2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aynen arseye katılıyorum.

fatma bildiğim kadarıyla rapor alıp çalışma süreni sadece memursan uzatabiliyorsun. özel sektörde çıkman gerekiyor diye biliyorum. yani doğumdan sonrasına eklemiyorlar.

ssk olan heryerde bu geçerlidir canım 32. haftana girdiğinde dr dan 37. haftasına kadr çalışabilirr aoru alıyorsun istesende 37 den sonra çalışamıyorsun 37 de de gidip tekrar izne ayrılır diye rapor alıyorsun.. özel devlet fark etmez

ben annelerin ikisine de ütü aldım; ikisinin de ütü ihtiyaçları vardı k valideminkini çarşamba akşamı anneminkini de dün akşam verdik. anneme ek olarak bir de mikser aldım kardeşim adına . bence fikrin gayet hoş :)))

ben anneme bluz aldım ama kaynanama hiç bişe almayı düşünmüyorum herkese verdiği değer kadar değer veriyorum artık..

teşekkür ederim cnm inş.

biz de daha bir şey bulamadık. Akşam hepsini bir araya toplayıp bi pasta alsak öyle kutlasak mı acaba dedik. Şimdi canımız sıkkın ya hiçbirşey yapasımız yok :26:

İzmir'de olursam bana da bunlar pek işlemez gibi geliyor. ben genelde her yerde tek grafiker olarak çalıştım. 2 günlük izin için bile problem yaşıyorduk. hamile olduğumu duyar duymaz çıkartırlar sanırım.

ben anneme bluz aldım ama kaynanama hiç bişe almayı düşünmüyorum herkese verdiği değer kadar değer veriyorum artık..

:13:..
Eşin sorun çıkarmasında....

işler işler o zaman gelsin gör bak:d
bi gelsinde görelim inş.

...

Elfiii iyi fikir neden olmasın

Ben k.valideme blender alıcam...
Kendi annemede ayakkabı almayı düşünüyorum
:44:
Anaaaa babanede var bak şimdi geldi aklıma Onada milyoncudan bi bardak alırım

zuzum blendır alacaksan internetten alsaydın keşke. Biz netten aldık hem hesaplı ldu hem de garanti belgesi filan da var..

valla ben almıcam diyorumda bakalım eminim o ısrar edecek şimdi olmaz diye okadar parasını yiyolar yani hediyede almayı versin.gıcık alıyom zaten.

anneme ayakkabı kayın valdeme bluz almayı düşünüyorum daha alacam kargoya vericem benimki anca pazartesi elinde olur

ben de anneme çiçek göndercem bakıyorum şimdi beğendiklerime akşam kocişle bir daha bakıp karar vercez.

ayy bende ya neyski pis herif gitti rahatladım şimdi.
ayy bu hafta hiç geçmek bilmedi ve bugün hiç zaman geçmiyo sanki..

teşekkür ederim yarenim
izlemedim fareyi dün gece, kocişle ilgilendim
bugün ilziycem derken, kardeşim geldi
akşam izlerim artık.. ölü gelini ben de çok seviyorumm

canım hayırlı ve doğru kararı almışsınızdır umarım.. herşey iyi olur inşallah canım, iddaa bayisi açmak benim eşimin de hayali

benim henüz hiç bir fikrim yok, param da yok
şu paramı alsaydım ya, off kuzenimin düğünü de var haftaya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…