2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Allah ım öldüm yorgunluktan 2 saattir dışarlardayım

buarada ben de pek sevmem alt yazıyı yaabazen hızlı bişeyler söledimi hem yazıyı kaçırıyom hem görüntüyü

ay zuzum senin bu dışarı koşturma işlerin kötü ya. hoş gün içinde ofisten çıkmak özellikle yazın iyi olmalı ama kışın işkence yani...

offf ya bir baskül alcam kafam alt üst oldu. en son gidip ilk önüme geleni alıcam artık ya...

Yarenaycım hepsiburadadan arzumun elektronik baskülünü yeni aldım tavsiye ederim

ben de onu inceliyordum, yorumları genelde çok iyi. bakalım burda bulabilecek miyim? artık daha fazla araştırmıcam çok karışıyor. alcam bi tane bahtıma ne çıkarsa artık

Geri geldimmmm. Ders iptal boşa gittim
Yarenay oraya da getiriyor bildiğim kadarıyla hepsiburada :26:

canım hiç getirtmedim şimdiye kadar netten buraya. korkuyorum gümrüğe falan girer de normalde alacağımdan daha pahalıya gelir diye.

sana da üzüldüm ya boşu boşuna mı gittin şimdi sen???

ayy bitmedi gitti bugün çok yoruldum ya işlerden hayırlısı ile çıksaydım bide..

canım hiç getirtmedim şimdiye kadar netten buraya. korkuyorum gümrüğe falan girer de normalde alacağımdan daha pahalıya gelir diye.

sana da üzüldüm ya boşu boşuna mı gittin şimdi sen???

biz ordayken eşim gizli kamera kalemler var ya onlardan almıştı sorunsuz gelmişti bilemiyorum ki bir araştır istersen :26:
Boşa gittim sayılır cnm iki ders olcaktı aslında, bir ders yaptın sayayım artık seni dedi kadın.

günaydın kızlar...

dün akşam film çok güzeldi. ama tabii evimle hiç ilgilenemedim bütün bulaşıklar falan bu akşama kaldı, ortalık darmaduman. neyse akşama değerdi

günaydınlarrr

yarenay iyi eğlenmişsin ,iyi olmuş hadi
funda nasıl oldu acep
akşam kanıtı izleyen varmı...ben en son kahveciyi yakaladılar ya orda kaldım....
ölen adam da matruşka gibi mübarek çıktıkça içinden bişeyler çıkıyor

aynen elfimm :)) kolay gelsin hepimize

yarenay kaç gündür hiç su içmemişim:78: doldurdum şişemi bitiricem bugün....

dün akşam 6 da çıktım eve gittim portakallı,cevizli,üzümlü kek yaptım..
çırptım çırptım karıştırdım kocişe kek yaptım

ayşe nektar size şaşırıyodum ama kaçgündür eşim geç geliyor 9,30 anca yiyebiliyoruz akşam yemeğini..valla başım ağrıyor açlıktan ya, alışmmışım ya yinede bekliyorum

günydın kızlar,
allahım sorunsuz bi şekilde bugünü bitirmeyi nasip etsin inşallah..
kimsecikler yokmuş:26:

bi gelip bi gidiyoz..ayın ortasına geldik işler yoğun hepimizin heralde
sen nasılsın bebiş nasıl

bi gelip bi gidiyoz..ayın ortasına geldik işler yoğun hepimizin heralde
sen nasılsın bebiş nasıl

iyiyiz cnm çok şükür valla,ayy bugün temizlikçi evde bakalım ev nasıl olacak merak ediyorum:))darısı sizlerin evlerine olsun annemde kışlıklarımı kaldıracak ohh daha ne isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…