2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bu aralar yaprak dökümü yaşıyoruz ya. sirken yok, ajikal yok, süpe yok, luxxor yok, funda yok... yok da yok yani...

Ben geldim kızlarr. Bu aralar fazla giremiyorum ama takip ediyorum hepinizi Yarenay inş. çıkartılan kişi siz olmazsınız cnm. Birisinin çıkartılması da üzücü siz olmasanız bile... İnş.herkesin işi iyi olur yaa Dersim vardı yine ancak girebildim. Yarın da babamın yanında olucam yine yokum yani sizlerde ne var ne yok yoğun heralde herkes???

Ayşam herkes çok çalışkan sorma :))))
baban nasıl evdemiydi canım

..
Super herşey aynı tadında
Sen neler yapıyosun nasıl gidiyor evde oturman falansıkılıyomusun

Ayşam herkes çok çalışkan sorma :))))
baban nasıl evdemiydi canım

..
Super herşey aynı tadında
Sen neler yapıyosun nasıl gidiyor evde oturman falansıkılıyomusun

Maşallah çok çalışın para lazımmm
Babam hastanede cnm ilaç tedavisi devam ediyor bi iki hafta daha kalacak heralde. Her gün annem gidiyor yanında kalmaya yarn ben gidicem annemin işleri var hem de dinlenmiş olur bi gün de olsa...:26:

Evet canım çok iyi olur yazık kadına da ,gece de kalıyosunuz demi,babanın yanında...
:44:

Evet canım çok iyi olur yazık kadına da ,gece de kalıyosunuz demi,babanın yanında...
:44:

Eskiden kalıyorduk ama son hastaneye yattığından beri artık ihtiyaç duymadığı için gece kalmıyoruz. Sabah gidiyor akşam geliyoruz işe gider gibi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…