günaydın kızlar ogün çok kötü oldum mide bulantısı karın ağrısı eşime dedimki ben duramıyorum hemen beni dr götür..dr gitti tahliller yaptı tahlilerim temiz çıktı bişey çıkmadı ..gebelik olabilirmi dedi hasta regl tarihimi söyleyince sanmıyorum dedi..mideni üşütmüşün dedi..ilaçları aldık kayın valdemlere götürdü eşim kendi işe gitti.. kızlar çok kötü hasta oldum anlatamam hayatımın en kötü günlerinden biriydikayınvaldemlerin evine kustum lavaboya zor yetiştim hiç bişey yemediğim halde patates haşlanması içtiğim sular akşamda bunları çıkarınca acile götürdüler serum takıldı halsizlik mahvoldum zaten kusmak beni mahvetti..ertesi gün işe gidemedim serumun faydası oldu ilaçlarıda kullanınca şimdi daha iyiyim..sadece halsizlik var
günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnn
fundam çok geçmiş olsun. ben de bir kere olmuştum böyle. eski erkek arkadaşımla beraber hem de. sanırım beraber yediğimiz bir şey dokunmuştu. biz de en son sağlık ocağına gidip iğne vurulmuştuk. ama 2 gün yattık ikimiz de.
günaydın canım. nasılsınız? hazırlıklar ne durumda doğum için? heyecan var mı heyecan???
fundam çok geçmiş olsun. ben de bir kere olmuştum böyle. eski erkek arkadaşımla beraber hem de. sanırım beraber yediğimiz bir şey dokunmuştu. biz de en son sağlık ocağına gidip iğne vurulmuştuk. ama 2 gün yattık ikimiz de.
günaydın canım. nasılsınız? hazırlıklar ne durumda doğum için? heyecan var mı heyecan???
çayın yanına kesseydin kekten
benim eşim yoldaymış5-10 dk ya gelir
muzlu püskevitli () puding yapmıştım dayanamadım yedim
iştahım kapandı ama eşlik ederim beyime
zuzuş bence de dönünce söyle, biraz daha bu şekilde idare edin..az kalmış zaten şurda
ne ameliyatı olucak kaynın ? :26:
alınmaz herhalde ya, eşin önden konuyu çıtlatsın ama
Ay aniden çıktım kociş geldi annemlere çıkalım dedi çıktık yemeği de orda hallettik. Bizim sulu köfte yarına kaldı. Zuzu patatesli yapıcam cnm Sonra da halam rahatsızdı onu ziyarete gittik ordan da eşimin babannesinin bakılma sırası bizim kayınvalidedeymiş onu aldık geldik. Yarına da bi dünya dersim çıktı babama gitme işi yalan oldu. Aceleyle bi duşa girdim çıktım oje sürüyorum şimdi de.Ayyy çok yoğun hissettim kendimi ya ben çalışsam hiçbi şeye yetişemem heralde
Zuzum ben sizi evde yiyorsunuz zannediyordum hiç fark etmemişim hep kayınvalidenlerde yediğinizi:26:. İlk başlarda iyi olmuş aslında hem sana yorgunluk olmamış işten gel yemek yap, hem de dediğiniz gibi ek masraf çıkmamış. Ama artık bence de evinizde yemeye başlasanız iyi olur. Her gün ne pişircem nası yetiştircem diye düşününce zor oluyor ama onun zevki çok ayrı zuzum tadınca hak verirsinhazır kayınvaliden de gidecekmiş tam fırsat çıktı size. Bu bahaneyle evde pişirmeye başlarsın gelince de deiğin gibi söylemesi daha kolay olur. Biz de eşim işi bıraktığından beri sık gider olduk ama sıkılıyorum ben, kendi evimde oturup keyfime göre yemek yemek varken...
günaydın kızlar ogün çok kötü oldum mide bulantısı karın ağrısı eşime dedimki ben duramıyorum hemen beni dr götür..dr gitti tahliller yaptı tahlilerim temiz çıktı bişey çıkmadı ..gebelik olabilirmi dedi hasta regl tarihimi söyleyince sanmıyorum dedi..mideni üşütmüşün dedi..ilaçları aldık kayın valdemlere götürdü eşim kendi işe gitti.. kızlar çok kötü hasta oldum anlatamam hayatımın en kötü günlerinden biriydikayınvaldemlerin evine kustum lavaboya zor yetiştim hiç bişey yemediğim halde patates haşlanması içtiğim sular akşamda bunları çıkarınca acile götürdüler serum takıldı halsizlik mahvoldum zaten kusmak beni mahvetti..ertesi gün işe gidemedim serumun faydası oldu ilaçlarıda kullanınca şimdi daha iyiyim..sadece halsizlik var
sağolasın canım gün geçtikçe zorlaşıyo ve artık gelsin istiyorum.. hazırlıklar bitti sayılır ufak tefek şeyleri var işde ve önümüzdeki hafta son kez çalışıp izne ayrılacagım artık ve osmaniyeye gidicem nasipse böle işde dün dr da idik benim fıstıgım daha dönmemiş kafası yukarda idi dönmezse ise sezeryan görünüyor.. herşeyi iyi idi çok şükür 2500 gr 49 cm boyunda idi en son artık ultrasona sıgamaz oldukbeyefendinin keyfi yerinde
sağol canım benim..ben gıda zehirlenmesinden şüpheleniyorum aslında canımçünkü balıktan zehirlendiğimdede böyle oldum:104::104:
sağolasın canım gün geçtikçe zorlaşıyo ve artık gelsin istiyorum.. hazırlıklar bitti sayılır ufak tefek şeyleri var işde ve önümüzdeki hafta son kez çalışıp izne ayrılacagım artık ve osmaniyeye gidicem nasipse böle işde dün dr da idik benim fıstıgım daha dönmemiş kafası yukarda idi dönmezse ise sezeryan görünüyor.. herşeyi iyi idi çok şükür 2500 gr 49 cm boyunda idi en son artık ultrasona sıgamaz oldukbeyefendinin keyfi yerinde
öyleydi 1 hafta erkene aldık dr öle dedi son haftaya kalma dedi risk olabilirmiş... bizde öle yaptıkçayı kaynanamda içtik canım ..yaptığım zaman yarısını kaynanama çıkarmıştım orda da yemedi eve geldik yukarda içtiğimiz için çayı gene yemedi..dünde yemedi
kaynım kıl dönmesinden 2.ameliyatını olucak:26:
yok canım hep kaynanamdan geçindik Allah razı olsun gitmesini dört gözle bekliyoruz
canım çok çok geçmiş olsungıda zehirlenmesidir bencede
fato kıs 29 mayıs değilmiydi...ozaman bidahaki hafta son olmuyo ondan sonraki son hafta
biz de ondan şüphelenmiştik canım o zaman. biz de yüksek ateş falan da vardı. sende de oldu mu?
