2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım bu sitednde araştır topiclere bak..mesela çeşmede yaşayanlardan fikir al..bazı kısımların denizi taşlı oluyo mesela,onları iyi bil öyle git..
Ben marmarisin denizini hiçç beğenmedimtaşlı hep,denizide kumsalıda..
Bizim buralarımn gözünü seveyim..güneş kum deniz

kendi işini kendin yapıcaksın zaten..başkasına bırakırsan böle dımdızlak kalırsın
Ben yaşadım biliyorum

evt cnm aynen öle ben istemedim zaten hiç adam o işle uğraşıyo eşimde güvendi tabi neyse görmüş oldu en azından bidaha yapmaz napalım..

evt cnm aynen öle ben istemedim zaten hiç adam o işle uğraşıyo eşimde güvendi tabi neyse görmüş oldu en azından bidaha yapmaz napalım..

seninki kuzeni..
Bana kaynım yaptı

Ilk dans müziği falan ayarlmıştım okadar araştırma sonucunda..ona sordum sen ilgilenirmisin cd hazırlarmısın diye yaparım dedi..hep sordum hepp..bak yapamazsan enişteme sölücem o yapar ki gerçekten ablamın nişanlısı bi söz verdimi kesinlikle yapar çok iyidir
Benm eşşek kafam kaynıma inandım...taa salonda bile htırlattım..
Salona girerken ilk fdansta falan ben şoklarda
Dans ederken biz kavga ediyoduk kocişleuzatmadım o an suratımı düşürmedim ama yeri geldimide hep sölerim

Kızlar Merhaba,
ben müstakbel 2011 eylül gelinlerinden
balayı için sizlerden fikir istiyorum, bu arada baştan sona okudum sayfanızı, tecrübelerinizi göz ardı etmicem,
uygun ve memnun kaldığınız yerleri yazarmısınız, 4 ay kaldı daha nereye gideceğimizi kararlaştıramadık, erken rezervasyon dan faydalanmak istiyorum,

Valla biz marmaris pineta park deluxe gittik..ama eğlence sıfır tavsiye etmem

Valla biz marmaris pineta park deluxe gittik..ama eğlence sıfır tavsiye etmem

biz otele takılıp kalmak istemiyoruz, bol bol dinlenmenin yanı sıra bol bol da gezmek istiyoruz,
Peki arabasız gidersek nasıl olur, gerçi arabayla da nasıl olur bilemedim ki 1000 km lik yol

zuzum bana kalsa ben Çeşme'yi istemiyorum hiç. oranın suyu soğuk genelde, hava da rüzgarlı. ama İzmir'e en yakın yer orası diye sesimi çıkartmıyorum. bi de annemlerin gittiği bir otel vardı Didim'de. öyle lüks, herşey dahil bir yer değil ama denize sıfır, yemekleri de güzel diyordu annemler. belki orası olabilir, ev için para lazım sonuçta. beraber olalım, tatil yapalım, fiyatı da uygun olsun bana yeter.

ismi neymiş canım öğrenebilirmisin

:) hayır canım ayvalık tayım...
Evlendikten sonra altınova diye bi semtine gelin gittim :))))
dikili de altınovaya 10 dk mesafede :)

Yarenay peki annenler memnun kalmış mı nasıl bi yermiş

canım annemler çok memnunlar. yaklaşık 5 senedir hep oraya giderler tatile. ordakilerle de akraba gibi oldular zaten :) hem fiyatları uygun, hem Dikili sakin, huzurlu bir yer. yeşillik, deniz vs. denizi de güzel, kumsalı da. ben bir kere gitmiştim. odalarını bilmiyorum ama kumsalını gördüm iyiydi yani. hizmetin de memnun annemler.

dikili bize arabayla 10 dk :)))

iyiymiş zuzum. oraya gelirsek görüşürüz yüzyüze tanışmış oluruz ne güzell :13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…