ben bugün gayet enerji dolu ve pozitif başladım aslında. Ama elimde zihni sinir bir iş var. Minik minik tek tek onunla uğraşıyorum. Ama az kaldı bitiyor. Patron bir iş çıkartmazsa yarım saate rahatlarım
öffff yoruldum yaa kaç saattir bitmedi temizlik. Daha da yatak odası ve küçük balkon kaldı yapamıcam yoruldum. Zaten bi saatimi büyük balkon aldı demirlerini, duvarındaki fayansları falan sildim o baya uzun sürdü.
Tam temizlik yaparken de işten aradılar bi özel dersim varmış bugün 6da ona gidicem. O yüzden de fazla yormak istemiyorum kendimi.
Funda gitti mi acaba :26:
Zuzu o dediğin şey bende de olmaz. Sen üşütüyor musun acaba?:26:
canım yorma kendini,kalanı yarın yaparsın..6 da gidince kaçta gelcen yaa:26:...
Ayşe,nektar heralde üşütüyorum benanlamıyorum böle çıkıyor :26:
bizim eski işyerimizin karşısında vardı matbaa, belediyenin işini almışlardı kapı numaraları var bisürü yapışkanlarından ayırmak çok zevkli oluyo yaa ben sıkılınca gidiyodum yanlarına biraz yardım ediyodum :)))
2 saat cnm dersim 8.30 gibi evde olurum. Ayyy nası acıktım yaa. Meyhane pilavı yaptım kendime pişiyor şuanAkşama da onun yanına (tabi kalırsa) taze fasulye yapıcam.geçen sefer yaptığımda eşime kalmadı yarım kg fasulyeyi yemişim bu sefer o da yesin bari, çok da sever ya... yanına da cacık yapıcam. İşte akşamki menümmmm.
canım öğle arada yardım etmeler olduğu zaman eğlenceli oluyor. ben de burda yardım ediyorum arkadaşlara bazen. ama ben genelde bilgisayar başındayım ve sürekli dikkat gerektiriyor. anlık dalgınlığım pahalıya patlayabiliyor. o yüzden genelde benim işim gergin ve stresli maalesef.
oh oh afiyet olsun. ben de bu akşam kuru fasülye yapacaktım ama unuttum ıslatmayı. bu akşam ıslatır yarına yaparım. bu akşam sinemaya gidiyoruz belki dışarda yeriz
ooo süperbiz ne zamandır sinemaya gitmedik yaa eşim altyazı okumayı sevmediği için pek sinemayı sevmiyor
arkadaşlar bişey sorabilirmiyim fotoğraf nasıl ekleniyor
konuya cevap ver'e tıkla biraz aşağıda eklenti ekle kısmı var ona tıklayarak bilgisayarından resim seçip ekle de. Bu şekilde yükleyebilirsin.
ben çoktan attım kalını orta incelikte bi yorganım vardı onu serdim aa dün gece o bile sıcak geldi pike gibi olan en ince yorganıma geçmeyi düşünüyorumSlm kızlarrrrÇok yoruldum bende sabahtan beri bugün temizlik günüm kalın yorganımıda değiştirip ince yorganımı çıkardım attım ikisinide balkona havalanıyor akşam benimki kurdeşen döküyodu sıcaktan Birazadanda enginar ayıklıcamm offff bitmiyor işimmm
sorma canım ben de çok dertliyim o konuda, benimki de aynı. ama bu filmi izlemeyi o da ben de çok istiyoruz. o yüzden birşey demedi. hoş bilmiyorum da alt yazı mı yoksa dublaj mı? bakalım artık ne çıkarsa bahtımıza. hem alışsın yavaş yavaş ya onun yüzünden vizyon filmlerini izleyemiyorum valla
ben çoktan attım kalını orta incelikte bi yorganım vardı onu serdim aa dün gece o bile sıcak geldi pike gibi olan en ince yorganıma geçmeyi düşünüyorum
istediği film olursa farketmiyor aynenkorku filmi olursa altyazılı izlermiş mesela, zaten adamlar konuşmuyor ki diyor hangi filme gideceksiniz?
Yarenaycım hangi film? Benimkide evlendiğimizden beri hiç sinemaya götürmedi yaa halbuki çıkarken her hafta giderdik...
benim eşim de sevmiyo alt yazı okumayı, ben de dublajlı film sevmiyorumooo süperbiz ne zamandır sinemaya gitmedik yaa eşim altyazı okumayı sevmediği için pek sinemayı sevmiyor
aynen biz de her hafta giderdik, evlendiğimizden beri 1 defa gittikYarenaycım hangi film? Benimkide evlendiğimizden beri hiç sinemaya götürmedi yaa halbuki çıkarken her hafta giderdik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?