geçmiş olsn luxxorcum,hoşgeldin ayşegül..
yaa benimde yarın akşam misafirlerim var 3 çift arkadaşım gelecek pasta olarak ne yapsam sizce poğaça ve kek var aklımda fikir verirmisiniz bana?
Bende iyiyim teşekkür ederim canım. Çok geçmiş olsun umarım bi daha yaşamazsın bu sorunu. Sizin gitmeniz daha iyi olacak iyi düşünmüşsünüz
hoşbulduk bol
öyle mi, evet yakın sayılırız ben urfaya gitmiştim önceki yıllarda ancak birecik e gitmiştim güzeldi beğenmiştimsiz neden ordasınız
ayy pardon zuzu bilmiyordum topik kuralınıHemen bahsediyim
adım ayşegül. Muğlalıyım, 84 doğumluyum, ingilizce öğretmeniyim. Kahramanmaraş'ta görev yapıyorum. Eşim sivaslı, polis memuru, aynı şehirdeyiz haliyle ,burda tanıştık zatenHmm başka ne anlatıyim acaba :44: Foto da sonra ekliyim artık, eklemeyi beceremiyorum çünkü
merhaba elficim beni sormuşsun:13: Nasılsın canım? Ben valla uzun zamandır giremiyorum işyerinde çünkü işlerimizin işleyişi değişti biraz vaktim olmuyor:26: Buralar nasıl var mı yenihavadisler? Zuzu bi yakının ameliyat mı oluyor canm? Yavaş yavaş okuyorum geçmişi tam anlayamadım?
Bir öğretmenimiz daha oldu alishia arkadaşımızda ingilizce öğretmeni.
Aramıza hoşgeldin ayşegül :)
hoşbuldum elfidacımöğretmenler odası gibi
Memnun oldum Bende balıkesir/ayvalık ta yaşıyorum, 88 doğumluyum,muhasebe elemanıyım:87:
canım hadi geçmiş olsun bidaha olmaz inş. Diş kalmıcak ağzında
Benim kaynım kıl dönm. 2.ameliyatını oldu bugün
.....
Fundam kıss dün vardı randevumuz ama yorgundum duş lmakta zor geldi:89: Iptal ettim
Yarına artık
hayır cınımm en çok muhasebeciler odasıDemi elfii
Ayşegül hoşgeldin canım. fotoyu bekliyoruz yalnız, unutmayız unutturmayız haberin olsunbu arada ben ünv. yi Muğla'da okudum. bilirim oraları yani. bizim alishia da ingilizce öğretmeni, inşallah o da senin gibi atanır en kısa zamanda
ben KKTC'de yaşıyorum, grafikerim. Evlenmeden önce İzmir'de yaşıyordum, eşim matbaada baskı ustası. ikimiz de 84 doğumluyuz. evlenince buraya taşınma kararı aldık, en yakın zamanda dönmeyi ümit ediyoruz İzmir'e.
birecik çok hoş bi yer biz oraya pikniğe gitmiştikben merkezdeyim canım ben kayseriliyim eşimin işi burda ..nasıl gidiyo evlilik ne kadar süredir evlisin
Memnun oldum Bende balıkesir/ayvalık ta yaşıyorum, 88 doğumluyum,muhasebe elemanıyım:87:
hoşbulduk yarenaycım... ya ben de muğla ünv mezunuyum, memleketimde okudum, kötekli de kaldım kirada... 2002-2006 yılları arası üniversitedeydim, belki aynı dönemlerde ordaymışızdır. inşallah atanır arkadaşımız da, bizde atanmak zor değil aslındabenim meslekte 5. yılım, 22 yaşında atanmıştım...
hmm anladım. evlilik çok güzel gidiyor, geçen yaz temmuzda evlendik... 1 yıl olacak işte, sizinkiler de az çok öyle sanırım
memnun oldum
hoşbulduk yarenaycım... ya ben de muğla ünv mezunuyum, memleketimde okudum, kötekli de kaldım kirada... 2002-2006 yılları arası üniversitedeydim, belki aynı dönemlerde ordaymışızdır. inşallah atanır arkadaşımız da, bizde atanmak zor değil aslındabenim meslekte 5. yılım, 22 yaşında atanmıştım...
teşekkür ederim canım benim, sen nasılsın bolcum nasıl gidiyor hamilelik? Fatmanın baya yaklatı artık allah sağlıkla doğum nasip etsin ikinize de
teşekkürler canım artık 20lik kalmadı 4ünü de aldırdımamaşırlarımı asayım kızlar makine ötüyo, sonra da biraz yemeklerime bakacağım başlayım ben arada gelir bakarım size. Bu arada eşim bana geçen doğumgünümde de bişi alamamıştı bu doğum günüme daha var ama cep telim bozulunca bana d.günü hediyesi niyetine çok güzel bi cep telefonu almış dokunmatik ekranlı filan çok mutlu oldum
saol cnm iyiyiz çok şükür amin inşallah..darısı en kısa zamanda sana cnm..
kızlarr ya fikir sordum kimse yazmadı misafire ne hazırlayım 2.5 aydır misafir ağırlamıyorum unutmuşum aklıma bişe gelmiyo yardım edin
kızlarr ya fikir sordum kimse yazmadı misafire ne hazırlayım 2.5 aydır misafir ağırlamıyorum unutmuşum aklıma bişe gelmiyo yardım edin
sağol canımcım size de geçmiş olsunAy zuzucum sizin şu randevulaşmanız da beni öldürüyo Alemsin valla. Biz ne zaman denk gelirse olaylar ani gelişiyor. Ama şimdi bebek istediğimiz için yumurtlama günnlerine özellikle dikkat ediyorum ben. önümüzdeki ayın yumurtlama dönemi de tam kayınvaldemlere gitceğimiz zaman artık o ayı da esgeçicez mecburen evde başkası kalırken hayatta yapamam
Kızlarr ya fikir sordum kimse yazmadı misafire ne hazırlayım 2.5 aydır misafir ağırlamıyorum unutmuşum aklıma bişe gelmiyo yardım edin
ay öyle de oluyor canım...işte ozmanlarda eğer ben mızmızlanırsam başka güne erteletiyom,ozamn da randevu oluyo işte
canım patates salatası, kek ve sütlü bi tatlıTavukgöğsü yada irmik tatlısımı oluyodu hani beyaz:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?