maşallah kuzumuza tosun gibi olmuşinşallah döner canım biran önce de sende istediğin gibi normal doğum yaparsın. herşeyin hayırlısı Allah'tan. Allah yar ve yardımcınız olsun
hemde nasıl heyecan tarifi imkansııııızz.. Allah isteyen herkese nasip etsin... en büyük üzüntüde eşimi burda bırakıp gitmek çok zoruma gidiyor ama elden de bişey gelmiyo:18: Ay heyecan dorukta desene
Hadi bakalım allah yardımcın olsunIyi olmuş son haftaya kalmıcağın,doktorun iyi düşünmüş aferin ona:82:
ateş olmuştu canım biz hafta sonu pikniğe gitmiştik mangalda ciğer yürek falan pişirmişlerdi acaba ondan mı oldu:26:
hemde nasıl heyecan tarifi imkansııııızz.. Allah isteyen herkese nasip etsin... en büyük üzüntüde eşimi burda bırakıp gitmek çok zoruma gidiyor ama elden de bişey gelmiyo
olabilir canım. Pikniğe gittiğiniz insanlara bir sor bakalım başka rahatsızlanan olmuş mu?
Bence de iyi olmuş canım 1 hafta erkene almanız. Eşinin yanında gelemeyecek olması da çok kötü. Insan ilk annesini sonra da eşini istermiş böyle durumlarda yanında. Ama dediğin gibi yapacak birşey de yok.
zuzu geçmişi çok okuyamadım ama artık evinde yemek yapmak istediğini söylemişin..haklısın canım eğer hep kayınvaldenlerde yersen evinde yemek yapmaya alışamasın evine alışamazsın ev sana otel gibi gelir yavaş yavaş artık evde yapıp yemeye çalışın
fundacım bende ondan sıkıldım artık, ev ev değil otel mübarek:)
geçen gün halılardan bahsettik ya benim en çok yatak odası kirli..hatta ayşe de dedi en çok yatak odasını kullanıyonuz heralde:89: Diye
Evet nerdeyse yatmaktan yatmaya gittiğimiz için en çok yatak odası kullanılıyo
Hem evlenmeden önce hiçde böyle konuşmamıştık,birlikte yiyeceğimizi
Bana diyo eşim ,bizbi aileyiz birlik beraberlik olmalı diyo..
Ama anlatamıyorum ki ,illa aynı tencereden yiyincemi birlik beraberlik olucak
fundacım bende ondan sıkıldım artık, ev ev değil otel mübarek:)
geçen gün halılardan bahsettik ya benim en çok yatak odası kirli..hatta ayşe de dedi en çok yatak odasını kullanıyonuz heralde:89: Diye
Evet nerdeyse yatmaktan yatmaya gittiğimiz için en çok yatak odası kullanılıyo
Hem evlenmeden önce hiçde böyle konuşmamıştık,birlikte yiyeceğimizi
Bana diyo eşim ,bizbi aileyiz birlik beraberlik olmalı diyo..
Ama anlatamıyorum ki ,illa aynı tencereden yiyincemi birlik beraberlik olucak
evt iyi oldu eşim izin konusu sıkıntılı oldugu için gelemiyo haziran ortası gibi falan geleilir ancak... en çok onun olmaması zor olacak ben şimdiden ağlamaya başladım zatenolabilir canım. pikniğe gittiğiniz insanlara bir sor bakalım başka rahatsızlanan olmuş mu?
bence de iyi olmuş canım 1 hafta erkene almanız. eşinin yanında gelemeyecek olması da çok kötü. insan ilk annesini sonra da eşini istermiş böyle durumlarda yanında. ama dediğin gibi yapacak birşey de yok.
Yavrunu allah sağlıklı bi şekli kucağına almayı nasip etsin fatmacım
hemde nasıl heyecan tarifi imkansııııızz.. Allah isteyen herkese nasip etsin... en büyük üzüntüde eşimi burda bırakıp gitmek çok zoruma gidiyor ama elden de bişey gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?