2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Aynen bol bugün hiç geçmedi sankisenin patron nereye gitti
Akşama arkadaş gelecek ne yapsamki hazır bişeylermi alsam

bi akşam olsa evde birsürü işim var evi toparlamam lazım yemek hazırlamam lazım bide misafirim gelecek çayın yanına bişeyler ayarlamam lazım

ayyy bende evi temzilemem lazım gitmeden ama kendimide yormak istemiyorum yapabildiğim akdr artık uffff

Aynen bol bugün hiç geçmedi sankisenin patron nereye gitti
Akşama arkadaş gelecek ne yapsamki hazır bişeylermi alsam

ayy gitsinde neresi hiç umrumda değil valla gelmesinde inşallah..erken çıkıyosan kolay bişeler hazırla cnm yemeğemi geliyo?

zuzum blendır alacaksan internetten alsaydın keşke. Biz netten aldık hem hesaplı ldu hem de garanti belgesi filan da var..

ne bilim dün karar verdik
burdan taksidimin olduğu bi mağaza var ordan alıcam :)

valla ben almıcam diyorumda bakalım eminim o ısrar edecek şimdi olmaz diye okadar parasını yiyolar yani hediyede almayı versin.gıcık alıyom zaten.

bence kıyamıcak annesine, sen almasanda o alır

kızlar nerdesiniz ya topiği iyice terk ettiniz

çok çalışıyom fundam

benim henüz hiç bir fikrim yok, param da yok
şu paramı alsaydım ya, off kuzenimin düğünü de var haftaya

kıyamam sana ,üzülme

ben bu hafta öle temizlik yapmıcam bi süpürürüm yerleri salı günü temizlikçi gelecek inşallah sonunda buldum artık aydabir alacam çünkü fıtığımla hiçbişe yapamıyorum.

kıyamam zuzumkolay gelsin canım
bol valla çok iyi etmişin tam gün ne kadara geliyo
çaya geliyolar canım

ben bu hafta öle temizlik yapmıcam bi süpürürüm yerleri salı günü temizlikçi gelecek inşallah sonunda buldum artık aydabir alacam çünkü fıtığımla hiçbişe yapamıyorum.

Bizde önümüzdeki hafta almayı düşünüyoruz camlar batmış durumda. Kapılar öyle çok iş var halılar yıkamaya verilecek.

bi akşam olsa evde birsürü işim var evi toparlamam lazım yemek hazırlamam lazım bide misafirim gelecek çayın yanına bişeyler ayarlamam lazım

Bizede annemler gelecekler baş sağlığına. bende dün çayın yanına bişey yapayım dedim sonra çok üşendim bugünde yetişmez diye annemleri yemeğe çağırdım.annem teyzem anneannem gelecek zaten. çorbam var k.validem işyerinden pilav getirecek bi köfte kızartıcam bi de bi salata yaparım
3 gündür üst üste misafir yoruldum valla.

Benimde komple temizlik yapmam lazım

Ben annemin evindede cam silmedim. K.validem de kızına hiç sildirmemiş. Bizim camlar çok büyük ve ikinci kattayız düşsem bişey değil sakat kalıcam allah korusun. Onun için kadın çağırıcaz k.validemler hep öyle yapıyormuş. camlar temizlendikten daha sonra ayda bir elimin yetiştiği yere kadar yine yaparım da batmış durumdalar uzun sürer temizlemek.. Perdeler yıkanacak Kapılar silenecek halılar gidecek yerler süpürülüp silinecek mutfak dolapları temizlenecek beyaz eşyalar silinecek çok iş var ya. Zaten bende yardım edicem yoksa bi günde bitmez

Sizin oraya göre öyle dimi fiyatlar. Bizimki 100 e gelecek

evt cnm genelde 80-85 e gelende var tabi belli olmuyo ama 100 duymadım hiç napim ayda bir 70 canımdan kıymetli değil verecem valla bide kadın çok ii yapıyomuş arkadaşıma gidyo 15 de bir çarşafına varana kadar değişiyomuş ütü yapıyomuş ne güzel.

ya şuu fırın ocak bilmem ne reklamına sinir oldum aşağı indirsem o da iniyo yukarı çıkarsam o da çıkıyor:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…