canım o sekreterdi en alt katta girişteydi sonra finansmandaki çocuk askere gidince yerine bu geldi açık hesaplara bakıyor. Kafasına estiği gibi davranıyor dünde patron yoktu 6 da çıktı gitti
Dün k.validemlerdeydik...eşim yeni gelmişti ben mutfaktaydım geldi öptü arkandan falan anneside mutfakta börek yapıyor...
Bi aramutfak kapısının ağzına geldim beni mutfağa sokmuyor yan odaya sokmaya çalışıyo masuzdan tabiiHem annesine göz kırpıyo hemde beni itekliyo,bende kızıyom napıyosun yaa bırak diye..anneside güldü gidin evinizde oynaşın dedi
belli zaten tuhaf bişey olduğu...eski yerine gitme şansı yokmu..kurtulursun :))
yok canım malesef
bu ay sonu taşınınca işyeri bana çok uzak olacak uymazsa işten çıkıcam şimdiden iş aramaya başladım sağa sola söyledim bile
AY YARENAY BU ERKEKLER BİZDEN DAHA ÇOCUK...
BEN ONA CİLVE YAPTIKÇA ,BÖLE ÇOCUK AĞZIYLA KONUŞTUKÇA FALAN EŞİMİN GÖZLERİ PARLIYO YAA BENDEN DAHA ÇOCUK OLUYOR,ÇOK HOŞUNA GİDİYO ANLIYORUM:98::98:
Yok canım malesef
Bu ay sonu taşınınca işyeri bana çok uzak olacak uymazsa işten çıkıcam şimdiden iş aramaya başladım sağa sola söyledim bile
elfim hiç konuştun mu patronunla bu mesafe konusunu? belki birşey ayarlarlar senin için.
bizim k.valide alıştı artık ilk zamanlar utanıyordum ama sonra baktım eşim devam ediyor bende alıştım ne yapayım. Dün salonda kucakladı beni döndürdü sonra aynı şekilde bebek taşıyormuş gibi kucağına otutturdu k.valide oralı bile değil :)))
Ay kız nasıl rahat ediyosun:44:
Kocam alıştırdı valla napıyım halıya yatırıyor gıdıklıyor kadın hiç bakmıyorki :))
cacık iyi olur :)) geçmiş olsun buaradaakşam ne yemeği pişiriceksiniz kızlarrr ben de mercimek çorbası bide taze fasülye var yanına cacık yapayım olmadı.grip olmuşum zaten bide regliyim hiç halim yok bişeye:2:
biz ailecek anneanneme davetliyiz görümcem eşi k.validem ben ve eşim. Bugün yemekten yırttım dünde hiç yemek yapasım yoktu eşime dedim dışarda yesek olurmu olur dedi marmaris büfede oturduk
bu arada zuzu ben ayvalık tostu yememiştim hiç beğenmedim çok karışık geldi bu aralarki favorim ıslak hamburger :)
zuzum bize şimdi acayip geliyor tabii ama aynı evde yaşıyorsa alışmak zorundalar bence. sonuçta düşünsene bunlar hiç oynaşmıcak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?