2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım şu ev işi bi belli olursa oturup ciddi ciddi bir plan yapcaz eşimle. bebiş konusunda da ona göre hareket etcez. burda doğurmamın olumlu yanları da var olumsuz yanları da. aynı şekilde İzmir'de doğurmanın da olumlu olumsuz yanları var. hangisinin olumlu yanı daha fazla olursa ona göre hareket etcez. ama dediğim gibi ben 30'a bırakmak istemiyorum şahsen. bakalım sonuçta zaman gösterecek herşeyi. şu an 27 yaşındayım. hatta buçuk 28 de doğum olsun istiyorum ama kader ne gösterecek bakalım? herşeyin hayırlısı Allah'tan, hepimiz için.

bizim hatunların bugün de çalışkanlığı tuttu sanırım. katılım yok

ben 30unda 2 ciyi yaparım :

canım kendinizi hazır hissetmeden yapmayın inşallah herşey planladığınız gibi olur :26:yaş ilerlemese ben daha 2 yıl düşünmem ama herşeyin hayırlısı tabiki..allah inşallah borçlarımızı ödemeyi nasip etsin ve bebeğimizin huzurlu sıkıntısız bi ortamda büyümesini nasip etsin tek dileğim bu..

fatmam yaparsın sen. hem ikisini yaş araları da iyi olur genelde çevremde gördüğüm kadarıyla herkes ilkinde ikinciyi planlıyor ama ilki doğunca ikinciden vazgeçiyorlar. sen de öyle olmayasın

fatmam yaparsın sen. hem ikisini yaş araları da iyi olur genelde çevremde gördüğüm kadarıyla herkes ilkinde ikinciyi planlıyor ama ilki doğunca ikinciden vazgeçiyorlar. sen de öyle olmayasın

yok yaa vazgeçmem 2 çocuk arasında fazla yaş farkı olsun istemiyorum kıskançlık başlar ben yaparım yaa bende o potansiyel var

aman canım sıkmadaığı zaman varmı diye sormak daha ii olur sanırımm dün patlamama ramak kalmıştı ağzımı açtım ama geri sustum bebeğim için.

noluyomuş cnm?

aman canım benim sabret inşallah allah çektiğin bu sıkıntıların mükafatını verir..allah sen sabrettikçe ona cezasını er geç verecektir..ayy ne biliyim ya saçma sapan şeyler oluyo sıktı artık

slm şekerler...

arse bana özel msj atmak istemiş..ama gelmedi kutum dolu oldugu için ve ben silmek için mesajlarımı göremiyorum ki kızlar..zuzu bu kpnuda ne yapmak gerkir yaz..canım ben sonra okurum kolay gelsin herkese

Selamm

Naber nerelerdesin sen süper ?

Senin evde internetin yok mu ?

Neler yapiyorsun is durumlari nasil buldun mu is ?

inşallahhh tek dileğimmm.

sinemcim benim bildiğim hıdırellez dündü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…