Benim de çok hoşuma gidiyor lepoar yaa. Eskiden de severdim ama çok fazla kullanılmadığı için milletin içinde sırıtırım diye almazdım. Bu sene moda nası olsa rahat rahat giyerimBi de leopar kumaş alıp clutch çanta yapıcam kendime ayakkabıyla birlikte kullanırım. (tabi ben gidip de kumaşı alana kadar moda falan kalırsa...)
aynen canım..
bana herşey yakışır programında görüyorum hep..magzalarda moda..çokta seksi...eşimde çok begendi..banada pek cazip gelmezdi..kadın tarzı evliyiz ondanmı begeniyorzu acaba
Ama babetler falan çok cici duruyor bence kadınsı değil pek. Senin topuklular daha seksidir ama
aynen çok şirin..bu yıl platformda çok moda ve rahat...
bu tarz bişi istiyorum bende Ayşe :81:
leoparı ben de çok seviyorum bu aralar, iki tane bluz almıştım trendyoldan daha giymedim ama :))
evet varetiketleriyle duruyolar hatta cnm
hiç bir yere gitmiyorum ki giymek kısmet olsun
yaa şu kanal D'de yayımlanan "şanslı masa" çok komik yaa
çok sevdim ben
biz de ilk eşimle izlemiştikcnm yaaaaaa hele ilk o kızla bereli adama gülmekten karnıma ağrılaR girdi. eşimle izledik o da öldü gülmekten. sen öyle bişey yapsan döverim seni diyor bi de deli
biz de ilk eşimle izlemiştikşu anki çift de çok komik
yok bunu da izlemiştim ben, tekrar sanırım
bunlardan önceki çift çok komikti yaa, kız kalktı gitti çocuk dışarda peşinden koşuyo bi teyze geldi bıraksana kızı rahata diye
ay çok acıktım ben yaa, ne hazırlasam ki kendime daha 11 e yıl var
tek taş kutusunda okey taşısünnet kıyafetli çocuğu mu diyorsun? Bu onun devamıysa tekrar o zaman. Ama bunları izlememişim ben. Ayyy ben de acıkmıştım dün eşim biyerlerden kurabiye-poğaça bulmuş gelmiş onları yedim. Ben mesela birazdan kısır yapmayı düşünüyoum belki sana da fikir olur
tek taş kutusunda okey taşı
kızda kaba saba
ay süper olurdu kısır ama yeşil soğanım yok
tost yapim bari kendime
arkadaşlar anneler gününde annenize kayınvalidenize neler aldınız fikir verirmiisniz ben henüz bişe almadım
evet dövdü bir güzel finalde, adam kadın"bu ne lannn"" kızın ağzından bundan başka cümle çıkmadı yaaa
Ayyy tost da güzel fikirmiş ne zamandır yemiyoruz.yarın kahvaltıya yapayım bari
ben son ana bıraktım, yarın bakıcam bişiler zaten öyle çok büyük bişi de alamiycam bu yılarkadaşlar anneler gününde annenize kayınvalidenize neler aldınız fikir verirmiisniz ben henüz bişe almadım
evet dövdü bir güzel finalde, adam kadın
canım bu arada ne oldu eşinin iş konusu, vermiş mi istifasını, nasıl karşılamışlar?
ben son ana bıraktım, yarın bakıcam bişiler zaten öyle çok büyük bişi de alamiycam bu yıl
iki tane kafe zor olmiycak mı canım, kpss olayı umduğunuz gibi güzel geçerse kafeler ne olucak.. hani abisine bırakıcak desen, tamamen üzerine almak istiyo demişsin..evet tatlım verdi istifasını bugün itibariyle işsiz :26: bugün kpss kitapları aldık. onlara çalışmaya başlayacak. az önce de bir arkadaşıyla bi tane daha internet cafe varmış onu almak için görüşmeye gittiler. uygun bişeyler söylerse almayı düşünüyorlar. Nasıl alacaksak, para var da sanki...:44:Bir taraftan da diğer cafeyi tamamen üstüne alıp tek başına işletme planı var bakalım...
Annemle de konuştum izinli zannettiler eşim yanımda diyince. Yok dedim işi bıraktı şaşırdılar bi andahiç beklemiyorlardı
Birkaç sayfa geride herkes neler almak istediğini veya aldığını yazdı cnm oradan bakabilirsinblender ütü ayakkabı falan alanlar var
iki tane kafe zor olmiycak mı canım, kpss olayı umduğunuz gibi güzel geçerse kafeler ne olucak.. hani abisine bırakıcak desen, tamamen üzerine almak istiyo demişsin..
belki iyi bi iş teklifi çıkar, bi yandan kpss ye çalışın
herşey güzel olur umarım canım
hayırlısını versin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?