ayyy bana temizlik demeyin
benimde temzilik yaptırmam lazım ama sürekli erteliyorum , bizim taşınma olayımız var, boşu boşuna temizlemeyeyim diyorum , ama böylede içime sinmiyo haftalık temizlik yapılıyo ama yinede camlar perdeler falan gözüme batıyo :82:
belli ki en çok yatak odasını kullanıyorsunuz zuzu evdeYoksa neden en çok orası kirlensin :78:ben de aklıma gelirse bakıyorum avizelerin üstlerine. Yatak odasındaki baya toz olmuş bugün onu da alayım. Diğerleri temiz şimdilik.
Sen de zayıfmışsın cnm. Göbiş yok gibi göründüğüne bakma azcık var aslında
ayyy bana temizlik demeyin
Benimde temzilik yaptırmam lazım ama sürekli erteliyorum , bizim taşınma olayımız var, boşu boşuna temizlemeyeyim diyorum , ama böylede içime sinmiyo haftalık temizlik yapılıyo ama yinede camlar perdeler falan gözüme batıyo :82:
taşınacaksanız boşuna uğraşma bence ya. Perdeleri de yeni eve geçtiğinde yıkar asarsın mis gibi olur azcık daha dayan
:89:hehehe
canım ev aldınızmı...bi karar verdinizmi ne tarafta alcaksınız...
ağustos sonuna kadar dayanmam gerek o zaman , sizce dayanılırmı :84:
tatlım karar verdik şuan oturduğum yerde bakırköyde olacak, hatta bulduk, annemlerin sokağında var bitane, onun pazarlığı sürüyo, inşallah olacak bakalım, hayırlısı
zayıfım canım benim kilom iyi sadece minik bi göbik çıkar arada
kızlar benim midem bulanıyo çok kötüyüm
evet elfi istanbuldayım
ağustos sonuna kadar dayanmam gerek o zaman , sizce dayanılırmı :84:
tatlım karar verdik şuan oturduğum yerde bakırköyde olacak, hatta bulduk, annemlerin sokağında var bitane, onun pazarlığı sürüyo, inşallah olacak bakalım, hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?