2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Canım çok sıkılıyor çalışasım yok hadi onu anladım da eşim netten tatil bak diyor ona bile bakmak istemiyorum bi arkadaşım cv istedi hazırlamam lazım onu da istemiyorum ev bak dedi eşim onuda istemiyorum yani tek istemediğim iş olsa nette dolanıp durucam bunlara bakıcam ama canım hiç bişey yapmak istemiyorum

slm kızlar bende 2010 şubat ayında evlendim. Hayatıma damgasını vurdu valla 2010 yılı. nişanım 2010 da düğün 2010 da hamileliğim 2010 da kızımın doğumu 2010 da herşey 2010 da....

maşallah canım çok verimli geçmiş 2010 senin için. hepsini nasıl sığdırdın 1 yıla. çok yorucu olmadı mı? bi durup dinlenseymişin keşke

aynı durumdayız elfi. ben de sadece eve gitmek istiyorummmm

slm kızlar bende 2010 şubat ayında evlendim. Hayatıma damgasını vurdu valla 2010 yılı. nişanım 2010 da düğün 2010 da hamileliğim 2010 da kızımın doğumu 2010 da herşey 2010 da....
ay ne güzel denk gelmiş hoşgeldin krokant
kaç aylık hamilesin ? :))

Elfimm, bi çikolata yesene mutlu eder bir nebze de olsa, walla işe yarıyo bende :26:

Elfimm, bi çikolata yesene mutlu eder bir nebze de olsa, walla işe yarıyo bende :26:

Öğlen yemekte revani vardı yemedim tabağa koydum sonra yerim diye şu an masamda beni ye diye bakıyor belki onu yerim çekmecemdede çikolata var onu bile istemiyor canım

ay ne güzel denk gelmiş hoşgeldin krokant
kaç aylık hamilesin ? :))

nigarım arkadaş doğurmuş bile

funda ben az önce baktım canım fotolarına. sakin güzel bir yere benziyor aslında ama tabii yemekleri falan nasıldır o önemli. hiç yorum bulabildin mi otel hakkında? bir de fiyatları ne durumdaymış?

Fundacım güzel bi yere benziyor ama fiyat falan göremedim uygunmu acaba bide mersin bana pek sıcak gelmiyor ama sen bilirsin tabi

kızlar eşim mersini hiç sevmez ama ben yakın diye düşünmüştüm bide burdan bi abi oraya gitmiş çok memnun kalmışlarfiyatları mayısta75 haziranda 110 temmuzda135 tl

canım nerde yaşıyosun neler yapıyosun tanıt biraz kendini ..hoş geldin

istanbulda yaşıyorum şimdilik bebiş yüzünden işimi bıraktım öğretmenlik yapıyordum. şu ara kızımla uğraşıyorum ama can sıkıntısı oluyor arada ahşap boyama karakalem çizim falan hobilerle kendimi oyalıyorum

zuzucum nerdesin artık topiğimizde muhasebeci kalmadı çoğunluk öğretmen oldu her gelen öğretmen çıkıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…