2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzum ben de nohuttan yanaydım ama kociş yok illa kuru isterim dedi. kafamı kırarım kocişim kırmam
:13:

aa niye, kayınvaliden artık almiycak mı akşam yemeğine sizi

hayırdır niye birkaç ay sonra canım? kayınvaliden uzağa falan mı gidiyor tatil için???

yok kızlar hiçbiri değil...
ben öyle istiyorum artık, benimde evimde yemek pişsin istiyorum evi otel gibi kullanmak istemiyorum artık:84:

vauwww ilk defa Semra yırttı ya. heyecandan kalp krizi geçirecek sanırım

:13:

yok kızlar hiçbiri değil...
ben öyle istiyorum artık, benimde evimde yemek pişsin istiyorum evi otel gibi kullanmak istemiyorum artık:84:
benim çok hoşuma gidiyo evimde yemek yapmak
evet iyi düşünmüşsün zuzuş, arada yine gidersiniz k.validene geç çıktığında felan :81:

anladığım kadarıyla yemek yarışma prog.ı ama yabancımı ne :))

ben de annemlerin yakınına gitmek istiyorum. akşam anne biz geliyoruz ne yapcan bize demek istiyorum... hoş benden çok kociş yapar bunu ama olsun

dene canım çok güzel oluyo, bir de yarım bardak suya 1 kaşık salça ekleyip üzerine gezdiriyorum sosmuş masuscuktan

ben zaten en başında hani yeni evlileri alırlar ya yemeğe sürekli,o niyetle gidiyodum...
sonra eşim dediki annemlerle birlikte yiyelim ben kabul etmedim çünkü hiç böyle konuşmamıştık
sonra borç dedi harç dedi biraz faydaları olur bize mutfak masrafımız olmaz dedi (ki öyle de oldu)..
kabul ederim ama bi şartla dedim en fazla 1 sene...1sene sonra kendin sölersin annene ,herkes evini bilsin dedim
bakalım nasıl sölücek beyimiz...arada bir hatırlatıyomda bıyık altı sırıtıyo anlamamaışlığa veriyor, görcez

ahh ahh bak gider ayak dertlendim
yavaş yavaş kaçayım,
iyi akşamlar kızlar

..
bu konuda sizlerden daha sonra fikir isticektim zaten,şimdiden açılmış oldu

ya hazırladım kuru fasülyeyi, pilavı kocişim yine mesai kalıyormuş offff ne kadar da istemişti kuruyu ya... bakalım kaçta gelecekler bugün:84::84:

ahh ahh bak gider ayak dertlendim
yavaş yavaş kaçayım,
iyi akşamlar kızlar

..
bu konuda sizlerden daha sonra fikir isticektim zaten,şimdiden açılmış oldu
eşin söylesin bence de canım, kayınvaliden nasıl tepki verir sence? az çok bilirsin..

ya hazırladım kuru fasülyeyi, pilavı kocişim yine mesai kalıyormuş offff ne kadar da istemişti kuruyu ya... bakalım kaçta gelecekler bugün:84::84:
gelince yer artık canım, aç gelir umarım :26:
yada yarın işe götürür, tabi sıcak sıcak şu an yemesiyle aynı olmaz ama..

bu arada Ratatuy'u izledim
fare sevimli, animasyon güzel felan ama
bi farenin mutfakta olması mide bulandırıcı yaa, hele sonlarda tüm koloni mutfakta yemek yaparken öğğ yanii :120:

Son düzenleme:

hehe o kadar gerçekçi bakma nigarım sen de

zuzu canım eşin tatlı dille anlatır annene bence. anladığım kadarıyla kayınvaliden gayet anlayışlı bir insan zaten.maşallah bu kadar iyi geçindiğinize göre bu konuda problem çıkartmaz. sen de biraz artık biz sizi bekliyoruz yemeğe, kendi ellerimle size yemekler hazırlıcam falan dersin, olur biter canım. tabii sen daha iyi tanıyorsun onları ben sadece senin söylediklerin kadarıyla bu yorumu yapıyorum.

ayy yazık yaa kıyamam sana kocanada üzüldüm garibim napsın

canlarım valla ben en çok annemin yanlış anlamasından korkuyorum.çekiniyorum kalbini kırmaktan :78:
ilk der birlikte yiyoduk iyidi sen yorulma falan der biliyorum ,ama sonrada iyi siz bilirsiniz der :)
ama işte o söleme süreci,ben ıkınıp pıkınırım yaa
olmadı eşim önden önden çıtlatsın sonrada üçümüz bir konuşuruz

ama haziranda 1 sene dolcak hazirandada annesi gitmeyi düşünüyor ankaraya giderse bana kalcak yemekler zaten...döndüğünde sölemek daha kolay olur heralde
bu ay gidicekti kaynım ameliyat olucak cuma günü,oyüzdn kaldı

ay şanslı masayımı izlesem ,uyusammı karar veremedim

nektar yaren sizin kocalar gelmedimi daha
ben benimkine azcık tirip atayım dünkü yaptığım kekten daha hiç yemedi, tatmadı bilemneymiş; dişi ağrıyomuş...yemeği löpür löpür yiyo ama

