2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

izledim zuzum ben. inan o kadar karışık ki iş. şimdi bu adamın yerine geçtiği adamın kan davası varmış. adamın abisi kan davasından hapisteymiş. adam bigün nüfus dairesine gitmiş, evli olduğunu öğrenince sözde karısının adresini bulmuş. kan davalısı da amcaları. amcalarının oturduğu köyde çok yakın bir arkadaşı varmış. ona gitmiş demiş böyle böyle, benim kimliği kullanan adamı öldürürlerse kan davası biter, arkadaşı da olur demiş. gitmiş adamın amcasına ramazan'ın yerini biliyorum demiş, amcası da çocuklarından birini göndermiş adamı vurmaya. çocuk da gitmiş vurmuş sahte ramazanı. sonra polis gelip bunlarla konuşunca yanlış kişi olduğunu öğrenmişler vurdukları adamın. gidip yakın arkadaşını sıkıştırmışlar nerde bu diye. ramazan da gitmiş dayısına sığınmış. dayısı amcasını çağırmış konuşup kan davasını bitirmek için. ama bu sefer diğer çocuğu gelmiş, ramazana sıkacakken dayısı o çocuğa sıkmış bu sefer. sonra dayısı ve ramazan teslim oldu, sahte ramazanı öldüren çocuk da itiraf etti. umarım anlamışsındır çünkü çok karışık bir işti

zuzum ben de dikkat ettim evdeyken su içemiyorum hiç. şimdi evde de bir şişe ayarladım kendime. doldurup onu içiyorum. ama spora devam ediyorummmm geçen gün tartıldım 57'nin altına düşmüşüm

günydın kızlar,
allahım sorunsuz bi şekilde bugünü bitirmeyi nasip etsin inşallah..
kimsecikler yokmuş:26:

hoşgeldin canım. nasılsınız? umarım sakin bir gün olur hepimiz için

Hadi bakalım, iyi düşüşler ozman
Yareny nladım canm gözümde canlandırdım Dıdısının dıdısı,senmisin sahte kimlik kullanan al sana işte Yalnız iki hatunu birden idare etmiş ya helal olsun
Adam resmen b.k yoluna gitti niyazi olmuş

Biz daha tv açmıyoruz..
eşime dedim kanıt var annemde uyuyor izlesekmi olur dedi tv yi açtım daha arka sokaklar bitmemişti uykumda vardı dedim en iyisi erkenden uyumak.

inşallah iyidir. gelmiş olsa yazardı, sanırım daha evde dinleniyor. umarım kötü birşey yoktur.

kızlar az önce patron ofistekileri çağırdı. biz ofiste 3 kişiyiz. ablam, ben ve ahmet diye bir arkadaş. önümüzdeki pazartesi birimizi işten çıkartmak zorunda kalacağını söyledi. atölyeye eleman arttırması gerekiyormuş, e bizim burda da fazlalık var. bakalım haftaya kim gidecek??? ay yarışma programına döndük ya

Yarenaycım senin garantin var dimi ya çıkarırsa ne olacak. Biride ablan o da kötü ee ne olacak

canı istemiyo insanın tek başına dimmi, ama atıştır bişiler öyle çok aç bekleme
meyve felan ye zuzum eşin gelene kadar :44:

ayy kötü olmuş canım ya
hayırlısı olsun, sence kimi çıkartacak.. bi fikrin var mı :26:

nektarım bence ahmet gider gibi. ama yine de son ana kadar belli olmaz. son zamanlarda patron benim üstüme biraz fazla geliyordu. ben ahmet ya da ben diye düşünüyorum, ablam da ya kendi ya da ahmet diye düşünüyor. ahmet ne düşünüyordur bilemiyorum.

ayy e zor bi durum yaa:26:

Ahemti tanımıyorum ama inş o gider de demiyim
kimse gitmesin, işleriniz açılsın
hayırlısı diyelim canım :26:

yarenay bence patronun gitsin üçünüz kalın
hayırlısı neyse o olsun inşallah.

nektar bir dilim ekmek yedim beklerken bir iki erik attım ağzıma öyle idare ettik

Off bütün işlerim kaldı net gitti programa giremediğim için çalışamadım şimdi yazıcı çalışmıyor bilgisayarcı yarın gelecek niye böyle oldu ya napıcam şimdi .

yarenay bence patronun gitsin üçünüz kalın
hayırlısı neyse o olsun inşallah.

nektar bir dilim ekmek yedim beklerken bir iki erik attım ağzıma öyle idare ettik
ben de öyle yapıyorum

Ahemt yazmışım yaa ahmet

Funda bugün de izinli galiba, umarım birşeysi yoktur :44:

nekaa sıkıcı bigün dimii
iş yapasım yok işler bana bakıyo ben nete bakıyom

kizlarr

luxxoor nerelerde haaberiniz var mi bayadir ugramiyorda

MERAKETTIM ACABA hamile kaldi mi ses sedasi cikmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…