günaydın
fundacım çok geçmiş olsun seni merak ettik umarım şimdi iyisindir. Mideni mi üşüttün acaba dikkat et canım
günaydın kızlarrr,
ayy fatmacım ya bende heyecanlandım okuyunca valla inşallah bizde o günleri görebiliriz,ama dediğin gibi eşinin olmaması kötü olmuş cnm ama napacaksın ekmek parası işte katlanmak zorunda kalıyo insan siz sağlıklı bi şekilde atlatında hiçbişe sorun olmaz daha maşallah kilosuda iyiymiş hadi bakalım allah bi avazda kurtarsın canım
Fundacım çok geçmiş olsun sanada inşallah biran önce daha ii olursun.
Zuzuş kız valla ii dayanaıyon ben haftada bir görmeye dayanamıyorum kaynanamı gerçi senin kaynana ii ama olsun insanın kendi evi gibisi yok bencede biran önce geçin evinize..
günaydın kızlarrr,
ayy fatmacım ya bende heyecanlandım okuyunca valla inşallah bizde o günleri görebiliriz,ama dediğin gibi eşinin olmaması kötü olmuş cnm ama napacaksın ekmek parası işte katlanmak zorunda kalıyo insan siz sağlıklı bi şekilde atlatında hiçbişe sorun olmaz daha maşallah kilosuda iyiymiş hadi bakalım allah bi avazda kurtarsın canım
fundacım çok geçmiş olsun sanada inşallah biran önce daha ii olursun.
zuzuş kız valla ii dayanaıyon ben haftada bir görmeye dayanamıyorum kaynanamı gerçi senin kaynana ii ama olsun insanın kendi evi gibisi yok bencede biran önce geçin evinize..
canım benim sağol sen nasılsın nasıl geçiyo hamileliğin
amin bolcugum amiiiinnnn
iyiyz canım çok şükür zor günleri atlattık gibi bel ağrılarım dışında herşey yolunda.
Bencede dediğin gibi zehirlenmiş olabilirsin dikkat et tatlım sende kendine.
ayy ağlama bende ağlıcam şimdi bak kötü oldum
bol sen hamileliğn başlarında nasıldın hatırlayamadım arkadaşım test yaptırmış hamilelik sınırda çıkmışkız şaşkın
kız elimde değil valla bi acaip oldum ben...
valla cnm 5. Haftadan itibaren kötü oldum ben bulantılar başladı işte,hiç bişe yiyemedim uzun süre halada tiksindiğim şeyler var tabi ufacık bi parça ekmek peynirle uzun süre geçirdim( suyu bile hala fazla içemiyorum ama çok şükür atlattık ama.nasıl sınırda çıkmış canım anlamdm?
Fatma üzülme canım bak az kaldı bebeğini kucağına alınca herşeyi unutucaksın
üzülmüyorumda böle bi duygusallık var yaaa
normal test yaptırmış bişe çıkmamış sonra kan testi yaptırmış 4 çıkmış dr sınırda demişhaftaya tekrar gel demiş tekrar test yapılacakmış
normaldir canım benim..ay ne güzel duygular aslında bunlar bakalım biz ne zaman anne olacağızallah hepimize nasip etsin
hım ozamn adet zamanına daha var demekki baya düşük çıkmış çünkü ben tam adet gününde baktırmıştım 809 çıkmıştı.
bol sen hamileliğn başlarında nasıldın hatırlayamadım arkadaşım test yaptırmış hamilelik sınırda çıkmışkız şaşkın
benimde adetime vardı 2-3 daha 3-3,5 haftalıktı 118 çıkmıştı ve zaten hafif başdönmesi mide bulantılarım vardı
evet ogünlkerini hatırlıyorum
Eşin ameliyatlıydı, iyileşene kadar zaman geçcek derken bi baktık hamile çıktı bizim kız
Ay bide arkadaşın tam komedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?