2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bol eşin güzel bi jest yapmış sana:81:benimkide ayakkabı aldı
zuzucum allah korumuş canım benim dikkat edin çiçekleride kaptın hadi yine iyisin
alisha canım valla hiç hatırlatma benimde temizlik yapılacak ama hiç halim yok bi kadın bulabilsem çok iyi olacak

ya evi geçtim perdeler halılar da yıkanacak camr silinecek baya bahar temizliği zamanım gelmiş yani. Yarın kocişi sıkıştırırsam camlara bi el atarız belki

Günaydın kızlar
herkesin haftasonu güzel geçmiş ne güzel.. Benimde çok güzeldi ama yoruldum gezmekten :)

Havalar ısınmaya başladı diye mi bende de bi uyuşukluk başladı iş olmasa bütün gün uyuyabilir yada tembellik edip oturabilirim. Evde hiç bi iş yapasım yok sizde de öyle mi?

valla ben halıları ramazana girmeden vericem...bayrama temiz olsun , hemde bayramdan sonra ablamın düğünü var, gelen misafirlerde temiz bulsun evi :)))

1 gün mü sürüyor yarenay...

evet funda yine iş başı bugün patronda yok ve çok işim var...

maalesef kızlar 1 günlüktü. böyle şeyler zaten nadir görülüyor buralarda. bir de orda oturmasak zaten hiç haberimiz olmaz yani. öyle pankart asalım falan yok burda. şanslıysan, o taraflarda oturan tanıdıkların varsa ancak öyle duyuyorsun.

oohhh herkese maşallah kapmış çiçekleri. benimki dün pazara giderken dondurma almış diyo bak sana hediye aldım. dedim böyle hediye mi olur. o da diyor bu havada çok hora geçer bence

valla ben halıları ramazana girmeden vericem...bayrama temiz olsun , hemde bayramdan sonra ablamın düğünü var, gelen misafirlerde temiz bulsun evi :)))

ayy yok ramazana falan dayanmaz benimkiler. Ama sadece mutfak ve oturma odası. Diğerleri tertemiz daha. Balkona atıp yıkarız eşimle.

yarenay olsun hediye hediyedir
ay sorma aynen zaten sorunda orda ya camlar halılar kapılar yani komple temizlik istiyo ama yapan yok
zuzucum bütün işlerimizi cumartesi hallettik klima aldık benim bilekliğimin taşı düşmüştü onu verdik sarafa..pazar alış verişi..anneler günü hediyesini kargoya verdik..gezdikk..eve geldim klima takmak için geldiler ev battıtemizledim falan derken baya yorulmuşum
alisha bu arada asen bayaa zayıfmışın kaç kilosun canım kombininede beğendim takipteyim

Teşkkür ederim cnm 53-55 arası geziyorum.

Aslında ben de bi kadın bulsam dip bucak temizlese iyi olur ama şimdi evdeyim ya gidip kadına para vermek ayıp olacak. Neyse yavaş yavaş yaparız artık...

Orası da çok sıcak oluyordur yazın dimi? İyi yapmışsınız klima almakla güle güle kullanın

ayy yok ramazana falan dayanmaz benimkiler. Ama sadece mutfak ve oturma odası. Diğerleri tertemiz daha. Balkona atıp yıkarız eşimle.

bende yatak odası koridorlar ve mutfağı vericem...
Oturma odasıyla yemek odasını vermicem temiz onlar...

Ençokda yatak odasındakiler batıyor gözüme yaa..ne pisiz :)))
valla dün avizeleri silicektim gezmeye gidince unuttum kaldı çok fena toz olmuş üstleri:83:
Haftaya camlar ve avizeler var kesin kararım :)))hadi bakalım :)

Ne marka aldınız funda,kaçparacık :)
bide şu topiğin linkini eklede bende bakayım :)

sende hiç göbek falan yok ne güzelben 52 kiloyumevet yzaın bura inanılmaz sıcak yatak odasında vardı klima oturma odasına aldık şmdide sağol canım..
zuzu sen avizeleri falan görüyon en azındanben onlara hiç bakmıyomhaftaya bile şimdiden gezme ayarladımkız evim temiz aslında ama temizlik şart bence bahar temizliği yapıcam

Görmemek mümkünmü:83: Akşam gidince yatak odasındakini silicem diğerlerini cumartesi silerim :))

ben gecen sene yikadim halilarimi yeni diye cok tüy döktüler bu senede yikim diyorum bu ay hamile kalmazsam yikaamayi düsünüyorum mayisin son haftasi benimde yatak odasinin halisinda siyah siyah lekeler var ya anlamiyorum nasil oluyr. Burada da hali yikama sirketleri cok pahali Tr her sokak basinda var hali yikamacilar new güzel. benim kaynamamlarin terasi var orada yikayacam 2 hafta sonra ins. hava da güzel olurda yani.

belli ki en çok yatak odasını kullanıyorsunuz zuzu evde yoksa neden en çok orası kirlensin :78:
Ben de aklıma gelirse bakıyorum avizelerin üstlerine. Yatak odasındaki baya toz olmuş bugün onu da alayım. Diğerleri temiz şimdilik.

Sen de zayıfmışsın cnm. Göbiş yok gibi göründüğüne bakma azcık var aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…