çayın yanına kesseydin kekten

benim eşim yoldaymış 5-10 dk ya gelir
muzlu püskevitli ( ) puding yapmıştım dayanamadım yedim
iştahım kapandı ama eşlik ederim beyime

zuzuş bence de dönünce söyle, biraz daha bu şekilde idare edin..az kalmış zaten şurda
ne ameliyatı olucak kaynın ? :26:
alınmaz herhalde ya, eşin önden konuyu çıtlatsın ama

şanslı masaya bakamıyorum ben, eurovisionu izliyorum
tüm şarkılar kötü yaa, her sene daha da bozuluyo
türkiye şarkı konusunda bayaa gelişti bunlara bakarsak

Ay aniden çıktım kociş geldi annemlere çıkalım dedi çıktık yemeği de orda hallettik. Bizim sulu köfte yarına kaldı. Zuzu patatesli yapıcam cnm Sonra da halam rahatsızdı onu ziyarete gittik ordan da eşimin babannesinin bakılma sırası bizim kayınvalidedeymiş onu aldık geldik. Yarına da bi dünya dersim çıktı babama gitme işi yalan oldu. Aceleyle bi duşa girdim çıktım oje sürüyorum şimdi de.Ayyy çok yoğun hissettim kendimi ya ben çalışsam hiçbi şeye yetişemem heralde

Zuzum ben sizi evde yiyorsunuz zannediyordum hiç fark etmemişim hep kayınvalidenlerde yediğinizi:26:. İlk başlarda iyi olmuş aslında hem sana yorgunluk olmamış işten gel yemek yap, hem de dediğiniz gibi ek masraf çıkmamış. Ama artık bence de evinizde yemeye başlasanız iyi olur. Her gün ne pişircem nası yetiştircem diye düşününce zor oluyor ama onun zevki çok ayrı zuzum tadınca hak verirsin hazır kayınvaliden de gidecekmiş tam fırsat çıktı size. Bu bahaneyle evde pişirmeye başlarsın gelince de deiğin gibi söylemesi daha kolay olur. Biz de eşim işi bıraktığından beri sık gider olduk ama sıkılıyorum ben, kendi evimde oturup keyfime göre yemek yemek varken...

zuzum benim eşim geldiğinde saat 12'yi geçiyordu biraz şanslı masayı izleyip yattık. ben de krem şantili kurabiye yapmıştım sıkıntıdan. bunun yanına bir çay olsa falan dedi ama o saatten sonra olmazdı yani. şimdi de evde geç gidecekmiş bugün işe biraz.

kız biz bu kocaları şımartıyoruz galiba, artık yapıyoruz da yemiyorlar bir de. millet ayda yılda bir yapar kıymetli olur valla

şanslı masaya bakamıyorum ben, eurovisionu izliyorum
tüm şarkılar kötü yaa, her sene daha da bozuluyo
türkiye şarkı konusunda bayaa gelişti bunlara bakarsak

benim artık hiç ilgimi çekmiyor eurovision nigarım. zaten bu seneki şarkıyı da hiç beğenmedim ben. sabah haberlerde gördüm elenmişler zaten. dünyada bu yarışmayı bu kadar büyüten bir tek biziz bence. sonuçta milletin komşularını kayırdığı bir yarışma, gerçekten adil bir yarışma değil. katılmak bile gereksiz artık bence.

günaydın kızlar ogün çok kötü oldum mide bulantısı karın ağrısı eşime dedimki ben duramıyorum hemen beni dr götür..dr gitti tahliller yaptı tahlilerim temiz çıktı bişey çıkmadı ..gebelik olabilirmi dedi hasta regl tarihimi söyleyince sanmıyorum dedi..mideni üşütmüşün dedi..ilaçları aldık kayın valdemlere götürdü eşim kendi işe gitti.. kızlar çok kötü hasta oldum anlatamam hayatımın en kötü günlerinden biriydikayınvaldemlerin evine kustumlavaboya zor yetiştim hiç bişey yemediğim halde patates haşlanması içtiğim sular akşamda bunları çıkarınca acile götürdüler serum takıldıhalsizlik mahvoldum zaten kusmak beni mahvetti..ertesi gün işe gidemedim serumun faydası oldu ilaçlarıda kullanınca şimdi daha iyiyim..sadece halsizlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…