2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ufak bir tartisma sonucu evi terketti, 1,5 aydir da ses seda yok,
annesi yüzünden. annesine cok bagli

Açtığın konuyu okudum canım çok üzüldüm sebepsiz yere terk etmiş seni.. En zoruda ailenle mücadele edip sevdiğinle evlenmek ve o kişinin sana verdiği değer....

zuzum peki hangisini alıcaksın:26:

2. Diye düşünüyorum...
3. Alamam

1 le 2nin arasında 4 lira var zaten :))

..
Başka saatlere de baktım 60 a da var 120 yede var..ama ben bunları beğendim...adam sipariş vericek, canlı kanlı görmedim

slm kızlarsabah benim herife rezil oldum resmenadama sabah erkenden kalkıp kahvaltı hazırlıcaktım uyuyakalmışımyatağın başına gelmiş eline de bi kuş tüyü almış nasıl sıçrayıp uyandım anlatamam hani kahvaltı diyotabi yok...bi de bu kk meselesini konuşacaktık...konuştuk gerci çok girmemem ve çok özel şeylerimi paylaşmamak koşuluyla izin verdi

bu arada benfotoları hala koyamadım:97:

merhaba kedi eti yedihoş geldin geçmişi okumadın sanırım şanlıurfada yaşıyomuşun bende ordayım merkezdemisin

nilaycımmm böylelikle topicimize giriş adetlerini yerine getirmiş has arkadaşlarımızdan olmuş bulunuyorsun. topic olarak tek beklentimiz bizi çok boşlamaman. mümkün olduğunca aktif olarak sohbete katılman.

bu da hoşgeldin çiçeğinnn

bana da İstanbuldan başka şehirde yaşayamazmışım gibi geliyo, aşığım İstanbula

kiracılar kiralar ne kadar arttı?
bizde daha ses seda yok

ben mart 2010 da evlendim, su an bosanma asamasindayiz
üzüldüm canım, konuşup halletme şansınız yok mu? :26:

bu 1.saat dün koyduklarım arasında değildi..

o koyduklarımda 3. olan fiyatı çok yüksek (1000 falan), onun için onu çıkardım bunu koydum

o dün eklediğin 2. süperdi
bunlardan da 3. beğendim ben

slm kızlar bende 2010 şubat ayında evlendim. Hayatıma damgasını vurdu valla 2010 yılı. nişanım 2010 da düğün 2010 da hamileliğim 2010 da kızımın doğumu 2010 da herşey 2010 da....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…