2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

fundam çok geçmiş olsun. ben de bir kere olmuştum böyle. eski erkek arkadaşımla beraber hem de. sanırım beraber yediğimiz bir şey dokunmuştu. biz de en son sağlık ocağına gidip iğne vurulmuştuk. ama 2 gün yattık ikimiz de.

günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnn

günaydın canım. nasılsınız? hazırlıklar ne durumda doğum için? heyecan var mı heyecan???

sağol canım benim..ben gıda zehirlenmesinden şüpheleniyorum aslında canımçünkü balıktan zehirlendiğimdede böyle oldum:104::104:

sağolasın canım gün geçtikçe zorlaşıyo ve artık gelsin istiyorum.. hazırlıklar bitti sayılır ufak tefek şeyleri var işde ve önümüzdeki hafta son kez çalışıp izne ayrılacagım artık ve osmaniyeye gidicem nasipse böle işde dün dr da idik benim fıstıgım daha dönmemiş kafası yukarda idi dönmezse ise sezeryan görünüyor.. herşeyi iyi idi çok şükür 2500 gr 49 cm boyunda idi en son artık ultrasona sıgamaz olduk beyefendinin keyfi yerinde

çayı kaynanamda içtik canım ..yaptığım zaman yarısını kaynanama çıkarmıştım orda da yemedi eve geldik yukarda içtiğimiz için çayı gene yemedi..dünde yemedi
kaynım kıl dönmesinden 2.ameliyatını olucak:26:

yok canım hep kaynanamdan geçindik Allah razı olsun gitmesini dört gözle bekliyoruz

canım çok çok geçmiş olsun gıda zehirlenmesidir bencede

fato kıs 29 mayıs değilmiydi...ozaman bidahaki hafta son olmuyo ondan sonraki son hafta

sağol canım benim..ben gıda zehirlenmesinden şüpheleniyorum aslında canımçünkü balıktan zehirlendiğimdede böyle oldum:104::104:

biz de ondan şüphelenmiştik canım o zaman. biz de yüksek ateş falan da vardı. sende de oldu mu?

maşallah kuzumuza tosun gibi olmuş inşallah döner canım biran önce de sende istediğin gibi normal doğum yaparsın. herşeyin hayırlısı Allah'tan. Allah yar ve yardımcınız olsun

ateş olmuştu canım biz hafta sonu pikniğe gitmiştik mangalda ciğer yürek falan pişirmişlerdi acaba ondan mı oldu:26:

öyleydi 1 hafta erkene aldık dr öle dedi son haftaya kalma dedi risk olabilirmiş... bizde öle yaptık 23 mayısda izne ayrılır raporunu alıp 25 inde osmaniyeye uçucam bakalım

amin amin

:18: Ay heyecan dorukta desene
Hadi bakalım allah yardımcın olsun Iyi olmuş son haftaya kalmıcağın,doktorun iyi düşünmüş aferin ona:82:

:18: Ay heyecan dorukta desene
Hadi bakalım allah yardımcın olsun Iyi olmuş son haftaya kalmıcağın,doktorun iyi düşünmüş aferin ona:82:
hemde nasıl heyecan tarifi imkansııııızz.. Allah isteyen herkese nasip etsin... en büyük üzüntüde eşimi burda bırakıp gitmek çok zoruma gidiyor ama elden de bişey gelmiyo

Zuzu geçmişi çok okuyamadım ama artık evinde yemek yapmak istediğini söylemişin..haklısın canım eğer hep kayınvaldenlerde yersen evinde yemek yapmaya alışamasın evine alışamazsın ev sana otel gibi gelir yavaş yavaş artık evde yapıp yemeye çalışın

ateş olmuştu canım biz hafta sonu pikniğe gitmiştik mangalda ciğer yürek falan pişirmişlerdi acaba ondan mı oldu:26:

olabilir canım. pikniğe gittiğiniz insanlara bir sor bakalım başka rahatsızlanan olmuş mu?

