kafede sürekli pc başında olucak, ders felan çalışırcafeler her zaman gidiyor burada. Satıcam dese bir aya kalmaz alıcı bulur. Ama dediğin gibi iki tanesini birden çevirebilir mi bilmiyorum. Zaten 2.yi alacak olurlarsa ilkini tamamen üstüne almaz heralde. Walla keşke kpss işi olsa çok istiyorum onu aslında ama zor be canım, kalmış şurda iki ay...Hayırlısı artık
kafede sürekli pc başında olucak, ders felan çalışır
kitaplarını da götürür, isterse yapar canım..
senin zaten vaktin var, günde bir-kaç saat ayırsan yeter dimmi :26:
iyi gelişme haberleri bekliyoruz senden
daha fazla dayanamiycam, gidip bişiler yicem
görüşürüz canım
1 saat sonra survivor vaar
yok bunu da izlemiştim ben, tekrar sanırım
bunlardan önceki çift çok komikti yaa, kız kalktı gitti çocuk dışarda peşinden koşuyo bi teyze geldi bıraksana kızı rahata diye
ay çok acıktım ben yaa, ne hazırlasam ki kendime daha 11 e yıl var
evet ohhehehe sünnet kıyafetiyleydi o :))))
benim için hiç iyi bir pazar olmiycak galiba
inanılmaz bir karın ağrısıyla uyandım
regl olmuşum, sürüne sürüne çıktım yataktan resmen..
Aslında bugün tüm gün yatasım var..
eşim de çalışıyor, kahvaltı yapmak bile istemedi canım tek başıma..
şimdi bi tişört bi kot giyip dışarı çıkıcam, annemlere bişiler bakim ordan anneme gidicem..
son güne bırakırsam böyle olur
off reglin ilk günü alışverişe mi gidilir ya
herkese ben de iyi pazarlar diliyorum :))))
aynen canım, ayakkabıcıların dediği de "36 zaten bitane geliyo her modelden o da satılıyo"
öyle beğendiğimle kalıyorum genelde
ne şenliği var canım sizin orda, konser felan gibi bişi mistres atarsınız inş yetişir eşin
merhaba kızlarrr. ay ne zamandır doğru dürüst giremedim yaa. dün elektrikler kesildi aksi gibi tam girecekken. Akşam da sizler yoktunuz zaten. İşten geldim şimdi evde bi sürü iş var yapılcak bi ucundan başlayayım. Nektar leopar babetlerden ben de aldım geçen hafta bi tane bak bu resimdekinin aynısı
Eki Görüntüle 191273
Fundacım ayakkabıların güzelmiş de ben pek giyemem o tarz, güle güle kullan cnm.
Nektarcım kayınvalidenin yaptığı doğru bi şey değil bence, belki eltin istemez birisinin onların evinde kalmasını ona sormadan böyle bişey yapmaması lazım bence. Bana böyle bi şey yapsalar sormadan, kızardım heralde.
Yarenay ne şenliği var cnm orda merak ettim. Bu aralar ünv. bahar şenlikleri başlar ondan falan mı? Eğer öyleyse kaçırmayın derim baya eğlenceli geçiyor.
evet o
ama bunların kurgu olduğunu söylüyolar ya
misal bu kız oyuncuymuş
Toto Taplı, Oyuncuadresi.com Toto Taplı web sayfası
Survivorda Pascal diskalifiye olmuş yaa, inş değmiştir; Nihatın ağzını burnunu dövmüştür
çok iki yüzlü çünkü
benim için hiç iyi bir pazar olmiycak galiba
inanılmaz bir karın ağrısıyla uyandım
regl olmuşum, sürüne sürüne çıktım yataktan resmen..
Aslında bugün tüm gün yatasım var..
eşim de çalışıyor, kahvaltı yapmak bile istemedi canım tek başıma..
