamın olumlu yanları da var olumsuz yanları da. aynı şekilde İzmir'de doğurmanın da olumlu olumsuz yanları var. hangisinin olumlu yanı daha fazla olursa ona göre hareket etcez. ama dediğim gibi ben 30'a bırakmak istemiyorum şahsen. bakalım sonuçta zaman gösterecek herşeyi. şu an 27 yaşındayım. hatta buçuk28 de doğum olsun istiyorum ama kader ne gösterecek bakalım? herşeyin hayırlısı Allah'tan, hepimiz için.
fatmam yaparsın sen. hem ikisini yaş araları da iyi olurgenelde çevremde gördüğüm kadarıyla herkes ilkinde ikinciyi planlıyor ama ilki doğunca ikinciden vazgeçiyorlar. sen de öyle olmayasın
bol ne oldu canım salak patron yine canınımı sıktı
ö.g.z iyice saçmaladı artık onuda izlemeyeceğim sanırım
aman canım sıkmadaığı zaman varmı diye sormak daha ii olur sanırımm dün patlamama ramak kalmıştı ağzımı açtım ama geri sustum bebeğim için.
noluyomuş cnm?
Günaydın sinem :)
patlat bi bişeyler :)))
slm şekerler...
arse bana özel msj atmak istemiş..ama gelmedi kutum dolu oldugu için ve ben silmek için mesajlarımı göremiyorum ki kızlar..zuzu bu kpnuda ne yapmak gerkir yaz..canım ben sonra okurum kolay gelsin herkese
aman canım benim sabret inşallah allah çektiğin bu sıkıntıların mükafatını verir..allah sen sabrettikçe ona cezasını er geç verecektir..ayy ne biliyim ya saçma sapan şeyler oluyo sıktı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?