hemde nasıl heyecan tarifi imkansııııızz.. Allah isteyen herkese nasip etsin... en büyük üzüntüde eşimi burda bırakıp gitmek çok zoruma gidiyor ama elden de bişey gelmiyo

bence de iyi olmuş canım 1 hafta erkene almanız. eşinin yanında gelemeyecek olması da çok kötü. insan ilk annesini sonra da eşini istermiş böyle durumlarda yanında. ama dediğin gibi yapacak birşey de yok.

eşim ben ve kayınvaldemler canımhiç birinde bişe yok eşimde ishal var sadecebenim bünyem hasasmış sanırım:26:

fundacım bende ondan sıkıldım artık, ev ev değil otel mübarek:)
geçen gün halılardan bahsettik ya benim en çok yatak odası kirli..hatta ayşe de dedi en çok yatak odasını kullanıyonuz heralde:89: Diye
Evet nerdeyse yatmaktan yatmaya gittiğimiz için en çok yatak odası kullanılıyo

Hem evlenmeden önce hiçde böyle konuşmamıştık,birlikte yiyeceğimizi
Bana diyo eşim ,bizbi aileyiz birlik beraberlik olmalı diyo..
Ama anlatamıyorum ki ,illa aynı tencereden yiyincemi birlik beraberlik olucak

ben yapamazdım herhalde senin gibi zuzum ya. ben ablamlara gidip bir kahve içip evimize zor atıyorum kendimi, eşim de öyle. hiçbir yer insanın kendi evi gibi rahat olmuyor. öyle otel gibi kullanınca da insanın içinden temizlik yapmak falan da gelmez. umarım en kısa sürede en tatlı şekilde kendi evinizde yaşamaya başlarsınız

zuzu seni okadar iyi anlıyorumki bizde öyle sık gidiyoruz kayınvaldemlere eskiden daha sık giderdik bu sefer baktım ben evime alışamıyorum evden soğuyorum rahata alışıyorum oraya gidip yemeğim önüme gelmesi rahat ama ben evimde olmak istiyorum!!
Eşime demiştim işte böle böle die oda tamam dedi..artık haftada 2 falan gidiyoruz bide ben böyle hastayken falan

evt iyi oldu eşim izin konusu sıkıntılı oldugu için gelemiyo haziran ortası gibi falan geleilir ancak... en çok onun olmaması zor olacak ben şimdiden ağlamaya başladım zaten

Yavrunu allah sağlıklı bi şekli kucağına almayı nasip etsin fatmacım

amiin canım darısı bol un başına

Amin yarenaycım
ilk başlarda çok zorlandım,şimdi rahatım kendimi daha da rahata erdirmek istemiyorumbuna bi dur demeliyim
en çokda neye sinir olurdum başlarda biliyomusunuz :)) hani ben evimden ayrıldım yeni evim oldu..nekadarda olsa anne babamdan uzak kaldım...ama eşimin hayatında hiçbir değişiklik olmadı,hemde hiççççç....sadece ben eklendim
anası babsı kardeşi yanında ,ev desen aynı :))

Günaydın
Fundacım çok geçmiş olsun seni merak ettik umarım şimdi iyisindir. Mideni mi üşüttün acaba dikkat et canım

günaydın kızlarrr,
ayy fatmacım ya bende heyecanlandım okuyunca valla inşallah bizde o günleri görebiliriz,ama dediğin gibi eşinin olmaması kötü olmuş cnm ama napacaksın ekmek parası işte katlanmak zorunda kalıyo insan siz sağlıklı bi şekilde atlatında hiçbişe sorun olmaz daha maşallah kilosuda iyiymiş hadi bakalım allah bi avazda kurtarsın canım

fundacım çok geçmiş olsun sanada inşallah biran önce daha ii olursun.

zuzuş kız valla ii dayanaıyon ben haftada bir görmeye dayanamıyorum kaynanamı gerçi senin kaynana ii ama olsun insanın kendi evi gibisi yok bencede biran önce geçin evinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…