Bolcum hamilesin zaten çok yorulma sana kolay bi tarif vereyim. Kare milföyü şerit şerit kes fırça yardımıyla su ile ıslat toz şekere ve hindistan cevizine batır yağlı kağıt serilmiş tepsiye koy fırına at bi tanede tuzlu bişey yap çayın yanına bu kadar işte
elfi ince ince mi kesiliyo dediğin ama ben hindistan cevizi sevmiyorum ya
acaba sütlaçmı yapsam kekle,poğaça yanına..hiç denemedima ama.
:97::97::101::101::101:
ben hamur işinin yanına sütlü tatlıyı çok yakıştıramıyorum nedense. olsa olsa irmik tatlısı gider gibi. ama kek tatlı oluyor zaten, bi tatlı daha boğmaz mı?
bence patates salatası yada kısır, poğaça ve kurabiye iyi olur canım.
kelalaka olur kıss...ne sütlacı :)))
hadi keki poğaçayı çayla yersinde..çayla sütlaç olurmu hiçç
sütlaç yapcaksan bana yapen sevdiğim tatlıı:80:
nektar olsaydı o bilirdi onda egzantirik şeyler varkızzzzzzzz nerdesin huhu
Kızlar eşim geldi süpriz yapmış bu yanımdaki kızın suratı bi düştü bide aşkım beni şapur şupur öptü iyice deli oldu ay çok sevindim ya
Beni de kendi gibi çocuk yaptı alllahım ya
Kaç gündür alt kattaki kıza sarmış ilknur diyor başka bişey demiyor ben yalnız kalmışım süsü veriyor kendi kendine.. al işte aslan gibi kocam var kapak oldu ona :))))
:97::97::101::101::101:
yeni işyerinde...bugün o çalışıp ,öğreten bayan bakıcaktı
anca akşam girer..şimdiden özel mesaj at istersen, belki geçmişi okumaz:76:
Kızlar eşim geldi süpriz yapmış bu yanımdaki kızın suratı bi düştü bide aşkım beni şapur şupur öptü iyice deli oldu ay çok sevindim ya
Beni de kendi gibi çocuk yaptı alllahım ya
Kaç gündür alt kattaki kıza sarmış ilknur diyor başka bişey demiyor ben yalnız kalmışım süsü veriyor kendi kendine.. al işte aslan gibi kocam var kapak oldu ona :))))
çatlasın patlasın ohhh
ya zaten ben onun ne iş yaptığını anlamadım:26: geçenlerde elekt.kesildiğinde o gitti demiştin e sen iş yaptın..onun işi yokmuki ne konumda orda
kızz nasıl yaptıbenim eşim asla yapamaz bitek annnemlerin annesigilin yanında yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?