ne biliyim canım sıkılıyo yabugün yapılacak işde yok
aynen benimd eöle
bi akşam olsa evde birsürü işim var evi toparlamam lazım yemek hazırlamam lazım bide misafirim gelecek çayın yanına bişeyler ayarlamam lazım
Aynen bol bugün hiç geçmedi sankisenin patron nereye gitti
Akşama arkadaş gelecek ne yapsamki hazır bişeylermi alsam
zuzum blendır alacaksan internetten alsaydın keşke. Biz netten aldık hem hesaplı ldu hem de garanti belgesi filan da var..
valla ben almıcam diyorumda bakalım eminim o ısrar edecek şimdi olmaz diye okadar parasını yiyolar yani hediyede almayı versin.gıcık alıyom zaten.
kızlar nerdesiniz ya topiği iyice terk ettiniz
benim henüz hiç bir fikrim yok, param da yok
şu paramı alsaydım ya, off kuzenimin düğünü de var haftaya
ben bu hafta öle temizlik yapmıcam bi süpürürüm yerleri salı günü temizlikçi gelecek inşallah sonunda buldum artık aydabir alacam çünkü fıtığımla hiçbişe yapamıyorum.
bi akşam olsa evde birsürü işim var evi toparlamam lazım yemek hazırlamam lazım bide misafirim gelecek çayın yanına bişeyler ayarlamam lazım
kıyamam zuzumkolay gelsin canım
bol valla çok iyi etmişin tam gün ne kadara geliyo
çaya geliyolar canım
Benimde komple temizlik yapmam lazım
70 e gelecek canım.neyseki halım yok taşınırken yıkatmıştım tekrar sermedim akıllılık etmişim:))
Sizin oraya göre öyle dimi fiyatlar. Bizimki 100 e gelecek
ya şuu fırın ocak bilmem ne reklamına sinir oldum aşağı indirsem o da iniyo yukarı çıkarsam o da çıkıyor:95:
kapanıyor ya sağ üst köşede çarpı var
hayır yok bende...zaten tam en üstü yarım kalmış..enüst sağ köşeye tıkladım..başka sayfa açılıyorr
Yok bende çarpı marpı:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?