günaydınlarrr
yarenay iyi eğlenmişsin ,iyi olmuş hadi
funda nasıl oldu acep
akşam kanıtı izleyen varmı...ben en son kahveciyi yakaladılar ya orda kaldım....
ölen adam da matruşka gibi mübarekçıktıkça içinden bişeyler çıkıyor
aynen elfimm :)) kolay gelsin hepimize
yarenay kaç gündür hiç su içmemişim:78: doldurdum şişemi bitiricem bugün....
dün akşam 6 da çıktım eve gittim portakallı,cevizli,üzümlü kek yaptım..
çırptım çırptım karıştırdımkocişe kek yaptım
ayşe nektar size şaşırıyodum ama kaçgündür eşim geç geliyor 9,30 anca yiyebiliyoruz akşam yemeğini..valla başım ağrıyor açlıktan ya, alışmmışım ya yinede bekliyorum
günydın kızlar,
allahım sorunsuz bi şekilde bugünü bitirmeyi nasip etsin inşallah..
kimsecikler yokmuş:26:
inşallah iyidir. gelmiş olsa yazardı, sanırım daha evde dinleniyor. umarım kötü birşey yoktur.
kızlar az önce patron ofistekileri çağırdı. biz ofiste 3 kişiyiz. ablam, ben ve ahmet diye bir arkadaş. önümüzdeki pazartesi birimizi işten çıkartmak zorunda kalacağını söyledi. atölyeye eleman arttırması gerekiyormuş, e bizim burda da fazlalık var. bakalım haftaya kim gidecek??? ay yarışma programına döndük ya
canı istemiyo insanın tek başına dimmi, ama atıştır bişiler öyle çok aç beklemeaynen elfimm :)) kolay gelsin hepimize
yarenay kaç gündür hiç su içmemişim:78: doldurdum şişemi bitiricem bugün....
dün akşam 6 da çıktım eve gittim portakallı,cevizli,üzümlü kek yaptım..
çırptım çırptım karıştırdımkocişe kek yaptım
ayşe nektar size şaşırıyodum ama kaçgündür eşim geç geliyor 9,30 anca yiyebiliyoruz akşam yemeğini..valla başım ağrıyor açlıktan ya, alışmmışım ya yinede bekliyorum
ayy kötü olmuş canım yainşallah iyidir. gelmiş olsa yazardı, sanırım daha evde dinleniyor. umarım kötü birşey yoktur.
kızlar az önce patron ofistekileri çağırdı. biz ofiste 3 kişiyiz. ablam, ben ve ahmet diye bir arkadaş. önümüzdeki pazartesi birimizi işten çıkartmak zorunda kalacağını söyledi. atölyeye eleman arttırması gerekiyormuş, e bizim burda da fazlalık var. bakalım haftaya kim gidecek??? ay yarışma programına döndük ya
canı istemiyo insanın tek başına dimmi, ama atıştır bişiler öyle çok aç bekleme
meyve felan ye zuzum eşin gelene kadar :44:
ayy kötü olmuş canım ya
hayırlısı olsun, sence kimi çıkartacak.. bi fikrin var mı :26:
nektarım bence ahmet gider gibi. ama yine de son ana kadar belli olmaz. son zamanlarda patron benim üstüme biraz fazla geliyordu. ben ahmet ya da ben diye düşünüyorum, ablam da ya kendi ya da ahmet diye düşünüyor. ahmet ne düşünüyordur bilemiyorum.
Ahemti tanımıyorum ama inş o gider de demiyimnektarım bence ahmet gider gibi. ama yine de son ana kadar belli olmaz. son zamanlarda patron benim üstüme biraz fazla geliyordu. ben ahmet ya da ben diye düşünüyorum, ablam da ya kendi ya da ahmet diye düşünüyor. ahmet ne düşünüyordur bilemiyorum.
ayy e zor bi durum yaa:26:
canı istemiyo insanın tek başına dimmi, ama atıştır bişiler öyle çok aç bekleme
meyve felan ye zuzum eşin gelene kadar :44:
ayy kötü olmuş canım ya
hayırlısı olsun, sence kimi çıkartacak.. bi fikrin var mı :26:
ben de öyle yapıyorumyarenay bence patronun gitsin üçünüz kalın
hayırlısı neyse o olsun inşallah.
nektar bir dilim ekmek yedim beklerkenbir iki erik attım ağzıma öyle idare ettik
nekaa sıkıcı bigün dimii
iş yapasım yokişler bana bakıyo ben nete bakıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?