2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aynen arseye katılıyorum.

fatma bildiğim kadarıyla rapor alıp çalışma süreni sadece memursan uzatabiliyorsun. özel sektörde çıkman gerekiyor diye biliyorum. yani doğumdan sonrasına eklemiyorlar.

cnm 32.haftada rapor alınıyo ama çalışabiliyosan devam ediyosun nereye kadar götürebilirsen işte.sadece memurlar için değil özeldede yapılıyo.

selam kızlar nasılsınız ben pek uğrayamadım bu hafta. Bayağı yoğun geçiyor derslerden dolayı.

Dün hıdırellezdi. Dileklerinizi gül ağacının altına iliştirmişsinizdir umarım.

özel sektördedeekliyolar canım, aynen rapor alıyosun çalışabilir diye.

ayrım yapmıyolar bu konuda.

aaa çok iyiymiş. sevdim bunu. ben grafikerim zaten oturarak çalışıyorum. başka bir problem olmazsa ben de öyle yapabilirim o zaman. bebişimle daha çok vakit geçiririm böylece

sirken hoşgeldin canım. sen ne diledin bakalım??? bi de bir karar verecektiniz eşinle. ne oldu o iş? ne zamandır yoksun soramadım.

sirken hoşgeldin canım. sen ne diledin bakalım??? bi de bir karar verecektiniz eşinle. ne oldu o iş? ne zamandır yoksun soramadım.

Neler dilemedim ki :) ev diledim araba diledim kariyer diledim :))))

Daha henüz karar vermedik; karar vermemiz için eşimin tezini vermesi gerekiyor. Önümüzdeki aylarda şekillencek. Ama k validem ve annem duydular. Onlar hiç sıcak bakmıyorlar razı değiller. Ben de olumsuz ya da olumlu bir şey demiyorum.

ay kiz napim is gücc

camasir

alisveris :)))

bende yetistiremiyorum ki

Merhaba kızlar ben geldim. Hıdırellezi kaçırdım tühhh
Kızlar büyük bi karar aldık şu geçen iki gün baya stresli geçti bizim için. Eşim işinden hiç memnun değildi, sürekli problemleri olan bi yer ve bi iş arkadaşı vardı anlaşamadığı. Zaten başından beri hiç isteyerek değil mecbur olduğu için girmişti. Çalışma saatleri çok yğun, verdikleri parar para değil. İki gün önce artık sıkıntıları had safhaya ulaştı çok üzüldüm ağladım onun böyle üzülmesine. Bıraksak bi türlü bırakmasak bi türlü, işin içinden çıkamadık.Dün işyeriyle konuştu bugün istifasını yazacakmış akşam yani bugün son iş günü.

O kadar karışık durumdayız ki anlatamam. Kafamızda şu anda kpss'ye çalışmak var. Bir de eşim abisiyle ortak bi internet cafe işletiyor onu tamamen üzerine alıp borcunu abisine bi şekilde ödeyip onu işletmeyi düşünüyoruz. Allahım inşallah doğru olanı yapmışızdır işten ayrılmakla. Ama onun o üzgün sıkıntılı halini görünce doğru olduğunu düşünüyorum. ailesiyle falan da konuştuk onayladılar. Dün babama çıtlattım azcık, sınava çalışma planı varsa ayrılsın bu işi nası olsa her zaman bulur dedi :26:
Önceki gece hiç uyumadı sabah ezanı okunuyordu en son ve biz hala ayaktaydık

Ayşecim bi kapıyı kapatan allah bi kapıyı açtırır. Hayırlısı olsun belki böylesi daha iyi olur daha iyi bir işi bulur.üzelmeyin güçlü olun ki bu zor günleri atlatabilesiniz..

Alishia hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Umarım en kısa zamanda bu sorunları atlatırsınız da unutur gidersiniz yaşadıklarınızı... birbirinize sarılıp destek olraka daha kolay atlatırsınız ..

ayy canım zor bi durum işyeri sıkıntılı oldumu çok ii bilirim insanın huzuru falan kalmıyor yani.hayırlısı olsun inşallah..

Ayşecim bi kapıyı kapatan allah bi kapıyı açtırır. Hayırlısı olsun belki böylesi daha iyi olur daha iyi bir işi bulur.üzelmeyin güçlü olun ki bu zor günleri atlatabilesiniz..

ayy canım zor bi durum işyeri sıkıntılı oldumu çok ii bilirim insanın huzuru falan kalmıyor yani.hayırlısı olsun inşallah..

çok teşekkürler kızlar.İşten eve her geldiğinde şikayet ediyordu zaten. Hayırlısı olsun artık...:83:Kendimi boşlukta gibi hissediyorum değişik bi his var içimde bilemiyorum kızlar....Bari şu kpss'ye iyice çalışsın da inş. onu kazanır nereye atanırsak atanırız artık...Gerçi şurda iki ay kaldı ama...

