2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Tarifleriniz için teşekkürler kızlar bu sefer değişik olarak soğan ve sarımsağıda denicem

Kızlar eşim aradı buralarda tahsilata gelmiş seni alayım işyerne gidelim ordan da birlikte alışverişe çıkalım dedi süper olur dedim saat 1 e doğru gelecek

ben bitane kotonda ayakkabı beğendim süperdi taba rengi 40 tl dı..numarası kalmamıştı
kotonun ayakkabıları özellikle indirime girince çok uygun oluyo, güzel de modeller var ama ben de hep 36 bulmakta zorlanıyorum

Kızlar iyi tatiller
geleceğin anneleri anneler gününüz kutlu olsun

Öpüldünüz by
teşekkürler Filizimm, senin de anneler günün kutlu olsun geleceğin annesi iyi tatiller

bugün bizim orda şenlik varmış yaşasınnnn bu haftanın gerginliği de böyle birşeyle geçerdi ancak. umarım eşim de erken gelir beraber gezeriz. ben o olmadan hiç keyif almıyorum böyle şeylerden.
benimki de geçenlerde diyordu ne istiyorsun anneler gününde diye. ama ben adamda hediye alacak ne kart bırakıyorum ne de para maaşları yatırcam diye kartını aldım, para olarak da sadece normal harçlıklarımızı almıştık. karanfil alır getirir büyük ihtimalle

nektarım sen de benim gibi dertlisin yani 36 numaradan ben de bulamıyorum beğendiğim ayakkabıların 36 numarasını.

hepimizinnn anneler günü kutlu olsun kızlarrr

nektarım sen de benim gibi dertlisin yani 36 numaradan ben de bulamıyorum beğendiğim ayakkabıların 36 numarasını.

hepimizinnn anneler günü kutlu olsun kızlarrr
aynen canım, ayakkabıcıların dediği de "36 zaten bitane geliyo her modelden o da satılıyo"
öyle beğendiğimle kalıyorum genelde

ne şenliği var canım sizin orda, konser felan gibi bişi mi stres atarsınız inş yetişir eşin

merhaba kızlarrr. ay ne zamandır doğru dürüst giremedim yaa. dün elektrikler kesildi aksi gibi tam girecekken. Akşam da sizler yoktunuz zaten. İşten geldim şimdi evde bi sürü iş var yapılcak bi ucundan başlayayım. Nektar leopar babetlerden ben de aldım geçen hafta bi tane bak bu resimdekinin aynısı

Fundacım ayakkabıların güzelmiş de ben pek giyemem o tarz, güle güle kullan cnm.

Nektarcım kayınvalidenin yaptığı doğru bi şey değil bence, belki eltin istemez birisinin onların evinde kalmasını ona sormadan böyle bişey yapmaması lazım bence. Bana böyle bi şey yapsalar sormadan, kızardım heralde.

Yarenay ne şenliği var cnm orda merak ettim. Bu aralar ünv. bahar şenlikleri başlar ondan falan mı? Eğer öyleyse kaçırmayın derim baya eğlenceli geçiyor.

Son düzenleme:

slm kızlar anam ben de leopar aldım çok seksi duruyor ayakta..bu yıl hoşuma gtmeye başldı bu desen moda zatenben topuklu aldm ama çok güzel dha giymedim gecen hfata ladım..güle güle gy cnm

arse girip yazıyorum tatlım fakat sana denk gelmiyor..özel mesj kutumu silmeye çalışyrm..editöre mesaj gönderdim.:82:

bende kayanama terlik aldim güzel bir terlik beyaz.

birde cicek aldim cok güzel degisik bir cicek toprakli ev cicegi.

Benim de çok hoşuma gidiyor lepoar yaa. Eskiden de severdim ama çok fazla kullanılmadığı için milletin içinde sırıtırım diye almazdım. Bu sene moda nası olsa rahat rahat giyerim Bi de leopar kumaş alıp clutch çanta yapıcam kendime ayakkabıyla birlikte kullanırım. (tabi ben gidip de kumaşı alana kadar moda falan kalırsa...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…