maşallah canımağzının tadı yerindeyse gerisi sorun değil zaten. kayınvalide ve kaynını da çok takma. sen bebişine bak mutlu olursun zaten
siz hangi ayda gitmeyi düşünüyorsunuz canım? eğer haziran temmuzsa yakın fiyatlara eşinin de seveceği bir yere gidebilirsiniz bence.
biz temmuzda düşünüyoruz canım bakıyorum sürekli hem güzel hem uygun bi yer olsun istiyorum araştırıyorum şuanda
Öğlen yemekte revani vardı yemedim tabağa koydum sonra yerim diye şu an masamda beni ye diye bakıyor belki onu yerim çekmecemdede çikolata var onu bile istemiyor canım
ay evet maşallahnigarım arkadaş doğurmuş bile
ne güzel annemiz de oldu topikteay ne güzel denk gelmişhoşgeldin krokant
kaç aylık hamilesin ? :))
QUOTE]
hoşbulduk nektarcım :) bu arada hamilelikte 2010 da bitti
hoşgeldin Ayşam, bana masterchef ile ilgili bilgi versene kaç gündür onları merak ediyorum sana sorucam unutuyorum, düşündüğüme bak dimmiben geldimmmmmmmm
istanbulda yaşıyorum şimdilik bebiş yüzünden işimi bıraktım öğretmenlik yapıyordum. şu ara kızımla uğraşıyorum ama can sıkıntısı oluyor arada ahşap boyama karakalem çizim falan hobilerle kendimi oyalıyorum
hoşgeldin Ayşam, bana masterchef ile ilgili bilgi versene kaç gündür onları merak ediyorum sana sorucam unutuyorum, düşündüğüme bak dimmi
krokant hoşgeldin cnm branşın neydi?
Ayy kızlar önemli bi şey var mı geçmişi okuyayım dedim ama gözlerim çok yoruldu bu seferlik okumayayımm
fundacım mersine kadar gelmişken antalyaya gelin benceeeeeeeeeee
krokant hoşgeldin cnm branşın neydi?
ay Allahım niye böyle oldun sen :/ moralin bir şeye bozulmuş bence, yaa iş yerinde ortam kötüyse insan böyle hissediyo o meymenetsiz kıza baka baka neşelenecek halin yok
İşyerindeki ortamdan sanırım yoksa evde hiç sorunum yok çok şükür bugün bi dinleneyim bakayım belkide yorgunluktandır
cnm resimlerine bakmadım ama sadece kahvaltı buuu. bence en azından akşam yemeği bari olsun :26:
canım nerede çalışıyorsun? takma kafana iş yerinde herçeşit insanla muhatap oluyorsun dengeli dengesiz işte insan seçemiyor. Ailende huzurun bozulmasın önemli olan o...
ya fundaaaaa ben de regl oldum az önce. 4 gün erken geldi benim de. Neden böyle oldu bize ya havalardan mı acaba şok oldum görünceneyse ki karnım ağrımıyor inş. da ağrımaz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Denize 400 mt uzaklıkta biraz uzun geldi bana
Bizim işyerinde her sene aynı yere giden bi abla var yeşil ida diye bi yere gidiyorlarmış daha araştırmadım istersen sen araştır
Bi şirketin muhasebe depertmanında çalışıyorum aynı odada olduğum kız ile sorunlarımız var ama onu hiç takmıyorum aslında Dediğin gibi ailemle huzurum önemli olan. Havalar ısındı ya ondan bi tembelleştim galiba
Kızlar size bahsetmiştim ya eşimin arkadaşının balıkesirde yazlığı var anahtarı veriyor bize gidin diye yemek yapmak istemediğim için vazgeçmiştim acaba akşam yemeklerini dışarda yesek çokmu pahalıya gelir bi tek kahvaltımızı yaparız evde öğlende atıştırırız öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?