Baktı anne babasının yapcağı yok bari ben gidip gireyim demiştir
Kızlar ya bi yandan tatil araştırması yapıyorum ama nereye gitsek bilmiyorum eşim herşey dahil otel istiyor ben balıkesir istiyorum. Balıkesirde arkadaşının yazlığı varmış anahtarı bile verir diyor ben çok masraf olmasın diyorum ama o kadarda çalışıyoruz eşimin dediği gibi herşey dahilmi olsa acaba diyorum. Önerecebileceğiniz bi otel varmı??
Kızlar ya bi yandan tatil araştırması yapıyorum ama nereye gitsek bilmiyorum eşim herşey dahil otel istiyor ben balıkesir istiyorum. Balıkesirde arkadaşının yazlığı varmış anahtarı bile verir diyor ben çok masraf olmasın diyorum ama o kadarda çalışıyoruz eşimin dediği gibi herşey dahilmi olsa acaba diyorum. Önerecebileceğiniz bi otel varmı??
kızlar ya bi yandan tatil araştırması yapıyorum ama nereye gitsek bilmiyorum eşim herşey dahil otel istiyor ben balıkesir istiyorum. Balıkesirde arkadaşının yazlığı varmış anahtarı bile verir diyor ben çok masraf olmasın diyorum ama o kadarda çalışıyoruz eşimin dediği gibi herşey dahilmi olsa acaba diyorum. önerecebileceğiniz bi otel varmı??
valla canım herşey dahil olunca çakılıp kalıyosun otele balayında biz gittik bence oraya okadar verene kadar pansiyonda konaklarız ama gezeriz heryeri diye bi düşüncemiz var bizim bu yıl tabi bebişimiz izin verirse.
ya kızım tatile gidiyosun..eve gitme evdede yemek zart zurt sana bakcak..eee ne anladım tatilden
neden otele çakılasınki..uygun bi herşey dahil bulursan .:))
kahvaltıdan sonra çık gez...snack saatleri var 4 te falan gel otelde ye :) akşamda otelde yicen..
He nolcak en fazla öğlen acıkırsan dışarda yersin.e okadar da olsun...
aman herşey dahile git tatil gidicen bide yemek bulaşıkla falan ugraş şu bu derken yaparsın bişiler.. gidecek olsam herşey dahile giderdim
valla canım herşey dahil olunca çakılıp kalıyosun otele balayında biz gittik bence oraya okadar verene kadar pansiyonda konaklarız ama gezeriz heryeri diye bi düşüncemiz var bizim bu yıl tabi bebişimiz izin verirse.
ya kızım tatile gidiyosun..eve gitme evdede yemek zart zurt sana bakcak..eee ne anladım tatilden
ya canım herşeyden yararlanım istiyosun otelde olunca şunuda yiyelim aa bak bu varmış falan gezme şansı pek olmuyo bana göre öle oldu yani uygun fiyatada herşey dahil zor cnm erken yaptırırsan rezervasyonu oda ocak-şubatta avantajlı oluyo.yoksa bak koy okadar parayı cebine geze geze git dolaş ne güzel.hı ben evde kalsın demiyorum ha pansiyonda falan diyorum yata 3-4 yıldızlı otellerde.
Ayy aklıma ne geldi ya:))
biz oteldeyken bile sabah saati kurardık kahvaltıyı kaçırmaalım diye
şu alarm bırakmadı peşimizi bitürlü
Ama bigün kaçırdık kahvaltıyı bizde gittik denize orda yedik
Nereleri düşünüyosunuz elfiimm..balıkesir dedin neresi
ayvalığı merak ediyorum orda bi pansiyon da olabilir gibi geliyor bana
erken rez.uygun buluyosun (biz bulduk) ama geç kaldı elfii o da var
şu tarihten sonra heralde dediğin daha mantıklı
Kahvaltı ve akşam yemeği veren pans.olur heralde demii...
..
Biz 500 e herşey dahil 5yıldızlı otele gittik haziran-temmuz zamanı,marmarise
Başka arkim temmuz içinde gitti kuşadasına 3 yıldılı otele 1.000 tl
ya çok iyi fiyatmış gerçekten bize eşimin kuzeni ayarlıcaktı siz merak etmeyin tamam dedi düğün ertesi gittik otel motel ayarlanmamış internetten şuna bakın buna bakın deyip durdu deli olmuştum bende neyseki son anda ii biyere gitmiştik tabi kazık yedik o ayrı..bak aklıma geldi sinirlendim yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?