2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Selamm

Naber nerelerdesin sen süper ?

Senin evde internetin yok mu ?

Neler yapiyorsun is durumlari nasil buldun mu is ?

yok canım evde net..görüşmlerim oluyor..birtanesi oldu gibi en yakın zamanda geliuyorum merak etmeyin..şimdi bir görüşmeye gtcem ..11,30 da

inşallahhh tek dileğimmm.

sinemcim benim bildiğim hıdırellez dündü.

6 mayis yaziyor ama heryerde bilmiyorum ki canim ben bir internet sayfasinda okudum 6 mayis hidirelez bugün dua edin dilekleriniz kabul oluyor falan yaziyor google yaz bir istersn

benim bildiğim de hıdrellez 5 Mayıs'ı 6 Mayıs'a bağlayan gece kızlar, yani dün akşamdı.

süper inşallah olur işin en kısa sürede dönersin aramıza. nektarımın da işi olsun inşallah biran önce. bu arada gördünüz mü nektarım albüm açmış. yaptığı yemekleri hamur işlerini görebilirsiniz ordan.

sinem hep ateş alıp çıkıyorsun yetişemiyorum hızına yaa

günaydın kızlar,

hemen neler oluyo anlatın bakalım ?

süper niye hiç haber vermiyosun kız, msj kutun doluymuş özel msj da atamıyoruz,

hayırlısı olsun hadi, sıkılmadınmı evde ?

arse hoşgeldin canım. kısa özet geçelim. bol'un uyuz patronu gıcıklıklarına devam ediyor. nektar iş aramaya devam ediyor. bu arada mutfakta harikalar yaratıyor geri kalan herkes bildiğin gibi işinde gücünde. bu aralar herkes çok çalışkan çok muhabbet dönmüyor

sağol yarenay. bol un patronunu benim elime versinler 1 kaşık suya bile gerek kalmayacak , öldürecemm yaaa olan olmuş bitmiş hala niye uğraşıyo kızla anlamıyorum.
nektarda sıkıntıdan kendini mutfağa vermiştir
benimde çok yoğun ama arada okumaya çalışıyorum , tabi herşey aklımda kalmıyo.

birinin cenazesi vardı başsağlığı dileyeyim diyodum ama unuttum mesela

elfinin eşinin anneannesi vefat etti canım.

valla kızlar az kaldı zaten her an güzelce bi dalacam kafasını gözünü morartacam ayy ne zevkli olurdu:))
birini tutup dövdürsemmi acaba öle görmek bile beni mutlu ederdi yani

valla kızlar az kaldı zaten her an güzelce bi dalacam kafasını gözünü morartacam ayy ne zevkli olurdu:))

bol sen 32. haftada hemen izne mi ayrılcaksın

Canım yazdıklarını görme olasılığı çok yüksek belki okuyordur şu an :))

aynen arseye katılıyorum.

fatma bildiğim kadarıyla rapor alıp çalışma süreni sadece memursan uzatabiliyorsun. özel sektörde çıkman gerekiyor diye biliyorum. yani doğumdan sonrasına eklemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…