2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çaya geliyorlar kızlar bende poğaça ve kek düşünmüştüm aslında zuzuş tavuk göğsüde ii fikir gibi geldi.

elfi ince ince mi kesiliyo dediğin ama ben hindistan cevizi sevmiyorum ya
acaba sütlaçmı yapsam kekle,poğaça yanına..hiç denemedima ama.

ben hamur işinin yanına sütlü tatlıyı çok yakıştıramıyorum nedense. olsa olsa irmik tatlısı gider gibi. ama kek tatlı oluyor zaten, bi tatlı daha boğmaz mı?

bence patates salatası yada kısır, poğaça ve kurabiye iyi olur canım.

elfi ince ince mi kesiliyo dediğin ama ben hindistan cevizi sevmiyorum ya
acaba sütlaçmı yapsam kekle,poğaça yanına..hiç denemedima ama.

kelalaka olur kıss...ne sütlacı :)))
hadi keki poğaçayı çayla yersinde..çayla sütlaç olurmu hiçç

sütlaç yapcaksan bana yapen sevdiğim tatlıı:80:

Kızlar eşim geldi süpriz yapmış bu yanımdaki kızın suratı bi düştü bide aşkım beni şapur şupur öptü iyice deli oldu ay çok sevindim ya

Beni de kendi gibi çocuk yaptı alllahım ya

Kaç gündür alt kattaki kıza sarmış ilknur diyor başka bişey demiyor ben yalnız kalmışım süsü veriyor kendi kendine.. al işte aslan gibi kocam var kapak oldu ona :))))

cnm akşam geliyolar ya oyüzden yemek türü bişe yapmak istemiyorum.sütlü tatlıdan vazgeçebilirim kektende vazgeçtim ama tatlı ne yapim başka?

kelalaka olur kıss...ne sütlacı :)))
hadi keki poğaçayı çayla yersinde..çayla sütlaç olurmu hiçç

sütlaç yapcaksan bana yapen sevdiğim tatlıı:80:

aslında bende sütlacı kendim için düşünmüştüm ne yalan söleyimbende seviyorum çaydan sonra veririm diye düşündüm:))

çatlasın patlasın ohhh

ya zaten ben onun ne iş yaptığını anlamadım:26: geçenlerde elekt.kesildiğinde o gitti demiştin e sen iş yaptın..onun işi yokmuki ne konumda orda

kızz nasıl yaptıbenim eşim asla yapamaz bitek annnemlerin annesigilin yanında yapar

Birgün temelin annesi ölmüş temele sormuşlar niye namaz kılmeysun temel ben cenaze namazı kılmasını bilmeyrum demiş. 15 gün sonra kaynanası ölmüş temel en önde namaz kılıyomuş temele hani sen cenaze namazı kılmasını bilmiyordun demişler temel bu cenaze namazı deyildür bayram namazudur 
sizinle fıkra paylaşayım

çatlasın patlasın ohhh

ya zaten ben onun ne iş yaptığını anlamadım:26: geçenlerde elekt.kesildiğinde o gitti demiştin e sen iş yaptın..onun işi yokmuki ne konumda orda

Canım o sekreterdi en alt katta girişteydi sonra finansmandaki çocuk askere gidince yerine bu geldi açık hesaplara bakıyor. Kafasına estiği gibi davranıyor dünde patron yoktu 6 da çıktı gitti

....

Temel ile Dursun iki katlı otobüsle seyahat ediyordu. Üst kattaki Temel bir ara cep telefonunu çıkardı ve alt kattaki Dursun'u aradı: - "Tursun, orada durum nasıl?" - "Hüç... Bizim şoför uyumuş, otobüs öylece gidiyor." Temel: - "O da bir şey mi? Bizim katta hiç şoför yok. Otobüs şoförsüz gidiyor."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…