2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Öğlen yemekte revani vardı yemedim tabağa koydum sonra yerim diye şu an masamda beni ye diye bakıyor belki onu yerim çekmecemdede çikolata var onu bile istemiyor canım

ay Allahım niye böyle oldun sen :/ moralin bir şeye bozulmuş bence, yaa iş yerinde ortam kötüyse insan böyle hissediyo o meymenetsiz kıza baka baka neşelenecek halin yok ki
nigarım arkadaş doğurmuş bile
ay evet maşallah

krokant hoşgeldin cnm branşın neydi?

Ayy kızlar önemli bi şey var mı geçmişi okuyayım dedim ama gözlerim çok yoruldu bu seferlik okumayayımm
fundacım mersine kadar gelmişken antalyaya gelin benceeeeeeeeeee

hoşgeldin Ayşam, bana masterchef ile ilgili bilgi versene kaç gündür onları merak ediyorum sana sorucam unutuyorum, düşündüğüme bak dimmi

hoşbulduk canım. Ben de sadece dün rastladım birazcık bakabildim cupcake yapıyorlardı ama eleme yokmuş heralde murat öyle diyordu. o kadarcık izledim. Bugün izlicem ama bekliyorum hatta şimdi başlasın diye

ay Allahım niye böyle oldun sen :/ moralin bir şeye bozulmuş bence, yaa iş yerinde ortam kötüyse insan böyle hissediyo o meymenetsiz kıza baka baka neşelenecek halin yok

İşyerindeki ortamdan sanırım yoksa evde hiç sorunum yok çok şükür bugün bi dinleneyim bakayım belkide yorgunluktandır

İşyerindeki ortamdan sanırım yoksa evde hiç sorunum yok çok şükür bugün bi dinleneyim bakayım belkide yorgunluktandır

canım nerede çalışıyorsun? takma kafana iş yerinde herçeşit insanla muhatap oluyorsun dengeli dengesiz işte insan seçemiyor. Ailende huzurun bozulmasın önemli olan o...

ya fundaaaaa ben de regl oldum az önce. 4 gün erken geldi benim de. Neden böyle oldu bize ya havalardan mı acaba şok oldum görünce neyse ki karnım ağrımıyor inş. da ağrımaz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım nerede çalışıyorsun? takma kafana iş yerinde herçeşit insanla muhatap oluyorsun dengeli dengesiz işte insan seçemiyor. Ailende huzurun bozulmasın önemli olan o...

Bi şirketin muhasebe depertmanında çalışıyorum aynı odada olduğum kız ile sorunlarımız var ama onu hiç takmıyorum aslında Dediğin gibi ailemle huzurum önemli olan. Havalar ısındı ya ondan bi tembelleştim galiba

ya fundaaaaa ben de regl oldum az önce. 4 gün erken geldi benim de. Neden böyle oldu bize ya havalardan mı acaba şok oldum görünce neyse ki karnım ağrımıyor inş. da ağrımaz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaaa evet sorma kötü oluyo eşim diyoku ne kadar çok regl oluon aşkım diyoonunda derdi başka:89::89:

Kızlar size bahsetmiştim ya eşimin arkadaşının balıkesirde yazlığı var anahtarı veriyor bize gidin diye yemek yapmak istemediğim için vazgeçmiştim acaba akşam yemeklerini dışarda yesek çokmu pahalıya gelir bi tek kahvaltımızı yaparız evde öğlende atıştırırız öyle

Denize 400 mt uzaklıkta biraz uzun geldi bana

Bizim işyerinde her sene aynı yere giden bi abla var yeşil ida diye bi yere gidiyorlarmış daha araştırmadım istersen sen araştır

elficim baktımda pek beğenmedimbide sen bak istersen hadi güzel bi yer bul ayy adam akıllı bi yer bulamadım

:) e tatil havasına giriyo insan sıcaklar gelince normaldir. Valla çalışmayı özledim inanırmısın , yanındaki kıza inadına keyifli ol.

yemeği dert etme canım ya gidin bence dışarda yersinama yinede sen bilirsin tabi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…