2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aynen canım..

bana herşey yakışır programında görüyorum hep..magzalarda moda..çokta seksi...eşimde çok begendi..banada pek cazip gelmezdi..kadın tarzı evliyiz ondanmı begeniyoruz acaba

Son düzenleme:
aynen canım..

bana herşey yakışır programında görüyorum hep..magzalarda moda..çokta seksi...eşimde çok begendi..banada pek cazip gelmezdi..kadın tarzı evliyiz ondanmı begeniyorzu acaba

Ama babetler falan çok cici duruyor bence kadınsı değil pek. Senin topuklular daha seksidir ama

bu tarz bişi istiyorum bende Ayşe :81:

leoparı ben de çok seviyorum bu aralar, iki tane bluz almıştım trendyoldan daha giymedim ama :))

aynen çok şirin..bu yıl platformda çok moda ve rahat...

bu tarz bişi istiyorum bende Ayşe :81:

leoparı ben de çok seviyorum bu aralar, iki tane bluz almıştım trendyoldan daha giymedim ama :))

Evet ya platformlar çok rahat. Ama benim eşimle fazla boy farkımız yok çok topuk kullanamıyorum o yüzden kociş de pek sevmiyor zaten ama yavaş yavaş alıştırıyorum onu

Nigar sen bi ara o kadar çok şey aldın ki eminim dolapta bi sürü giyilmemiş kıyafetin vardır

Son düzenleme:
evet var etiketleriyle duruyolar hatta cnm
hiç bir yere gitmiyorum ki giymek kısmet olsun

yaa şu kanal D'de yayımlanan "şanslı masa" çok komik yaa
çok sevdim ben

Son düzenleme:
evet var etiketleriyle duruyolar hatta cnm
hiç bir yere gitmiyorum ki giymek kısmet olsun

yaa şu kanal D'de yayımlanan "şanslı masa" çok komik yaa
çok sevdim ben

cnm yaaaaaa hele ilk o kızla bereli adama gülmekten karnıma ağrılaR girdi. eşimle izledik o da öldü gülmekten. sen öyle bişey yapsan döverim seni diyor bi de deli

yok bunu da izlemiştim ben, tekrar sanırım
bunlardan önceki çift çok komikti yaa, kız kalktı gitti çocuk dışarda peşinden koşuyo bi teyze geldi bıraksana kızı rahata diye

ay çok acıktım ben yaa, ne hazırlasam ki kendime daha 11 e yıl var

sünnet kıyafetli çocuğu mu diyorsun? Bu onun devamıysa tekrar o zaman. Ama bunları izlememişim ben. Ayyy ben de acıkmıştım dün eşim biyerlerden kurabiye-poğaça bulmuş gelmiş onları yedim. Ben mesela birazdan kısır yapmayı düşünüyoum belki sana da fikir olur

tek taş kutusunda okey taşı
kızda kaba saba

ay süper olurdu kısır ama yeşil soğanım yok

tost yapim bari kendime

Son düzenleme:
tek taş kutusunda okey taşı
kızda kaba saba

ay süper olurdu kısır ama yeşil soğanım yok

tost yapim bari kendime

"bu ne lannn"" kızın ağzından bundan başka cümle çıkmadı yaaa

Ayyy tost da güzel fikirmiş ne zamandır yemiyoruz.yarın kahvaltıya yapayım bari

arkadaşlar anneler gününde annenize kayınvalidenize neler aldınız fikir verirmiisniz ben henüz bişe almadım

arkadaşlar anneler gününde annenize kayınvalidenize neler aldınız fikir verirmiisniz ben henüz bişe almadım

Birkaç sayfa geride herkes neler almak istediğini veya aldığını yazdı cnm oradan bakabilirsinblender ütü ayakkabı falan alanlar var

"bu ne lannn"" kızın ağzından bundan başka cümle çıkmadı yaaa

Ayyy tost da güzel fikirmiş ne zamandır yemiyoruz.yarın kahvaltıya yapayım bari
evet dövdü bir güzel finalde, adam kadın
canım bu arada ne oldu eşinin iş konusu, vermiş mi istifasını, nasıl karşılamışlar?

ben son ana bıraktım, yarın bakıcam bişiler zaten öyle çok büyük bişi de alamiycam bu yıl

Son düzenleme:

evet tatlım verdi istifasını bugün itibariyle işsiz :26: bugün kpss kitapları aldık. onlara çalışmaya başlayacak. az önce de bir arkadaşıyla bi tane daha internet cafe varmış onu almak için görüşmeye gittiler. uygun bişeyler söylerse almayı düşünüyorlar. Nasıl alacaksak, para var da sanki...:44:Bir taraftan da diğer cafeyi tamamen üstüne alıp tek başına işletme planı var bakalım...

Annemle de konuştum izinli zannettiler eşim yanımda diyince. Yok dedim işi bıraktı şaşırdılar bi anda hiç beklemiyorlardı

iki tane kafe zor olmiycak mı canım, kpss olayı umduğunuz gibi güzel geçerse kafeler ne olucak.. hani abisine bırakıcak desen, tamamen üzerine almak istiyo demişsin..
belki iyi bi iş teklifi çıkar, bi yandan kpss ye çalışın
herşey güzel olur umarım canım
hayırlısını versin Allah

Birkaç sayfa geride herkes neler almak istediğini veya aldığını yazdı cnm oradan bakabilirsinblender ütü ayakkabı falan alanlar var

çok teşekkür ederim canım baktım işteyim hala şuanda okumak zamn alıyo aralarda baktım alsamda kayınvalideme gidemicem zaten bi ara gitmeden alırım

cafeler her zaman gidiyor burada. Satıcam dese bir aya kalmaz alıcı bulur. Ama dediğin gibi iki tanesini birden çevirebilir mi bilmiyorum. Zaten 2.yi alacak olurlarsa ilkini tamamen üstüne almaz heralde. Walla keşke kpss işi olsa çok istiyorum onu aslında ama zor be canım, kalmış şurda iki ay...Hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…