aynen arseye katılıyorum.
fatma bildiğim kadarıyla rapor alıp çalışma süreni sadece memursan uzatabiliyorsun. özel sektörde çıkman gerekiyor diye biliyorum. yani doğumdan sonrasına eklemiyorlar.
özel sektördedeekliyolar canım, aynen rapor alıyosun çalışabilir diye.
ayrım yapmıyolar bu konuda.
sirken hoşgeldin canım. sen ne diledin bakalım??? bi de bir karar verecektiniz eşinle. ne oldu o iş? ne zamandır yoksun soramadım.
benim bildiğim de hıdrellez 5 Mayıs'ı 6 Mayıs'a bağlayan gece kızlar, yani dün akşamdı.
süper inşallah olur işin en kısa sürede dönersin aramıza. nektarımın da işi olsun inşallah biran önce. bu arada gördünüz mü nektarım albüm açmış. yaptığı yemekleri hamur işlerini görebilirsiniz ordan.
sinem hep ateş alıp çıkıyorsun yetişemiyorum hızına yaa
Merhaba kızlar ben geldim. Hıdırellezi kaçırdım tühhh
Kızlar büyük bi karar aldık şu geçen iki gün baya stresli geçti bizim için. Eşim işinden hiç memnun değildi, sürekli problemleri olan bi yer ve bi iş arkadaşı vardı anlaşamadığı. Zaten başından beri hiç isteyerek değil mecbur olduğu için girmişti. Çalışma saatleri çok yğun, verdikleri parar para değil. İki gün önce artık sıkıntıları had safhaya ulaştı çok üzüldüm ağladım onun böyle üzülmesine. Bıraksak bi türlü bırakmasak bi türlü, işin içinden çıkamadık.Dün işyeriyle konuştu bugün istifasını yazacakmış akşam yani bugün son iş günü.
O kadar karışık durumdayız ki anlatamam. Kafamızda şu anda kpss'ye çalışmak var. Bir de eşim abisiyle ortak bi internet cafe işletiyor onu tamamen üzerine alıp borcunu abisine bi şekilde ödeyip onu işletmeyi düşünüyoruz. Allahım inşallah doğru olanı yapmışızdır işten ayrılmakla. Ama onun o üzgün sıkıntılı halini görünce doğru olduğunu düşünüyorum. ailesiyle falan da konuştuk onayladılar. Dün babama çıtlattım azcık, sınava çalışma planı varsa ayrılsın bu işi nası olsa her zaman bulur dedi :26:
Önceki gece hiç uyumadı sabah ezanı okunuyordu en son ve biz hala ayaktaydık
Ayşecim bi kapıyı kapatan allah bi kapıyı açtırır. Hayırlısı olsun belki böylesi daha iyi olur daha iyi bir işi bulur.üzelmeyin güçlü olun ki bu zor günleri atlatabilesiniz..
Alishia hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Umarım en kısa zamanda bu sorunları atlatırsınız da unutur gidersiniz yaşadıklarınızı... birbirinize sarılıp destek olraka daha kolay atlatırsınız ..
ayy canım zor bi durum işyeri sıkıntılı oldumu çok ii bilirim insanın huzuru falan kalmıyor yani.hayırlısı olsun inşallah..
Ayşecim eşinin işten ayrılmasına üzüldüm canım..ama sakın kafana takma bi kapıyı kapatan allah öbür kapıyı açar sakın kendini üzüpte hasta olma..aynı durumları ben yaşadım çünkü eşim kendi işini kurmuştu ayrıca biyerde çalışıyodu ama adamlar verdikleri sözleri tutmadılar anlaşamadı okadar üzgün ve stresli geliyoduki anlatamam okadar çok çalışıyodukii çalıştığı emeğin karşılığını alamıyodu yeni evli olduğumuz içinde çıkamıyodu çıkmazın içindeydi..okadar üzüldümki anlatamam en çokta onun bu durumuna üzülüyodum üzüntüden midemden rahatsızlandım..şimdi çok şükür ikimizinde işi var,sağlığımda iyi ve çok iyi bi işyeri sen dua et allah yardımcınız olsun canım benim..kendi işini kurma fikri bence pek mantıklı değil aylık şeklinde çalışmak daha ii
cnm benim eşim de tam senin anlattığın durumda işte. çıkmazın içinde kelimesi cuk oturdu gerçekten öyle. Inş. Hep dua ediyorum herkes ediyor
Ya bi de bir iddaa bayisi açmak var aklında çok iyi para getiriyor falan dedi ama işte iyi araştırması lazım bir de onu açmak için çok para lazım...neyse işte hayırlısı olsun diyelim..
ay kiz napim is gücc
camasir
alisveris :)))
bende yetistiremiyorum ki
Kızlar büyük bi karar aldık şu geçen iki gün baya stresli geçti bizim için. Eşim işinden hiç memnun değildi, sürekli problemleri olan bi yer ve bi iş arkadaşı vardı anlaşamadığı. Zaten başından beri hiç isteyerek değil mecbur olduğu için girmişti. Çalışma saatleri çok yğun, verdikleri parar para değil. İki gün önce artık sıkıntıları had safhaya ulaştı çok üzüldüm ağladım onun böyle üzülmesine. Bıraksak bi türlü bırakmasak bi türlü, işin içinden çıkamadık.Dün işyeriyle konuştu bugün istifasını yazacakmış akşam yani bugün son iş günü.
O kadar karışık durumdayız ki anlatamam. Kafamızda şu anda kpss'ye çalışmak var. Bir de eşim abisiyle ortak bi internet cafe işletiyor onu tamamen üzerine alıp borcunu abisine bi şekilde ödeyip onu işletmeyi düşünüyoruz. Allahım inşallah doğru olanı yapmışızdır işten ayrılmakla. Ama onun o üzgün sıkıntılı halini görünce doğru olduğunu düşünüyorum. ailesiyle falan da konuştuk onayladılar. Dün babama çıtlattım azcık, sınava çalışma planı varsa ayrılsın bu işi nası olsa her zaman bulur dedi :26:
Evet cnm her işte oluyor malesef böyle sıkıntılar. Eşim işletme mezunu tatlım.eşim çok başarılı ve işini iyi yapıyodu ama çok para lazımdı sermaye lazım yoksa sıkışırsınız kendi işini yapması bu yüzden zor bide paraları toplamak mesele oluyo herkes zamanında vermiyo onunki otomasyon üzerineydi..şimdi yine devam ediyo ama iş yerini kapattı dışardan devam ediyo..eşin ne mezunu canım
canım benim Allah yardımcınız oldu, arkadaşların dediği gibi bir kapıyı kapatır daha iyisini açar. içini rahat tut. inşallah herşey en kısa sürede yoluna girer. benimki de dün patronuna sinirlenmiş, öyle birşey söyledi ki bekar olsam gözümü kırpmaz yapıştırırdım bir tane diyor. internet kafenin geliri güzel mi canım? artık herkesin evinde internet var ya ondan merark ettim.
Ayşecik enazından akşam yemeklerini vaktinde yiyeceksiniz
Herşey için hayırlısı canım..kendi işini kurana kadar belki daha iyi bi iş bulur hiç belli olmaz,kpss de diyosun hadi bakalım hayırlısı olsun..
Biraz sıkılcaksınız ama inşallah rahata erdirir allah'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?