2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bende toparlanıp çıkayım. İşyerinde çok iş var evde çok iş var offffff

iyi akşamlar kızlar

günaydın kızlar, erkenciyim galiba bugün
ben de yarın çıkıp annemlere sembolik küçük bişi alıyım, bu sene de böyle geçsin napalım

kızlar ben annelere ayakkabı eşimde terlik aldıeşim banada ayakkabı aldı anneler günü hediyesi olarakgeleceğin annesisin ya diyobende ayakkabı hastasıyım çok ilginç bi ayakkabı aldım yine

Dün blender almıştım k.valideme akşam bi gittik..komşusu yakın ardakaşı hediye almışlar birbirlerine..blender almışlar annemede
Eşimde dedi bizde almıştık değiştirelim ne istersin ,ütü alalım mı yok falan dedi ama eşim alalım dedi,bugün gidip ütüyle değiştircem....

Annemede gidip ayakkabı bakayım 12 olsunda

kızlar ben annelere ayakkabı eşimde terlik aldıeşim banada ayakkabı aldı anneler günü hediyesi olarakgeleceğin annesisin ya diyobende ayakkabı hastasıyım çok ilginç bi ayakkabı aldım yine

foto isterizzz

Bende dedim benimkine..bana ne alcaksın diye, sana neden alcakmışım dedi..e dedim potansiyel anne adayıyım bende
Güldü Bi anne ol da düşünürüz dedi

bu hafta sonu da çalışıyo eşim, okadar yorgun ki bu aralar gelir gelmez uyuyo
anneler günü olduğunu bile bilmiyodur kıyamam ona
k.validemlere nezaman gidicez onu da bilmiyorum, eşim çalışıyo
şimdi diycek sen gel, o da işten buraya gelir..
şu yatıya kalma olayı artık canımı sıkmaya başladı
hayır kendisinin evi dolu, yatacak yer yok eltimlere çıkıyoruz
kendi kafasına göre oraya misafir davet ediyolar
ben olsam eltimin yerine tuhaf karşılardım, ama onlara göre çok normal bi durum..

Bakalım bi yarın olsun da

Benim aklımda hiç bişey yok ya çıkıp kafama göre bakıcam .sonra ev için alışveriş yapıcam.

Kızlar tavuğum var onu nasıl yapsam güzel olur fırında patatesli biberli düşündüm ama varsa güzel tarifiniz alayım

Bi oğlu yanında ya öbürünüde istiyor heralde :))

..
Benimde kendi annem her fırsatt kalmamı istiyor...mesela diyo yalnız gittiğimde e kal burda sabah burdan gidersin işe
Bu akşam nişan vr bi komşusunun gel diyo ,burda kalırsın gece yarın pazar nasılsa :)))

ama daha hiç kalmadım Aynı şehirde evimden ayrı yatmak pek mantıklı değil yaa..hadi uzak yerlerde olsak tamm gittim mi kalayım ama ne gerek var ben ayrı eşim ayrı aynı şehirde:44:

patates domates biber ımhh
En çok böylesini severim...
Annem bazen ablam seviyor diye içine pirinç te atıyor :) nasıl yapıyor bilmiyorum ama:)

fırında yaparken ben soğan da ekliyorum 2 tane iri iri doğranmış :))) 1-2 diş sarımsak..baharatlar da önemli tabi

4 oğlu da yanında zuzum, bi benim eşim uzak
uzak dediği de minibüsle 30-35 dk felan yani

Ondan işte nektar..şimdi senin eşin uzak olduğu için kıymetli olur, nazını ona yapar :)))

bende çıkayım şu blenderı değiştirip ,kendi anneme bişeyler bakayım yemek yiyip geleyim :))

benim ayakkabıyı ararken ona benzer bi ayakkabı buldum çok beğendim
ekliyorum

Eklentiler

• $A10-2-500x500.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…