2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Dün teyzemin kızına gittim bebişinin odası ona süt vermesi falan çok hoşuma gitti anne olasım geldi valla. yakın zamanda anne olmasam iyidir bu aralar hem çok bahsediyoruz hem gördükçe özeniyoruz hayırlısı bakalım..

kızlar bilmiyorumki sabahtan beri midemde bi bulantı var kendimi çok kötü hissediyorum..zuzu geçen ayın 20 sinde hasta olmuştum

daha varmış canım :)

ishalde var bağırsak nfeksiyonumu geçiriyorum acaba

geçmiş olsun canım...limon kahve yap kendin ishal için

Bende heran bi bomba patlatabilirim Derrmişimmm
Bidahaki seneye yaparım ben yaa..zaten bebekleri çok seviyorum ayy kendi bebeğimi nasıl istemeyim

cıkkkkk ağustos sonuna kadarsa dayanılmaz

valla dayanılmaz heralde, gitti bizim 100 tl yine

Bakırköyde ev fiyatları çok ya bende baktım uygun bulamadım şimdi bahçelievler tarafına bakıyoruz

evet çok pahalı , ben zaten 1400 tl kira veriyorum, ilk evlenirken alacaktık ama aceleye gelmesin diye bekledik o dönemde ev bulamadık çünkü. şimdide işte bakalım bişeyler olacak inşallah.kayınvelidemler bahçelievlerde oturuyo,ama ben Sirkecide çalışıyorum, eşim Lalelide, ulaşımımız çok zor oluyo ordan, bide ben alışmışım bakırköyde gözümü açtım ailemde öyle, bide çocuk olursa annem bakacak, kayınvalidem kanser atlattı, göğsünü aldılar, çocuk kaldıramıyo tutamıyo. o yüzden yine en mantıklısı bakırköy oluyo.

canım ağustos sonuna kadar zor dayanılır sanki. ev işiniz de hayırlısı olur inşallah. eski mahallene döneceksin ne güzel. ne kadar canım ev? pazarlık payınız ne?

eski mahalleye dönücez bakalım hayırlısıyla, evin sahibi yaşlı bir kadınmış o ölmüş, 3 tane kızı var mirasçısı, onlarla anlaşmaya çalışıyoruz,biri olur diyo öbürü yok az diyo bakalım. 300 bin diyolar. bizde içinede masraf yapıcaz 250 bin diyoruz. bakalım kim ikna olacak. ama onların dediği olursa kredi çekmek zorunda kalıcaz, bizde istemiyoruz borçla birşeyler yapmak.

Arse ahyırlısı olsun..hadi yine iyisin kaynanan yakın değil dimi :))))
tabii onların haberi varmı :)

tabi tatlım, artık ne yapalım, eşimde şimdi çok rahat ,oda rahatını bozmak istemiyo, anladı yani zamanla benim anneme yakın isteme veya bakırköy diye ısrar etme sebeplerimi :82:

Ya kızlar bişey sorcam sizdede oluyormu

Adetim cumartesi bitti yıkandım..şimdide sanki adet olucakmışım gibi o ilk başlarda ağrılar olur ya ince ince ..aynı öyle bi ağrı var boşluklarımda

Ya kızlar bişey sorcam sizdede oluyormu

Adetim cumartesi bitti yıkandım..şimdide sanki adet olucakmışım gibi o ilk başlarda ağrılar olur ya ince ince ..aynı öyle bi ağrı var boşluklarımda

valla hiç öle bişe hatırlamıyorum cnm ben:))

Gelmesi bi dert gitmesi bi dert
Okadar dikkat ediyorum kendime ama üşütüyomuyum napıyorum yaa

zuzum bende de olmaz öyle birşey. belki dün motorun üstünde farkında olmadan üşütmüşündür canım. ondan olabilir. tabii her ay böyle oluyorsa ilginç...

zuzum bende de olmaz öyle birşey. Belki dün motorun üstünde farkında olmadan üşütmüşündür canım. Ondan olabilir. Tabii her ay böyle oluyorsa ilginç...

evet belkide....heray değil bazen canım...
Ozamnda heralde üşüttüysem oluyodur diye düşünüyorum ama tuhaf yani..hiç rahat yok arkadaş

Canım hastalık bu yaa..tabiki izin isticeksin ..
Hem sadece geçen hafta 3gün izin aldın canım alttarafı nolcakki...
Git al iznini doktora görün git eve dinlen canım...

fundam en azından bir sağlık ocağına falan git. en azından ilaç falan alıp işe dönebilirsin izin almaktan çekiniyorsan. ama mutlaka bir doktora görün.

ben bugün gayet enerji dolu ve pozitif başladım aslında. ama elimde zihni sinir bir iş var. minik minik tek tek onunla uğraşıyorum. ama az kaldı bitiyor. patron bir iş çıkartmazsa yarım saate rahatlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…