2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ayşam herkes çok çalışkan sorma :))))
baban nasıl evdemiydi canım

..
Super herşey aynı tadında
Sen neler yapıyosun nasıl gidiyor evde oturman falansıkılıyomusun

ay sorma evde oturmak igrenç igrenç çalışmak gibisi yok ..

yarında bir görüşmem var inş olur ..bakalım..çalışmayı çok özledim öyle yani sıkıldım evde..

sarımsak, soğan, domates ile birlikte tavuk cigeri atıcam ben fırına
bu halini seviyoruz en çok.. yanına da çok az pilav yapıcam..salata birde
dizim bitsin ama önce

Son düzenleme:
ayşecim geçmiş olsn neyi vardı babanın?
Sağol cnm bağırsaklarından ameliyat oldu ama bir türlü toparlanamadı şimdi de enfeksiyon kapmış o yüzden antibiyotik tedavisi uyguluyorlar.
bu halini seviyoruz en çok.. yanına da çok az pilav yapıcam..salata birde
dizim bitsin ama önce

Ben bi tek dana ciğeri arnavut ciğeri olursa yiyebiliyorum alışmamışım. Ama eşim domates soğan biberli kavurmasını sever bi ara alıp yapsam mı acaba kendime de arnavut ciğeri olarak yaparım :44:
Jade diyordun onu mu izliyorsun ne ki o duymadım ben hiç. Masterchef'i izliyorum ben de

ay zor ya allah yardımcınız olsn cnm tekrar inşallah biran önce sağlığına kavuşur.

tavuk ciğerini severim ben
Aşkın peşinde, foxda oluyo 5 te, pembe dizi
şimdi ben de masterchefi izliyorum..

tavuk ciğerini severim ben
Aşkın peşinde, foxda oluyo 5 te, pembe dizi
şimdi ben de masterchefi izliyorum..

ay bugün kimseyi beğenmediler ya
cnm eşin iki gün mü izinli demiştin? Bugün de mi evde yani? Bizimki de cafe araştırmasında şuan arkadaşıyla çıktılar bakıyorlar bakalım ne olcaka bizim bu işlerin sonu

iki gün izin kullanması gerekiyordu ama bugün çağırdılar
işte yani

ay evet kimseyi beğenmediler yaa, yemek yaparken geliyolar yarışmacıların başına ondan stres yapıyo onlar olmuyo yemekleri bence

ille alıcak yani eşin 2. kafeyi..inş uygun bişi bulurlar canım
yeri de çok önemli ama, iş yapması açısından :44:

master şeftekiler bu akşam anyan'ı dövecekler kesin. hepsi döküldü neredeyse ya... ben de kuru fasülye ve pilav yapıyorum bu akşam. kociş çokk özledim dedi. nedense iş konusunda bende bir rahatlık var. gerilmedim pek. hep hayırlısını diliyorum.

adaşımmm inşallah en yakın zamanda tamamen normal hayatına döner baban. Allah'tan yakınsınn onnlara. ben çok korkuyorum annemlere uzak olduğum için.

hadi yaaa izin güme mi gitti ((( walla şimdi gittikleri yer iyi bi muhit parada da anlaşırlarsa bakalım...
Tavşan da seçilmez ki yaaa zordu gerçekten

hayırlısı cnm inş. istediğin gibi olur iş.
Saol benim de en büyük duam o, eski sağlığına kavuşması bi an önce. Allah korusun kötü düşünme hiç öyle. İNş. sen de yakınlaşacaksın biraz daha dayanın.

saol cnm inş.

Akşama yemeğiniz belli mi? Ben minik köfteler yaptım dolapta dinleniyor şu an sulu köfte yapayım diyorum

vayy çok hainsin Patateste atıyormusun içine :)ımhh

bu halini seviyoruz en çok.. Yanına da çok az pilav yapıcam..salata birde
dizim bitsin ama önce

bunuda beğendim Fırında hiç yemedim,ocakta yapıyorum ben (tabii yemek yaptığım zmaanlarda :) )

yarenay k.validemde bugün pilav+ nohut yapıcaktı
Kurufasulyenin kardeşi

ben de yarın için fasulye düşünüyorum, et suyum var biraz onunla pişiricem
çoktandır yapmadım ben de

aynen öyle oldu canım, inş pazar günü kullanır ama
cumartesi düğün var, pazar da izinli olursa anca dinlenir

tükkan işiyle ilgili iyi haberlerini yazarsın inş canım

zuzum ben de nohuttan yanaydım ama kociş yok illa kuru isterim dedi. kafamı kırarım kocişim kırmam

şu Masterchef de Semraya çokbağırıp yükleniyolar üzülüyorum ama azcık yüz bulunca cıvıtıyo, hareketleri konuşmaları çok itici oluyo

bir de Anyanın şivesi, konuşması beni çok sinir ediyo yaa,
aslında kızların hepsi çok gıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…