şimdi bi tişört bi kot giyip dışarı çıkıcam, annemlere bişiler bakim ordan anneme gidicem..
son güne bırakırsam böyle olur
off reglin ilk günü alışverişe mi gidilir ya
herkese ben de iyi pazarlar diliyorum :))))
canımmmm çok geçmiş olsun yaa kötü olmuş walla inş. biraz daha iyisindir şimdi ilk gün gerçekten fena oluyorBeni de bugün iş çıkışı aldılar eşim ve arkadaşı+eşi çocuğu, deniz kenarına mangala gittik. Bir sürü de balık tuttular süperdi sonra eşimin abisi eşi ve annem de geldiler hep birlikte oturduk hava kararana kadar.Güzel bir gündü ama açık hava çarpmış hepimizi heralde, bitap durumdaydık eve geldiğimizde herkes kendini bi koltuğa attı sızdık kaldık...
bizim ev Dereboyu'nda alishiam sen bilirsin. Dereboyu şenlikleri vardı cumartesi. eşim geç geldi ve maça gitmeyi tercih etti, halı sahada arkadaşlarıyla maç yaptılar. ben de çıktım tek başıma turladım biraz. mağazalar falan açıktı ne güzel ama tek başıma birşey beğenemedim.
günaydın kızlar hayırlı haftalar
bizim ev Dereboyu'nda alishiam sen bilirsin. Dereboyu şenlikleri vardı cumartesi. eşim geç geldi ve maça gitmeyi tercih etti, halı sahada arkadaşlarıyla maç yaptılar. ben de çıktım tek başıma turladım biraz. mağazalar falan açıktı ne güzel ama tek başıma birşey beğenemedim.
yaa bende eşime dedim..ee artık biliyo herkes tvden, kimse yemezki nasıl olcak bu iş :))
oyy kıyamam yaa geçmiş olsun, şimdi nasılsın
ohhh deniz sefası hee:13:bizde haftaya baraja gitcez kocişle balık tutmaya :)))
canım tek başına da keyfi çıkmıyor ya gerçekten....nasıldı bari dışarısı gösteri falan varmıydı , sadece dükkanlarmın açıktı
..
bu arada herkeze günaydınnnherkezinki gibi benimde pazarım güzel geçti, hava çok güzeldi motorla annemlere gittik babanesine gittik akşam yemeğe ordaydık....
annemler giderken arka zeytinlik yoldan gittik kızlar ,eşimin motor ehliyeti yok trafikte yakalanmayalım diye....
dönüşte ne gördük dersiniz:26: domuz sürüsükarşıdan köpek sandım anam yola çıkan çıkana bide arkalarında yavruları
biraz sonra geçseydik o yolda tam önümüze çıkarlardı çarpışırdık kesinay bide saldırırlardı:18:
güle güle kullan cnm güzel bi sürpriz olmuşşgünaydın kızlarr evt maalsf yine pztsi( umarım sorunsuz bi hafta geçiririz.
dün eşim bana sürpriz yapmış sabah kalktım masanın üstünde hediye paketi anneler günün kutlu olsn cnm seni çok seviyorum telefon almış bana:))tabi çok mutlu oldm hiç kutlıcanı düşünmemiştim çünkü.
sonra annemlere,annesine gittik annesine beyefendi meyve sıkacağı almış ucuz bişe ama yinede bana sormadan almasına kızdım neyse dedim banada incelik yapmış zehir etmeyim sonra dolaştık geldik biraz:))
bolcum güle güle kullan telefonunu
olsun iyi yapmışın bişey dememekler, sonuçta nolursa olsun annesi
benimde c.ertesi gece 12 den sonra kutladı öperek
dünde babanesinin bahçeden güllerden buket yaptı verdi bana
babanesi demiş (ben içerdeydim o ara) banamı topluyosun diye..yok demiş sana kocan toplasın ben karıma vercem hediye alamadım bari gönlü olsun demiş :))))heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?