kızlar bilmiyorumki sabahtan beri midemde bi bulantı varkendimi çok kötü hissediyorum..zuzu geçen ayın 20 sinde hasta olmuştum
kızlar bilmiyorumki sabahtan beri midemde bi bulantı varkendimi çok kötü hissediyorum..zuzu geçen ayın 20 sinde hasta olmuştum
ishalde var bağırsak nfeksiyonumu geçiriyorum acaba
dün teyzemin kızına gittim bebişinin odası ona süt vermesi falan çok hoşuma gitti anne olasım geldi valla. Yakın zamanda anne olmasam iyidir bu aralar hem çok bahsediyoruz hem gördükçe özeniyoruz hayırlısı bakalım..
cıkkkkk ağustos sonuna kadarsa dayanılmaz
Bakırköyde ev fiyatları çok ya bende baktım uygun bulamadım şimdi bahçelievler tarafına bakıyoruz
canım ağustos sonuna kadar zor dayanılır sanki. ev işiniz de hayırlısı olur inşallah. eski mahallene döneceksin ne güzel. ne kadar canım ev? pazarlık payınız ne?
Arse ahyırlısı olsun..hadi yine iyisin kaynanan yakın değil dimi :))))
tabii onların haberi varmı :)
Ya kızlar bişey sorcam sizdede oluyormu
Adetim cumartesi bitti yıkandım..şimdide sanki adet olucakmışım gibi o ilk başlarda ağrılar olur ya ince ince ..aynı öyle bi ağrı var boşluklarımda
zuzum bende de olmaz öyle birşey. Belki dün motorun üstünde farkında olmadan üşütmüşündür canım. Ondan olabilir. Tabii her ay böyle oluyorsa ilginç...
zuzu üşütmüşündür..kızlar ben dayanamıyorum izin alıp gidicem sanırım
canım bi s.ocağı yada hastaneye git..sonra git eve dinlen....
Direk eve gitme ,evde de çekicen
inş.izin verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?