zuzum bize şimdi acayip geliyor tabii ama aynı evde yaşıyorsa alışmak zorundalar bence. sonuçta düşünsene bunlar hiç oynaşmıcak mı?
benim de akşama yemeğim yok ya. annemin sardığı sarmalardan vardı onları mı yapsam diye düşünüyorum. ama kocişe yarın yemek lazım işe götürmesi için. şimdi sarmaları da götürmez ısıtamıyorum diye. offf ne yapsam acaba???
Yani benim suçum ne bende isterdim ayrı oturmayı ama kısmet işte. eşim benim ailemin yanında yapmıyor kesinlikle sadece kendi annesinin yanında yapıyor
Gerçekten çok çekiniyordum ama baktım olmuyor eşim bu rahatlığı verdi bana
zuzum bize şimdi acayip geliyor tabii ama aynı evde yaşıyorsa alışmak zorundalar bence. sonuçta düşünsene bunlar hiç oynaşmıcak mı?
evet canım aynı zamanlarda okumuşuz ama ben myo'daydım, 2002-2004 ordaydım yani. Kötekli'de kaldım ben de, blackmanın üst katındaydı hatta evimizay bak özledim biranda o günleri ya... Kötekli de kaldıysan zaten bilirsin black'i ve kafesini
canım zaten iyi dayanıyosun..ben yemekten sonra hemen inmek istiyorum evime rahat olamıyorum..sen bide bütün gece birlikte:26::26::26:
Bu ıslak hamburger nasıl oluyorkine kızlar İzmir de varmı ki:26:
Normal hamburgeri soslu suya batırıp çıkarıyorlar bide biraz acı oluyor karabiberi yoğun
ÇOK ŞEKERSİN SENNÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR
çiçeğinide çok beğendim bu arada bende canlı çiçek seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?