2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:) e tatil havasına giriyo insan sıcaklar gelince normaldir. Valla çalışmayı özledim inanırmısın , yanındaki kıza inadına keyifli ol.

Öyle olmaya çalışıyorum napıyım zaten iyice sinir oluyor buraya girdiğimide görüyo merak ediyordur şimdi :)))

ahanda benim pempe prenses uyandı iş başı tekrar görüşürüz kızlar gün içinde tekrar uğrarım inşallh sizlerle tanışmak güzel

git cnm fırsatı kaçırma ..pahalı gelmez glmez git kız

Son düzenleme:
Öyle olmaya çalışıyorum napıyım zaten iyice sinir oluyor buraya girdiğimide görüyo merak ediyordur şimdi :)))

çok gıcık bir durum bende yaşadımmmm..iş ortamıda çok önemli kızlar en çoksaati işerinde geciriyoruz .işte huzur çok önrmli bnce

balikkesirin neresinde ? ya zaten insan denize gidip gelince acayip yoruluyor yemek yapmak zor oluyor onun icin disarda yemek yemeek daha iyi kahvaltiyi evde yaparsiniz.

elficim baktımda pek beğenmedimbide sen bak istersen hadi güzel bi yer bul ayy adam akıllı bi yer bulamadım

Bahsettiğim yerede bak Yeşil İda. Kahvaltı ve akşam yemeği varmış fiyatlarını bilmiorum

yemeği dert etme canım ya gidin bence dışarda yersinama yinede sen bilirsin tabi:44:

Tatilden daha pahalıya gelmesin :))

bence de iyi olur, pahalıya gelmez canım yaa dışarda yerim dersen olabilir tabi hazır boş yazlık varken değerlendirebilirsiniz. Ama yemek de yapıcam dersen tatilin pek bi anlamı olmaz :26:

ay tatil demeyin bu yıl yıllık izin yok bana nş.seneye bende güzel bir otele giderim.:98:

çok gıcık bir durum bende yaşadımmmm..iş ortamıda çok önemli kızlar en çoksaati işerinde geciriyoruz .işte huzur çok önrmli bnce

Doğru ama onun yüzünden huzursuz olacak değilim ne kadar arada beni sinir etmeye çalışsada başarılı olamıyor iyiki sakıza karşı olumsuz bi durumum yok yoksa kafayı yerdim çünkü ben ömrümde böyle bi sakız çiğnemesi görmedim 5 yıldır tanıyorum ilk kez sakızı böyle çiğnediğini görüyorum

balikkesirin neresinde ? ya zaten insan denize gidip gelince acayip yoruluyor yemek yapmak zor oluyor onun icin disarda yemek yemeek daha iyi kahvaltiyi evde yaparsiniz.

Canım tam emin değilim ama altınolukta sanırım . Ben otel istemiyorum zaten sadece denize girmek değil tatil gezmekte istiyorum

bence de iyi olur, pahalıya gelmez canım yaa dışarda yerim dersen olabilir tabi hazır boş yazlık varken değerlendirebilirsiniz. Ama yemek de yapıcam dersen tatilin pek bi anlamı olmaz :26:

Yok Ayşecim kesinlikle yemek yapmam eşim dışarda yeriz diyor ama düşünüyoruz gitsekmi diye

Yok Ayşecim kesinlikle yemek yapmam eşim dışarda yeriz diyor ama düşünüyoruz gitsekmi diye

otelde tıkılıp kalmaktan hoşlanmıyorrum dedin ya bence şöyle bi şey yapabilirsiniz. eğer arabanız varsa arabayla geze geze gidersiniz bikaç gün orada kalır yakın çevreleri gezer akşam oraya yatmaya gidersiniz. Bikaç gün sonra da egeye doğru iner belki bir iki gün de orada şirin bi pansiyonda kalır geze geze geri dönersiniz yine???
Ben aynı otelde bi hafta kalmak yerine böyle gezerek farklı yerlerde kalmayı farklı yerler görmeyi tercih ederim mesela...

Son düzenleme:

Şirketin arabası varda eşim tatile gidersek şirkette bırakırım diyor tamda iş sezonu zamanıymış başkasına lazım olurmuş

ozaman sen turlara katılabilirsin canım..

Fundacım grupfoniden de kampanyalı yerler oluyor oraya üye değilsen ol ben onlarada bakıyorum

Bahsettiğim yerede bak Yeşil İda. Kahvaltı ve akşam yemeği varmış fiyatlarını bilmiorum

Tatilden daha pahalıya gelmesin :))

oraya baktım canımcım beğenmedimyani pahalıya geleceğini sanmıyorum ama gittiğiniz yalığın yeri falanda önemli..aslında en güzeli turlara katılıp gezmek ohh ne güzellay gezesim var kızlar

ozaman sen turlara katılabilirsin canım..

bilmem ki cnm turlarda da onlara bağlı kalıyorsun. Ben kafama göre nerde istersem orda durup takılmak istiyorum. Ama tabi turla gittiğin zaman da daha çok yer görüyorsun sonuçta adamlar nerelerin gezileceğini bizden iyi biliyor

Ayy gözlerim kapanıyor kızlar ben kaçıyorum biraz kestiririm belki öptm siziiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…