ayşe yola geliyor galiba
bol eşin güzel bi jest yapmış sana:81:benimkide ayakkabı aldı
zuzucum allah korumuş canım benim dikkat edinçiçekleride kaptın hadi yine iyisin
alisha canım valla hiç hatırlatma benimde temizlik yapılacak ama hiç halim yok bi kadın bulabilsem çok iyi olacak
Günaydın kızlarrrr. Ay acaba ben burada ilk defa mı günaydın diyebiliyorum Erken kalktım bugün nedense eşimi yolladıktan sonra uyku tutmadı yatakta sürünmek yerine kalktım çok işim var çooooook. Evin altı üstünde ne zamandır temizlik yapamadım bugünü kendime temizlik ve çamaşır günü ilan ettim.
Yarenaycım evin neredeyse lefkoşa'nın en güzel yerindeymiş şanslısın. Bizim zamanımızda da öyle şenlikler falan yoktu tadını çıkarın. Ama sadece bi günlük müydü
Zuzu domuz muuuuuuuuuuuuuuuuuuayy oralarda domuz sürüsünün ne işi var
1 gün mü sürüyor yarenay...
evet funda yine iş başıbugün patronda yok ve çok işim var...
valla ben halıları ramazana girmeden vericem...bayrama temiz olsun , hemde bayramdan sonra ablamın düğünü var, gelen misafirlerde temiz bulsun evi :)))
yarenay olsun hediye hediyedir
ay sorma aynen zaten sorunda orda ya camlar halılar kapılar yani komple temizlik istiyo ama yapan yok
zuzucum bütün işlerimizi cumartesi hallettik klima aldık benim bilekliğimin taşı düşmüştü onu verdik sarafa..pazar alış verişi..anneler günü hediyesini kargoya verdik..gezdikk..eve geldim klima takmak için geldiler ev battıtemizledim falan derken baya yorulmuşum
alisha bu arada asen bayaa zayıfmışın kaç kilosun canım kombininede beğendim takipteyim
ayy yok ramazana falan dayanmaz benimkiler. Ama sadece mutfak ve oturma odası. Diğerleri tertemiz daha. Balkona atıp yıkarız eşimle.
bende yatak odası koridorlar ve mutfağı vericem...
Oturma odasıyla yemek odasını vermicem temiz onlar...
Ençokda yatak odasındakiler batıyor gözüme yaa..ne pisiz :)))
valla dün avizeleri silicektim gezmeye gidince unuttum kaldıçok fena toz olmuş üstleri:83:
Haftaya camlar ve avizeler var kesin kararım :)))hadi bakalım :)
Teşkkür ederim cnm 53-55 arası geziyorum.
Aslında ben de bi kadın bulsam dip bucak temizlese iyi olur ama şimdi evdeyim ya gidip kadına para vermek ayıp olacak. Neyse yavaş yavaş yaparız artık...
Orası da çok sıcak oluyordur yazın dimi? İyi yapmışsınız klima almakla güle güle kullanın
bende yatak odası koridorlar ve mutfağı vericem...
valla dün avizeleri silicektim gezmeye gidince unuttum kaldıçok fena toz olmuş üstleri:83:
Ne marka aldınız funda,kaçparacık :)
bide şu topiğin linkini eklede bende bakayım :)
belli ki en çok yatak odasını kullanıyorsunuz zuzu evdebende yatak odası koridorlar ve mutfağı vericem...
sende hiç göbek falan yok ne güzelben 52 kiloyum evet yzaın bura inanılmaz sıcak yatak odasında vardı klima oturma odasına aldık şmdide sağol canım..
zuzu sen avizeleri falan görüyon en azındanben onlara hiç bakmıyom haftaya bile şimdiden gezme ayarladım kız evim temiz aslında ama temizlik şart bence bahar temizliği yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?