- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
ufak bir tartisma sonucu evi terketti, 1,5 aydir da ses seda yok,
annesi yüzünden. annesine cok bagli
Off başım nasıl agrıor yaaaa
Neden canım? Az kaldı işten ayrılınca biraz dinlenirsin en azından
zuzum peki hangisini alıcaksın:26:
2. Diye düşünüyorum...
3. Alamam
1 le 2nin arasında 4 lira var zaten :))
..
Başka saatlere de baktım 60 a da var 120 yede var..ama ben bunları beğendim...adam sipariş vericek, canlı kanlı görmedim
slm kızlarsabah benim herife rezil oldum resmen adama sabah erkenden kalkıp kahvaltı hazırlıcaktım uyuyakalmışım yatağın başına gelmiş eline de bi kuş tüyü almış nasıl sıçrayıp uyandım anlatamam hani kahvaltı diyo tabi yok...bi de bu kk meselesini konuşacaktık...konuştuk gerci çok girmemem ve çok özel şeylerimi paylaşmamak koşuluyla izin verdi
bu arada benfotoları hala koyamadım:97:
ben çıkıyom geliyomuş benimki ev taşımaya gitmişti..bu arada ben siverekdeyim..
bana da İstanbuldan başka şehirde yaşayamazmışım gibi geliyo, aşığım İstanbulaben gezmeyi eğlenmeyi çok severim yanlış bi yerdeyim galibaaraba alırsak bizimde gitmeyi planladığımız yerler var istanbula bende 3 kere gittim baya gezdim çok güzel bi şehir gezmek alışveriş yapmak için ama ben orda yaşamayı asla istemezdim bikere çok büyük bi şehir çok kalabalık herşey çok pahalı yani bana göre orda hayat zor gezip geleceksin
bizde daha ses seda yokkiracılar kiralar ne kadar arttı?
üzüldüm canım, konuşup halletme şansınız yok mu? :26:ben mart 2010 da evlendim, su an bosanma asamasindayiz
bu 1.saat dün koyduklarım arasında değildi..
o koyduklarımda 3. olan fiyatı çok yüksek (1000 falan), onun için onu çıkardım bunu koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?