2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın
fundacım çok geçmiş olsun seni merak ettik umarım şimdi iyisindir. Mideni mi üşüttün acaba dikkat et canım

sağolun canlarım girip yazacaktım bişeyler ama kolumu bile kaldıracak halim yoktu elficim..şimdi daha iyiyim canım..dr mideni üşütmüşün dedi..bana gıda zehirlenmesi gibi geldi canım

canım benim sağol sen nasılsın nasıl geçiyo hamileliğin

amin bolcugum amiiiinnnn

iyiyz canım çok şükür zor günleri atlattık gibi bel ağrılarım dışında herşey yolunda.
Bencede dediğin gibi zehirlenmiş olabilirsin dikkat et tatlım sende kendine.

bol sen hamileliğn başlarında nasıldın hatırlayamadım arkadaşım test yaptırmış hamilelik sınırda çıkmış kız şaşkın

bol sen hamileliğn başlarında nasıldın hatırlayamadım arkadaşım test yaptırmış hamilelik sınırda çıkmış kız şaşkın

valla cnm 5. haftadan itibaren kötü oldum ben bulantılar başladı işte,hiç bişe yiyemedim uzun süre halada tiksindiğim şeyler var tabi ufacık bi parça ekmek peynirle uzun süre geçirdim( suyu bile hala fazla içemiyorum ama çok şükür atlattık ama.nasıl sınırda çıkmış canım anlamdm?

normal test yaptırmış bişe çıkmamış sonra kan testi yaptırmış 4 çıkmış dr sınırda demiş haftaya tekrar gel demiş tekrar test yapılacakmış

Kızlar bizim net kafayı yemiş gidip geliyor işlerde yoğun arada gelmeye çalışırım size iyi sohbetler

normal test yaptırmış bişe çıkmamış sonra kan testi yaptırmış 4 çıkmış dr sınırda demiş haftaya tekrar gel demiş tekrar test yapılacakmış

hım ozamn adet zamanına daha var demekki baya düşük çıkmış çünkü ben tam adet gününde baktırmıştım 809 çıkmıştı.

hım ozamn adet zamanına daha var demekki baya düşük çıkmış çünkü ben tam adet gününde baktırmıştım 809 çıkmıştı.

benimde adetime vardı 2-3 daha 3-3,5 haftalıktı 118 çıkmıştı ve zaten hafif başdönmesi mide bulantılarım vardı

benimde adetime vardı 2-3 daha 3-3,5 haftalıktı 118 çıkmıştı ve zaten hafif başdönmesi mide bulantılarım vardı

evet ogünlkerini hatırlıyorum
Eşin ameliyatlıydı, iyileşene kadar zaman geçcek derken bi baktık hamile çıktı bizim kız
Ay bide arkadaşın tam komedi :))

evet ogünlkerini hatırlıyorum
Eşin ameliyatlıydı, iyileşene kadar zaman geçcek derken bi baktık hamile çıktı bizim kız
Ay bide arkadaşın tam komedi :))

bu bebek naıl oldu bizde hala çözemedik ben ameliyattan sonra diyorum ilmi ameliyattan önce diyo ama ne ara oldu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…