2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim eşim de işyerinde gayet resmidir. normal öper yanağımdan o kadar. utanırız biz de öle şapur şupur öpmekten özellikle iş yerinde

canım o sekreterdi en alt katta girişteydi sonra finansmandaki çocuk askere gidince yerine bu geldi açık hesaplara bakıyor. Kafasına estiği gibi davranıyor dünde patron yoktu 6 da çıktı gitti

belli zaten tuhaf bişey olduğu...eski yerine gitme şansı yokmu..kurtulursun :))

bizim en büyük müşterimiz yeni kampanya başlatıyormuş haftaya. büyük ihtimalle işten çıkma olayı unutulur kızlar

Dün k.validemlerdeydik...eşim yeni gelmişti ben mutfaktaydım geldi öptü arkandan falan anneside mutfakta börek yapıyor...
Bi aramutfak kapısının ağzına geldim beni mutfağa sokmuyor yan odaya sokmaya çalışıyo masuzdan tabii Hem annesine göz kırpıyo hemde beni itekliyo,bende kızıyom napıyosun yaa bırak diye..anneside güldü gidin evinizde oynaşın dedi

benimki ailesinin yanında falan çok yapardı öyle nişanlıyken. kızarıyordum falan çok hoşuna gidiyordu. şimdi de evde yeğenim varken mutfakta sıkıştırır beni yapma yapma diyorum hoşuna gidiyormuş

benim eşimde öyle annesigilin yanında çok munzurluklar yaparmesela annesi mutfakta biz oturma odasındayızya ağzıyla öpücük seseleri çıkarır sonra güler deli bazen onların yanında dizime uzanır öper ama iş yerinde mesefaliyiz

AY YARENAY BU ERKEKLER BİZDEN DAHA ÇOCUK ...
BEN ONA CİLVE YAPTIKÇA ,BÖLE ÇOCUK AĞZIYLA KONUŞTUKÇA FALAN EŞİMİN GÖZLERİ PARLIYO YAA BENDEN DAHA ÇOCUK OLUYOR,ÇOK HOŞUNA GİDİYO ANLIYORUM:98::98:

yok canım malesef

bu ay sonu taşınınca işyeri bana çok uzak olacak uymazsa işten çıkıcam şimdiden iş aramaya başladım sağa sola söyledim bile

inş.güzel bi iş bulursun...
Gene müşterilerinize söle cnım, belki gene müşt. Transfer olursun :)))

AY YARENAY BU ERKEKLER BİZDEN DAHA ÇOCUK ...
BEN ONA CİLVE YAPTIKÇA ,BÖLE ÇOCUK AĞZIYLA KONUŞTUKÇA FALAN EŞİMİN GÖZLERİ PARLIYO YAA BENDEN DAHA ÇOCUK OLUYOR,ÇOK HOŞUNA GİDİYO ANLIYORUM:98::98:

evet canım onların içleri daha çocuk kalıyor sanki. geç olgunlaşırmış zaten erkekler bayanlara göre. böyle muziplikler yapmak çok hoşlarına gidiyor. ben de aynısını benim ailemin yanında yapardım, önceleri annemden çekinirdi biraz. sonra annemle aralarında büyük bir aşk başladı tabii, şimdi ikisi beni kızdırıyorlar bir olup. ayyy bak yine çok özledim annemi yaaaa

Bizim k.valide alıştı artık ilk zamanlar utanıyordum ama sonra baktım eşim devam ediyor bende alıştım ne yapayım. dün salonda kucakladı beni döndürdü sonra aynı şekilde bebek taşıyormuş gibi kucağına otutturdu k.valide oralı bile değil :)))

Yok canım malesef

Bu ay sonu taşınınca işyeri bana çok uzak olacak uymazsa işten çıkıcam şimdiden iş aramaya başladım sağa sola söyledim bile

elfim hiç konuştun mu patronunla bu mesafe konusunu? belki birşey ayarlarlar senin için.

Akşam ne yemeği pişiriceksiniz kızlarrr ben de mercimek çorbası bide taze fasülye var yanına cacık yapayım olmadı.grip olmuşum zaten bide regliyim hiç halim yok bişeye:2:

Biz ailecek anneanneme davetliyiz görümcem eşi k.validem ben ve eşim. Bugün yemekten yırttım dünde hiç yemek yapasım yoktu eşime dedim dışarda yesek olurmu olur dedi marmaris büfede oturduk

Bu arada zuzu ben ayvalık tostu yememiştim hiç beğenmedim çok karışık geldi bu aralarki favorim ıslak hamburger :)

Ay kız nasıl rahat ediyosun:44:

Kocam alıştırdı valla napıyım halıya yatırıyor gıdıklıyor kadın hiç bakmıyorki :))

zuzum bize şimdi acayip geliyor tabii ama aynı evde yaşıyorsa alışmak zorundalar bence. sonuçta düşünsene bunlar hiç oynaşmıcak mı?

akşam ne yemeği pişiriceksiniz kızlarrr ben de mercimek çorbası bide taze fasülye var yanına cacık yapayım olmadı.grip olmuşum zaten bide regliyim hiç halim yok bişeye:2:
cacık iyi olur :)) geçmiş olsun buarada

canım nerde yedin ayvalık tostu...hem heryer ayvalık tostu yapamaz
Benim ayvalıklı bi arkadaşım var..askerdeyken (izmir de mi ne) çarşıda dolaşıyolarmış...bi yerde camda 'ayvalık tostu ' yazıyomuş..gitmiş oturmuşlar ,ayv.tostu istemiş tabi...
çocuk diyo önüme bi getirdi,bu ne abi dedim..ayvalık tostu dedi diyo ukala ukala
Arkim demiş..abi ben doğma büyüme ayvalıklıyım ömrümde hiç böyle ayvalık tostu yemedim de görmedim de demiş..
Adam hemen..aman sus sus napalım demiş

zuzum bize şimdi acayip geliyor tabii ama aynı evde yaşıyorsa alışmak zorundalar bence. sonuçta düşünsene bunlar hiç oynaşmıcak mı?

Yani benim suçum ne bende isterdim ayrı oturmayı ama kısmet işte. eşim benim ailemin yanında yapmıyor kesinlikle sadece kendi annesinin yanında yapıyor

Gerçekten çok çekiniyordum ama baktım olmuyor eşim bu rahatlığı verdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…