- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
kızlar ben annelere ayakkabı eşimde terlik aldıeşim banada ayakkabı aldı anneler günü hediyesi olarak geleceğin annesisin ya diyo bende ayakkabı hastasıyım çok ilginç bi ayakkabı aldım yine
foto isterizzz
Bende dedim benimkine..bana ne alcaksın diye, sana neden alcakmışım dedi..e dedim potansiyel anne adayıyım bende
GüldüBi anne ol da düşünürüz dedi
tamam canım çekiyimde koyuyumanne olunca alıcakmış sözü aldın şimdide
anne ol da düşünürüz dedi..daha alıp almayacağıda belli değil yaniidüşüncekmiş beyimiz
benim aklımda hiç bişey yok ya çıkıp kafama göre bakıcam .sonra ev için alışveriş yapıcam.
Kızlar tavuğum var onu nasıl yapsam güzel olur fırında patatesli biberli düşündüm ama varsa güzel tarifiniz alayım
fırında yaparken ben soğan da ekliyorum 2 tane iri iri doğranmış :))) 1-2 diş sarımsak..baharatlar da önemli tabiBenim aklımda hiç bişey yok ya çıkıp kafama göre bakıcam .sonra ev için alışveriş yapıcam.
Kızlar tavuğum var onu nasıl yapsam güzel olur fırında patatesli biberli düşündüm ama varsa güzel tarifiniz alayım
4 oğlu da yanında zuzum, bi benim eşim uzakBi oğlu yanında ya öbürünüde istiyor heralde :))
..
Benimde kendi annem her fırsatt kalmamı istiyor...mesela diyo yalnız gittiğimde e kal burda sabah burdan gidersin işe
Bu akşam nişan vr bi komşusunun gel diyo ,burda kalırsın gece yarın pazar nasılsa :)))
ama daha hiç kalmadımAynı şehirde evimden ayrı yatmak pek mantıklı değil yaa..hadi uzak yerlerde olsak tamm gittim mi kalayım ama ne gerek var ben ayrı eşim ayrı aynı şehirde:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?