2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben son ana bıraktım, yarın bakıcam bişiler zaten öyle çok büyük bişi de alamiycam bu yıl [/QUOTE]

önceki sayfalarda varmış canım okudum bir kaç sayfa okudum teşekkür ederim zaten kayınvalideme gitmeden bir ara alır veririm

kafede sürekli pc başında olucak, ders felan çalışır
kitaplarını da götürür, isterse yapar canım..
senin zaten vaktin var, günde bir-kaç saat ayırsan yeter dimmi :26:
iyi gelişme haberleri bekliyoruz senden

daha fazla dayanamiycam, gidip bişiler yicem
görüşürüz canım

1 saat sonra survivor vaar

Son düzenleme:

zaten cafeye de bir elemanla beraber yarım yarım bakacaklar yoksa tam gün istemem ben bütün gün yüzünü göremem olmaz öyle.

Güle güle cnm afiyet olsun survivor başlasın artıkkk
Öfff benim de elimde bi çeviri var saatlerdir oyalıyor beni. Eşimin arkadaşının sevgilisinin bişeyiymiş. dıdısının dıdısı... Yapıyoruz artık ne yapalım...

hhehehe sünnet kıyafetiyleydi o :))))

Son düzenleme:
benim için hiç iyi bir pazar olmiycak galiba
inanılmaz bir karın ağrısıyla uyandım
regl olmuşum, sürüne sürüne çıktım yataktan resmen..
Aslında bugün tüm gün yatasım var..
eşim de çalışıyor, kahvaltı yapmak bile istemedi canım tek başıma..
şimdi bi tişört bi kot giyip dışarı çıkıcam, annemlere bişiler bakim ordan anneme gidicem..
son güne bırakırsam böyle olur
off reglin ilk günü alışverişe mi gidilir ya

herkese ben de iyi pazarlar diliyorum :))))

canımmmm çok geçmiş olsun yaa kötü olmuş walla inş. biraz daha iyisindir şimdi ilk gün gerçekten fena oluyor Beni de bugün iş çıkışı aldılar eşim ve arkadaşı+eşi çocuğu, deniz kenarına mangala gittik. Bir sürü de balık tuttular süperdi sonra eşimin abisi eşi ve annem de geldiler hep birlikte oturduk hava kararana kadar.Güzel bir gündü ama açık hava çarpmış hepimizi heralde, bitap durumdaydık eve geldiğimizde herkes kendini bi koltuğa attı sızdık kaldık...

günaydın kızlar hayırlı haftalar

bizim ev Dereboyu'nda alishiam sen bilirsin. Dereboyu şenlikleri vardı cumartesi. eşim geç geldi ve maça gitmeyi tercih etti, halı sahada arkadaşlarıyla maç yaptılar. ben de çıktım tek başıma turladım biraz. mağazalar falan açıktı ne güzel ama tek başıma birşey beğenemedim.

yaa bende eşime dedim..ee artık biliyo herkes tvden, kimse yemezki nasıl olcak bu iş :))

oyy kıyamam yaa geçmiş olsun, şimdi nasılsın

ohhh deniz sefası hee:13:bizde haftaya baraja gitcez kocişle balık tutmaya :)))

canım tek başına da keyfi çıkmıyor ya gerçekten....nasıldı bari dışarısı gösteri falan varmıydı , sadece dükkanlarmın açıktı

..

bu arada herkeze günaydınnn herkezinki gibi benimde pazarım güzel geçti, hava çok güzeldi motorla annemlere gittik babanesine gittik akşam yemeğe ordaydık....
annemler giderken arka zeytinlik yoldan gittik kızlar ,eşimin motor ehliyeti yok trafikte yakalanmayalım diye....
dönüşte ne gördük dersiniz:26: domuz sürüsü karşıdan köpek sandım anam yola çıkan çıkana bide arkalarında yavruları
biraz sonra geçseydik o yolda tam önümüze çıkarlardı çarpışırdık kesin ay bide saldırırlardı:18:

zuzucum eğlence de vardı. en az 5 tane sahne kurmuşlardı ve hepsinde gruplar canlı müzik yapıyorlardı. ikisi bizim eve çok yakındı zaten. balkonda oturup dinleyebilirdik uzun zamandır görmediğim kadar hareketliydi. eşim de maça gitmek isteyince kızdım, bozuldum ama hafta içi çok geç saatlere kadar çalışıyor, bırakayım istediğini yapsın dedim, çok üstüne gitmedim. evet tek başına da keyifli olmuyor maalesef.

Günaydın kızlarrrr . Ay acaba ben burada ilk defa mı günaydın diyebiliyorum Erken kalktım bugün nedense eşimi yolladıktan sonra uyku tutmadı yatakta sürünmek yerine kalktım çok işim var çooooook. Evin altı üstünde ne zamandır temizlik yapamadım bugünü kendime temizlik ve çamaşır günü ilan ettim.

Yarenaycım evin neredeyse lefkoşa'nın en güzel yerindeymiş şanslısın. Bizim zamanımızda da öyle şenlikler falan yoktu tadını çıkarın. Ama sadece bi günlük müydü

Zuzu domuz muuuuuuuuuuuuuuuuuu ayy oralarda domuz sürüsünün ne işi var

1 gün mü sürüyor yarenay...

evet funda yine iş başı bugün patronda yok ve çok işim var...

günaydın kızlarr evt maalsf yine pztsi( umarım sorunsuz bi hafta geçiririz.
dün eşim bana sürpriz yapmış sabah kalktım masanın üstünde hediye paketi anneler günün kutlu olsn cnm seni çok seviyorum telefon almış bana:))tabi çok mutlu oldm hiç kutlıcanı düşünmemiştim çünkü.
sonra annemlere,annesine gittik annesine beyefendi meyve sıkacağı almış ucuz bişe ama yinede bana sormadan almasına kızdım neyse dedim banada incelik yapmış zehir etmeyim sonra dolaştık geldik biraz:))

bende görünce böyle oldum..iki dağ arasında yol...zeytinlik ve ağaçlar var
diyorum ya ben ilk köpek sandım birden yola fırladılar karşı ağaçlığa geçtiler...
dedim aman aşkım yavaş belki hepsi geçmemiştir, son bitane fırlamasın önümüze:18:
Allahtan giderken yoktu...yoksa tırsa tırsa dönerdim :)))

bolcum güle güle kullan telefonunu
olsun iyi yapmışın bişey dememekler, sonuçta nolursa olsun annesi

benimde c.ertesi gece 12 den sonra kutladı öperek
dünde babanesinin bahçeden güllerden buket yaptı verdi bana

babanesi demiş (ben içerdeydim o ara) banamı topluyosun diye..yok demiş sana kocan toplasın ben karıma vercem hediye alamadım bari gönlü olsun demiş :))))heheh

güle güle kullan cnm güzel bi sürpriz olmuşş

Afferin kocişine zuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…