2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim de akşama yemeğim yok ya. annemin sardığı sarmalardan vardı onları mı yapsam diye düşünüyorum. ama kocişe yarın yemek lazım işe götürmesi için. şimdi sarmaları da götürmez ısıtamıyorum diye. offf ne yapsam acaba???

Cumartesi tam günmü çalışıyor eşin. Sulu patates yap yarın için en basiti

canım zaten iyi dayanıyosun..ben yemekten sonra hemen inmek istiyorum evime rahat olamıyorum..sen bide bütün gece birlikte:26::26::26:

zuzum bize şimdi acayip geliyor tabii ama aynı evde yaşıyorsa alışmak zorundalar bence. sonuçta düşünsene bunlar hiç oynaşmıcak mı?

valla bize öle geliyo bizde pek samimi olmayız ailelerin yanında.ama ne güzel böyle rahat olmak özenirim hep ben çocuğumun yanında rahat davranacam hep biz ölyle görmemişiz tabi kasılıyo insan ister istemz.

ben dün bezelye yapmıştım bugünde pilav yaparım yanına yeter heralde.
ayy yemek deyince ben yine acıktım(

Son düzenleme:

blackman ne taraftaydı ki ben köteklide takılmıyordum ondan bilmiyorum, merkezde kalıyordum genelde arkadaşlarda kötekli hiç cazip gelmiyordu , akrabalarımın bi kısmı da köteklide yaşıyordu... arkadaşlarım da hep muğla merkezde olunca... durum böyle. hoca marketi geçinceki aralardan birindeydi benim evim de :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…