:13:zuzum ben de nohuttan yanaydım ama kociş yok illa kuru isterim dedi. kafamı kırarım kocişim kırmam
aa niye, kayınvaliden artık almiycak mı akşam yemeğine sizi
hayırdır niye birkaç ay sonra canım? kayınvaliden uzağa falan mı gidiyor tatil için???
benim çok hoşuma gidiyo evimde yemek yapmak:13:
yok kızlar hiçbiri değil...
ben öyle istiyorum artık, benimde evimde yemek pişsin istiyorumevi otel gibi kullanmak istemiyorum artık:84:
şu Masterchef de Semraya çokbağırıp yükleniyolar üzülüyorum ama azcık yüz bulunca cıvıtıyo, hareketleri konuşmaları çok itici oluyo
bir de Anyanın şivesi, konuşması beni çok sinir ediyo yaa,
aslında kızların hepsi çok gıcık
dene canım çok güzel oluyo, bir de yarım bardak suya 1 kaşık salça ekleyip üzerine gezdiriyorum sosmuş masuscuktanvayy çok hainsinPatateste atıyormusun içine :)ımhh
bunuda beğendimFırında hiç yemedim,ocakta yapıyorum ben (tabii yemek yaptığım zmaanlarda :) )
yarenay k.validemde bugün pilav+ nohut yapıcaktı
Kurufasulyenin kardeşi
yok zuzum show tv de yayımlanıyoanladığım kadarıyla yemek yarışma prog.ı ama yabancımı ne :))
eşin söylesin bence de canım, kayınvaliden nasıl tepki verir sence? az çok bilirsin..ahh ahh bak gider ayak dertlendim
yavaş yavaş kaçayım,
iyi akşamlar kızlar
..
bu konuda sizlerden daha sonra fikir isticektim zaten,şimdiden açılmış oldu
gelince yer artık canım, aç gelir umarım :26:ya hazırladım kuru fasülyeyi, pilavı kocişim yine mesai kalıyormuş offffne kadar da istemişti kuruyu ya... bakalım kaçta gelecekler bugün:84::84:
eşin söylesin bence de canım, kayınvaliden nasıl tepki verir sence? az çok bilirsin..
gelince yer artık canım, aç gelir umarım :26:
yada yarın işe götürür, tabi sıcak sıcak şu an yemesiyle aynı olmaz ama..
bu arada Ratatuy'u izledim
fare sevimli, animasyon güzel felan ama
bi farenin mutfakta olması mide bulandırıcı yaa, hele sonlarda tüm koloni mutfakta yemek yaparken öğğ yanii :120:
ya hazırladım kuru fasülyeyi, pilavı kocişim yine mesai kalıyormuş offffne kadar da istemişti kuruyu ya... bakalım kaçta gelecekler bugün:84::84:
ay şanslı masayımı izlesem ,uyusammı karar veremedim
nektar yaren sizin kocalar gelmedimi daha
ben benimkine azcık tirip atayım dünkü yaptığım kekten daha hiç yemedi, tatmadı bilemneymiş; dişi ağrıyomuş...yemeği löpür löpür yiyo ama
ay şanslı masayımı izlesem ,uyusammı karar veremedim
nektar yaren sizin kocalar gelmedimi daha
ben benimkine azcık tirip atayım dünkü yaptığım kekten daha hiç yemedi, tatmadı bilemneymiş; dişi ağrıyomuş...yemeği löpür löpür yiyo ama
şanslı masaya bakamıyorum ben, eurovisionu izliyorum
tüm şarkılar kötü yaa, her sene daha da bozuluyo
türkiye şarkı konusunda bayaa gelişti bunlara bakarsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?