2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

öffff yoruldum yaa kaç saattir bitmedi temizlik . Daha da yatak odası ve küçük balkon kaldı yapamıcam yoruldum. Zaten bi saatimi büyük balkon aldı demirlerini, duvarındaki fayansları falan sildim o baya uzun sürdü.
Tam temizlik yaparken de işten aradılar bi özel dersim varmış bugün 6da ona gidicem. o yüzden de fazla yormak istemiyorum kendimi.

Funda gitti mi acaba :26:

zuzu o dediğin şey bende de olmaz. Sen üşütüyor musun acaba?:26:

selam kızlar,
daha iyim bugün evet teşekür ederim size

zuzuş üşüttün mü sen canım, eve gidince sıcak su torbası koy ayaklarının altına

fundaya da geçmiş olsun gitti mi acaba :26:

herkesin hafta sonusu süper geçmiş, çiçekler hediyeler
benimkisi "anne ol da bakarız" dedi tabi ki, uyuz

bugün ve yarın izinli eşim, arada uğrarım kızlar öpüyorum hepinizi

ben bugün gayet enerji dolu ve pozitif başladım aslında. Ama elimde zihni sinir bir iş var. Minik minik tek tek onunla uğraşıyorum. Ama az kaldı bitiyor. Patron bir iş çıkartmazsa yarım saate rahatlarım

bizim eski işyerimizin karşısında vardı matbaa, belediyenin işini almışlardı kapı numaraları var bisürü yapışkanlarından ayırmak çok zevkli oluyo yaa ben sıkılınca gidiyodum yanlarına biraz yardım ediyodum :)))

canım yorma kendini,kalanı yarın yaparsın..6 da gidince kaçta gelcen yaa:26:...
Ayşe,nektar heralde üşütüyorum ben anlamıyorum böle çıkıyor :26:

canım yorma kendini,kalanı yarın yaparsın..6 da gidince kaçta gelcen yaa:26:...
Ayşe,nektar heralde üşütüyorum ben anlamıyorum böle çıkıyor :26:

2 saat cnm dersim 8.30 gibi evde olurum. Ayyy nası acıktım yaa. Meyhane pilavı yaptım kendime pişiyor şuan Akşama da onun yanına (tabi kalırsa) taze fasulye yapıcam.geçen sefer yaptığımda eşime kalmadı yarım kg fasulyeyi yemişim bu sefer o da yesin bari, çok da sever ya... yanına da cacık yapıcam. İşte akşamki menümmmm.

canım öğle arada yardım etmeler olduğu zaman eğlenceli oluyor. ben de burda yardım ediyorum arkadaşlara bazen. ama ben genelde bilgisayar başındayım ve sürekli dikkat gerektiriyor. anlık dalgınlığım pahalıya patlayabiliyor. o yüzden genelde benim işim gergin ve stresli maalesef.

oh oh afiyet olsun. ben de bu akşam kuru fasülye yapacaktım ama unuttum ıslatmayı. bu akşam ıslatır yarına yaparım. bu akşam sinemaya gidiyoruz belki dışarda yeriz

ooo süper biz ne zamandır sinemaya gitmedik yaa eşim altyazı okumayı sevmediği için pek sinemayı sevmiyor

Slm kızlarrrr Çok yoruldum bende sabahtan beri bugün temizlik günüm kalın yorganımıda değiştirip ince yorganımı çıkardım attım ikisinide balkona havalanıyor akşam benimki kurdeşen döküyodu sıcaktan Birazadanda enginar ayıklıcamm offff bitmiyor işimmm

ooo süper biz ne zamandır sinemaya gitmedik yaa eşim altyazı okumayı sevmediği için pek sinemayı sevmiyor

sorma canım ben de çok dertliyim o konuda, benimki de aynı. ama bu filmi izlemeyi o da ben de çok istiyoruz. o yüzden birşey demedi. hoş bilmiyorum da alt yazı mı yoksa dublaj mı? bakalım artık ne çıkarsa bahtımıza. hem alışsın yavaş yavaş ya onun yüzünden vizyon filmlerini izleyemiyorum valla

ben çoktan attım kalını orta incelikte bi yorganım vardı onu serdim aa dün gece o bile sıcak geldi pike gibi olan en ince yorganıma geçmeyi düşünüyorum

istediği film olursa farketmiyor aynen korku filmi olursa altyazılı izlermiş mesela, zaten adamlar konuşmuyor ki diyor hangi filme gideceksiniz?

Yarenaycım hangi film? Benimkide evlendiğimizden beri hiç sinemaya götürmedi yaa halbuki çıkarken her hafta giderdik...

doğru söylüyor canım korku filmleri iyi oluyor. az konuşma olduğu için problem yok

Yarenaycım hangi film? Benimkide evlendiğimizden beri hiç sinemaya götürmedi yaa halbuki çıkarken her hafta giderdik...

hızlı ve öfkeli 5'e gidiyoruz kızlar. laydy sen de ondan bekleme tatlım. işten dönüş saati belliyse al sinema biletlerini önceden. akşam da tut kolundan götür

kızlar tekrar ben alıshınanın dediğini yaptım ama yüklenmiyor başka yolla yükleyebilrmiyim acaba

benim eşim de sevmiyo alt yazı okumayı, ben de dublajlı film sevmiyorum
sanki bişiler eksiliyo filmden, altyazılı seviyorum..
aynen biz de her hafta giderdik, evlendiğimizden beri 1 defa gittik

Son düzenleme:
Çok iyi fikir yarenaycımm alayım bari önümüzdeki günlerdede karayip korsanları vardı ona alayım bende

ben burdayım arsecim. bizimkiler bu aralar pek bir çalışkan oldular sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…