- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
:) e tatil havasına giriyo insan sıcaklar gelince normaldir. Valla çalışmayı özledim inanırmısın , yanındaki kıza inadına keyifli ol.
Öyle olmaya çalışıyorum napıyım zaten iyice sinir oluyor buraya girdiğimide görüyo merak ediyordur şimdi :)))
Kızlar size bahsetmiştim ya eşimin arkadaşının balıkesirde yazlığı var anahtarı veriyor bize gidin diye yemek yapmak istemediğim için vazgeçmiştim acaba akşam yemeklerini dışarda yesek çokmu pahalıya gelir bi tek kahvaltımızı yaparız evde öğlende atıştırırız öyle
elficim baktımda pek beğenmedimbide sen bak istersen hadi güzel bi yer bul ayy adam akıllı bi yer bulamadım
yemeği dert etme canım ya gidin bence dışarda yersinama yinede sen bilirsin tabi:44:
Kızlar size bahsetmiştim ya eşimin arkadaşının balıkesirde yazlığı var anahtarı veriyor bize gidin diye yemek yapmak istemediğim için vazgeçmiştim acaba akşam yemeklerini dışarda yesek çokmu pahalıya gelir bi tek kahvaltımızı yaparız evde öğlende atıştırırız öyle
çok gıcık bir durum bende yaşadımmmm..iş ortamıda çok önemli kızlar en çoksaati işerinde geciriyoruz .işte huzur çok önrmli bnce
balikkesirin neresinde ? ya zaten insan denize gidip gelince acayip yoruluyor yemek yapmak zor oluyor onun icin disarda yemek yemeek daha iyi kahvaltiyi evde yaparsiniz.
bence de iyi olur, pahalıya gelmez canım yaa dışarda yerim dersen olabilir tabi hazır boş yazlık varken değerlendirebilirsiniz. Ama yemek de yapıcam dersen tatilin pek bi anlamı olmaz :26:
Doğru ama onun yüzünden huzursuz olacak değilim ne kadar arada beni sinir etmeye çalışsada başarılı olamıyor iyiki sakıza karşı olumsuz bi durumum yok yoksa kafayı yerdim çünkü ben ömrümde böyle bi sakız çiğnemesi görmedim 5 yıldır tanıyorum ilk kez sakızı böyle çiğnediğini görüyorum
gayetde sinir oluyrsun canım:2:
gayetde sinir oluyrsun canım:2:
Yok Ayşecim kesinlikle yemek yapmam eşim dışarda yeriz diyor ama düşünüyoruz gitsekmi diye
otelde tıkılıp kalmaktan hoşlanmıyorrum dedin ya bence şöyle bi şey yapabilirsiniz. eğer arabanız varsa arabayla geze geze gidersiniz bikaç gün orada kalır yakın çevreleri gezer akşam oraya yatmaya gidersiniz. Bikaç gün sonra da egeye doğru iner belki bir gün de orada şirin bi ansiyonda kalır geze geze geri dönersiniz yine???
Ben aynı otelde bi hafta kalmak yerine böyle gezerek farklı yerlerde kalmayı farklı yerler görmeyi tercih ederim mesela...
Onu nerden çıkardın?
sakız çignemesi seni delirtmiş bakasana, ömründe böyle sakız çigneyen görmedim diyorsun.
otelde tıkılıp kalmaktan hoşlanmıyorrum dedin ya bence şöyle bi şey yapabilirsiniz. eğer arabanız varsa arabayla geze geze gidersiniz bikaç gün orada kalır yakın çevreleri gezer akşam oraya yatmaya gidersiniz. Bikaç gün sonra da egeye doğru iner belki bir iki gün de orada şirin bi pansiyonda kalır geze geze geri dönersiniz yine???
Ben aynı otelde bi hafta kalmak yerine böyle gezerek farklı yerlerde kalmayı farklı yerler görmeyi tercih ederim mesela...
Bahsettiğim yerede bak Yeşil İda. Kahvaltı ve akşam yemeği varmış fiyatlarını bilmiorum
Tatilden daha pahalıya gelmesin :))
ozaman sen turlara katılabilirsin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?