2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

oraya baktım canımcım beğenmedimyani pahalıya geleceğini sanmıyorum ama gittiğiniz yalığın yeri falanda önemli..aslında en güzeli turlara katılıp gezmek ohh ne güzellay gezesim var kızlar

Turlar güzelde ben tekneden atlayamam suya denizden nasibimi almadan dönerim :))

hoşbulduk canım. Ben de sadece dün rastladım birazcık bakabildim cupcake yapıyorlardı ama eleme yokmuş heralde murat öyle diyordu. o kadarcık izledim. Bugün izlicem ama bekliyorum hatta şimdi başlasın diye
anladım canım anyan yada semra elenirse müjdeli haberi bana ver

canım branşım fen bölümü bu arada hoşbulduk nektarcım daha acemiyim konuşmalardan alıntı yapıp yazmayı tam sökemedim ama gayretliyim yapacam
yaparsın canım, çıtır üye

masterchef te kimi destekliyorsunuz :) bakiiimmm
tuğsanı

bence gidin, otele vereceğin paranın yarısıyla yemek yersiniz karşılar bence

akşama ne var acıktım bennn
ben kısır yapıcam akşama, yemek yemiycem göbiş aldı başını gitti, tişörtlerde kötü duruyoo

kaynanama söyledim tavuk getir diye nohut ile pilavda var evde yeter.

Sen ne yapıcan akşama

biz bu akşam davetliyiz eşimin annanesigile lahmacun var bugünnektar sorma ya yaz geliyo artık dikkat etmemiz lazım:26:

bişey sormuştum size
zuzum olsa cevap verirdi

ama sen beni kovdun

zuzucum nerdesin artık topiğimizde muhasebeci kalmadı çoğunluk öğretmen oldu her gelen öğretmen çıkıyor :))

hehhe bende öyle düşündüm :)))

Yok Ayşecim kesinlikle yemek yapmam eşim dışarda yeriz diyor ama düşünüyoruz gitsekmi diye

ya güzelim kendine garezin mi var anlamıyom..ttil diyosun ya tatil..
otelde ne yemek ne temizlik ne yatak toplama hiç bişey yok, ben buna tatil derim

kahvaltı diyon e kahvaltı bulaşıklarını atıcakmısınız..sen bu insanın evine gidiyosun dönüşte temizliğini yapmıckmısın,öyle mi çıkıcaksın kullandığın evden
ben seni bilmiyom mu illaki orda da kullandığın yerleri temizlersin, oyüzden eve gitmeeee

biz bu akşam davetliyiz eşimin annanesigile lahmacun var bugünnektar sorma ya yaz geliyo artık dikkat etmemiz lazım:26:
2 gündğr kısa kollu giyiorum ben hiç memnun değilim halimden
Acil 3 kilo vermeliyim, 1 durak önce inip eve kadar yürüyorum..az mesafe ama olsun azcık işe yarar belki

Son 15 dkk

hem o ev kullanılmıyor şuan galiba...
e haliyle havasız tozlu olucak..o şekildemi oturcaksın,açcan havalandırcan gerekirse toz alcan
şahsen ben gitsem hem girdiğimde biraz silerim kullanacağım yerleri..hemde çıkarken tamizlerim,hem kullandığım için hemde arkime teşkkür babındaa:82:
tatilde bunları yapmak istemiyeceğimden de gitmem

Eşimle en son oraya gitmeyelim diye kararlaştırmıştık bugün konuyu açacaktım vazgeçtim benimde aklıma geldi tozlu olması temizlik gerektirdiği falan. Onun dışında kahvaltı sorun olmazdı herşeyi plastik alırdık ama temizlik yapmam şart vazgeçtim

Hele şükürr

Ben gene geberdim kızlar ( isyan ettim patrona al artık eleman ( hoş arıyoz da bulamıyoz)
eleman geline bi sistem oturtana kadar ( 6-12 ay) öğretmeye çalışcaz..
Sonra müşterileri bölücekmiş ,yarıyarıya paylaştırcakmış..
Hadi bakalım dedim gelsin de o eleman

Yani bulsun artık bir eleman ya bütün iş senin sırtında..

sağol tatlım:)elimden geldiğince burda olmaya çalışcam..sizden ve tatlı sohbetinizden uzak kalmak istemem..

elfinin yazlık konusunda yorum yapacaktım ama benim söylemek istediğim herşeyi zuzum söylemiş çok şükür ve elfi de doğru yolu bulmuş:13::13::13: tatil dediğin gezmek, eğlenmek, dinlenmektir. evi temizle, bulaşık yıka vs. eee nerde tatil???

ay umarım bu akşam kocam erken gelecek eve. özlüyorum kocamı yaaa

üff azcık tv izliyim dedim iice uyku bastırdı uyuyayım dedim yorganımı aldım geldim yattım uykum kaçtııı Reglim şimdi ilk günü üşütmek istemiyorum banyoya girmedim sadece saçlarımı yıkadım artık.
Masterchefte tuğsan önceden dokunulmazmış sanırım bugün de ferhat dokunulmaz oldu. Ben de bu ikisini seviyorum çok tatlı çocuklar
Çok şükür yarenaycım sonunda kavuşcaksın kocişine. O ne iş yapıyordu unuttum ben :44:

koca özlenmez mi yaa:)insan nasıl alışıyor di mi??eşim evlendiğimiz ilk günlerde doğru düzgün uyuyamıyordu ben alışkın değilim bi yatakta iki kişi yatmaya:)diyordu artık bensiz yatamiyor:)

koca özlenmez mi yaa:)insan nasıl alışıyor di mi??eşim evlendiğimiz ilk günlerde doğru düzgün uyuyamıyordu ben alışkın değilim bi yatakta iki kişi yatmaya:)diyordu artık bensiz yatamiyor:)

ya ama bu yatak olayını ben de sevmiyorum yaaa. Ne yazık ki ben de bi yatakta iki kişi yatamam. Alışamadım bi türlü ( Gece zaten bizi bi görseniz her 5 dk.da bir mesela eşim dönüyor ben de o dönünce uyanıyorum. Sonra ben dönüyorum o uyanıyor kıpır kıpırız bütün gece. Sabah kalkınca da uykumuzu alamadık diyoruz

ay evet Ferhatı da destekliyorum ben

kral tv müzik ödüllerine bakıyorum şimdi de, Nilay dorsanın çantası ne tuhaf yaa
gümüşten sefer tası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…