bir an önce eski sağlığına kavuşup eve döner umarım canım :44:Eskiden kalıyorduk ama son hastaneye yattığından beri artık ihtiyaç duymadığı için gece kalmıyoruz. Sabah gidiyor akşam geliyoruz işe gider gibi :44:
Ayşam herkes çok çalışkan sorma :))))
baban nasıl evdemiydi canım
..
Super herşey aynı tadında
Sen neler yapıyosun nasıl gidiyor evde oturman falansıkılıyomusun
bir an önce eski sağlığına kavuşup eve döner umarım canım :44:
Sağol cnm bağırsaklarından ameliyat oldu ama bir türlü toparlanamadı şimdi de enfeksiyon kapmış o yüzden antibiyotik tedavisi uyguluyorlar.ayşecim geçmiş olsn neyi vardı babanın?
sarımsak, soğan, domates ile birlikte tavuk cigeri atıcam ben fırına
bu halini seviyoruz en çok.. yanına da çok az pilav yapıcam..salata birde
dizim bitsin ama önce
Sağol cnm bağırsaklarından ameliyat oldu ama bir türlü toparlanamadı şimdi de enfeksiyon kapmış o yüzden antibiyotik tedavisi uyguluyorlar.
Ben bi tek dana ciğeri arnavut ciğeri olursa yiyebiliyorum alışmamışım. Ama eşim domates soğan biberli kavurmasını sever bi ara alıp yapsam mı acaba kendime de arnavut ciğeri olarak yaparım :44:
Jade diyordun onu mu izliyorsun ne ki o duymadım ben hiç. Masterchef'i izliyorum ben de
tavuk ciğerini severim benSağol cnm bağırsaklarından ameliyat oldu ama bir türlü toparlanamadı şimdi de enfeksiyon kapmış o yüzden antibiyotik tedavisi uyguluyorlar.
Ben bi tek dana ciğeri arnavut ciğeri olursa yiyebiliyorum alışmamışım. Ama eşim domates soğan biberli kavurmasını sever bi ara alıp yapsam mı acaba kendime de arnavut ciğeri olarak yaparım :44:
Jade diyordun onu mu izliyorsun ne ki o duymadım ben hiç. Masterchef'i izliyorum ben de
tavuk ciğerini severim ben
Aşkın peşinde, foxda oluyo 5 te, pembe dizi
şimdi ben de masterchefi izliyorum..
iki gün izin kullanması gerekiyordu ama bugün çağırdılaray bugün kimseyi beğenmediler ya
cnm eşin iki gün mü izinli demiştin? Bugün de mi evde yani? Bizimki de cafe araştırmasında şuan arkadaşıyla çıktılar bakıyorlar bakalım ne olcaka bizim bu işlerin sonu
hadi yaaa izin güme mi gittiiki gün izin kullanması gerekiyordu ama bugün çağırdılar
işte yani
ay evet kimseyi beğenmediler yaa, yemek yaparken geliyolar yarışmacıların başına ondan stres yapıyo onlar olmuyo yemekleri bence
ille alıcak yani eşin 2. kafeyi..inş uygun bişi bulurlar canım
yeri de çok önemli ama, iş yapması açısından :44:
master şeftekiler bu akşam anyan'ı dövecekler kesin. hepsi döküldü neredeyse ya... ben de kuru fasülye ve pilav yapıyorum bu akşam. kociş çokk özledim dedi. nedense iş konusunda bende bir rahatlık var. gerilmedim pek. hep hayırlısını diliyorum.
adaşımmm inşallah en yakın zamanda tamamen normal hayatına döner baban. Allah'tan yakınsınn onnlara. ben çok korkuyorum annemlere uzak olduğum için.
saol cnm inş.
Akşama yemeğiniz belli mi? Ben minik köfteler yaptım dolapta dinleniyor şu an sulu köfte yapayım diyorum
sarımsak, soğan, domates ile birlikte tavuk cigeri atıcam ben fırına
bu halini seviyoruz en çok.. Yanına da çok az pilav yapıcam..salata birde
dizim bitsin ama önce
ben de yarın için fasulye düşünüyorum, et suyum var biraz onunla pişiricemmaster şeftekiler bu akşam anyan'ı dövecekler kesin. hepsi döküldü neredeyse ya... ben de kuru fasülye ve pilav yapıyorum bu akşam. kociş çokk özledim dedi. nedense iş konusunda bende bir rahatlık var. gerilmedim pek. hep hayırlısını diliyorum.
adaşımmm inşallah en yakın zamanda tamamen normal hayatına döner baban. Allah'tan yakınsınn onnlara. ben çok korkuyorum annemlere uzak olduğum için.
hadi yaaa izin güme mi gitti((( walla şimdi gittikleri yer iyi bi muhit parada da anlaşırlarsa bakalım...
Tavşan da seçilmez ki yaaa zordu gerçekten
hayırlısı cnm inş. istediğin gibi olur iş.
Saol benim de en büyük duam o, eski sağlığına kavuşması bi an önce. Allah korusun kötü düşünme hiç öyle. İNş. sen de yakınlaşacaksın biraz daha dayanın.
aa niye, kayınvaliden artık almiycak mı akşam yemeğine sizikızlar bende bikaç ay sonra akşama ne yemek yapsam diye sorarım artıkın
kızlar bende bikaç ay sonra akşama ne yemek yapsam diye sorarım artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?