Aklında hep kendi işini kurmak var ben eşimi tanıdım tanıyalı aynı şeyi söyler. Ama kendine iş kurmak da kolay değil ki, ne işi kuracaksın, nasıl olacak, iş yapar mı...iyi düşünmek lazım bunları :44:

Ayşecim eşinin işten ayrılmasına üzüldüm canım..ama sakın kafana takma bi kapıyı kapatan allah öbür kapıyı açar sakın kendini üzüpte hasta olma..aynı durumları ben yaşadım çünkü eşim kendi işini kurmuştu ayrıca biyerde çalışıyodu ama adamlar verdikleri sözleri tutmadılar anlaşamadı okadar üzgün ve stresli geliyoduki anlatamam okadar çok çalışıyodukii çalıştığı emeğin karşılığını alamıyodu yeni evli olduğumuz içinde çıkamıyodu çıkmazın içindeydi..okadar üzüldümki anlatamam en çokta onun bu durumuna üzülüyodum üzüntüden midemden rahatsızlandım..şimdi çok şükür ikimizinde işi var,sağlığımda iyi ve çok iyi bi işyeri sen dua et allah yardımcınız olsun canım benim..kendi işini kurma fikri bence pek mantıklı değil aylık şeklinde çalışmak daha ii

Cnm benim eşim de tam senin anlattığın durumda işte. Çıkmazın içinde kelimesi cuk oturdu gerçekten öyle. inş. hep dua ediyorum herkes ediyor
Ya bi de bir iddaa bayisi açmak var aklında çok iyi para getiriyor falan dedi ama işte iyi araştırması lazım bir de onu açmak için çok para lazım...neyse işte hayırlısı olsun diyelim..

eşim çok başarılı ve işini iyi yapıyodu ama çok para lazımdı sermaye lazım yoksa sıkışırsınız kendi işini yapması bu yüzden zor bide paraları toplamak mesele oluyo herkes zamanında vermiyo onunki otomasyon üzerineydi..şimdi yine devam ediyo ama iş yerini kapattı dışardan devam ediyo..eşin ne mezunu canım

ay kiz napim is gücc

camasir

alisveris :)))

bende yetistiremiyorum ki

ah ah bizim hayatımız hep böyle geçecek bundan sonra.

canım benim Allah yardımcınız oldu, arkadaşların dediği gibi bir kapıyı kapatır daha iyisini açar. içini rahat tut. inşallah herşey en kısa sürede yoluna girer. benimki de dün patronuna sinirlenmiş, öyle birşey söyledi ki bekar olsam gözümü kırpmaz yapıştırırdım bir tane diyor. internet kafenin geliri güzel mi canım? artık herkesin evinde internet var ya ondan merark ettim.

Ayşecik enazından akşam yemeklerini vaktinde yiyeceksiniz
Herşey için hayırlısı canım..kendi işini kurana kadar belki daha iyi bi iş bulur hiç belli olmaz,kpss de diyosun hadi bakalım hayırlısı olsun..
Biraz sıkılcaksınız ama inşallah rahata erdirir allah'ım

Evet cnm her işte oluyor malesef böyle sıkıntılar. Eşim işletme mezunu tatlım.

Cnm biz de alırken hep tereddütteydik herkesin interneti var artık niye gitsin cafeye diye düşünüyorduk ama allahtan iş yapıyor. Biz de çocuklar falan oyun oynamaya geliyorlar, ödev yaptırmak çıktı almak için gelen var. Ekstra tamir işleri çıkıyor sürekli. Şu anda krediyle alındı orası ve kendi masrafını kendi ödüyor. Bir de elden de borçlar vardı yine oradan gelen parayla elden borcu kapattılar. Bu aydan itibaren bize para gelmeye başlayacak. Yani sıfır masrafla bir dükkan sahibi oldular.

Saol zuzum inşşş. Evet bu akşam yemeği işi iyi oldu sabah da erken uyanmak yok artık, gerçi ben uyanıyordum ama bi gözüm azçık da olsa hemen uyuyordum yine

Canım hiç üzülme Allahım en kısa sürede çok güzel işler nasip etsin size, bizde eşim evlenmeden askerden geldikten sonra eski iş yerine girememişti evlenmemiz bu yüzde baya bi gecikti yine de birbirimizden vazgeçmeden destek olduk , ne demek olduğunu az çok biliyorum Allahım yardımcınız olsun inşallah...

Kızlar annenize ne alacaksınız ya
Kendi anneme kolay bi takı bile alsam olur anneanneme ne alacam bilmiyorum hele k.validemi hiç bilmiyorum akşam sordum neye ihtiyacın var diye. Hiç bişeye dedi bana bişey almayın dedi. bende düşündüm torununu çok seviyor ya bi foto çıkarıp çerçeveletsem odasına koyar sizce olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…