- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
oraya baktım canımcım beğenmedimyani pahalıya geleceğini sanmıyorum ama gittiğiniz yalığın yeri falanda önemli..aslında en güzeli turlara katılıp gezmek ohh ne güzell ay gezesim var kızlar
akşama ne var acıktım bennn
anladım canım anyan yada semra elenirse müjdeli haberi bana verhoşbulduk canım. Ben de sadece dün rastladım birazcık bakabildim cupcake yapıyorlardı ama eleme yokmuş heralde murat öyle diyordu. o kadarcık izledim. Bugün izlicem ama bekliyorum hatta şimdi başlasın diye
yaparsın canım, çıtır üyecanım branşım fen bölümü bu arada hoşbulduk nektarcım daha acemiyim konuşmalardan alıntı yapıp yazmayı tam sökemedim ama gayretliyim yapacam
tuğsanımasterchef te kimi destekliyorsunuz :) bakiiimmm
bence gidin, otele vereceğin paranın yarısıyla yemek yersiniz karşılar benceKızlar size bahsetmiştim ya eşimin arkadaşının balıkesirde yazlığı var anahtarı veriyor bize gidin diye yemek yapmak istemediğim için vazgeçmiştim acaba akşam yemeklerini dışarda yesek çokmu pahalıya gelir bi tek kahvaltımızı yaparız evde öğlende atıştırırız öyle
ben kısır yapıcam akşama, yemek yemiycem göbiş aldı başını gitti, tişörtlerde kötü duruyooakşama ne var acıktım bennn
kaynanama söyledim tavuk getir diye nohut ile pilavda var evde yeter.
Sen ne yapıcan akşama
biz bu akşam davetliyiz eşimin annanesigile lahmacun var bugünanladım canım anyan yada semra elenirse müjdeli haberi bana ver
Yaparsın canım, çıtır üye
Tuğsanı
Bence gidin, otele vereceğin paranın yarısıyla yemek yersiniz karşılar bence
Ben kısır yapıcam akşama, yemek yemiycem göbiş aldı başını gitti, tişörtlerde kötü duruyoo
bişey sormuştum size
zuzum olsa cevap verirdi
zuzucum nerdesin artık topiğimizde muhasebeci kalmadı çoğunluk öğretmen oldu her gelen öğretmen çıkıyor :))
Kızlar size bahsetmiştim ya eşimin arkadaşının balıkesirde yazlığı var anahtarı veriyor bize gidin diye yemek yapmak istemediğim için vazgeçmiştim acaba akşam yemeklerini dışarda yesek çokmu pahalıya gelir bi tek kahvaltımızı yaparız evde öğlende atıştırırız öyle
Yok Ayşecim kesinlikle yemek yapmam eşim dışarda yeriz diyor ama düşünüyoruz gitsekmi diye
2 gündğr kısa kollu giyiorum ben hiç memnun değilim halimdenbiz bu akşam davetliyiz eşimin annanesigile lahmacun var bugünnektar sorma ya yaz geliyo artık dikkat etmemiz lazım:26:
hem o ev kullanılmıyor şuan galiba...
e haliyle havasız tozlu olucak..o şekildemi oturcaksın,açcan havalandırcan gerekirse toz alcan
şahsen ben gitsem hem girdiğimde biraz silerim kullanacağım yerleri..hemde çıkarken tamizlerim,hem kullandığım için hemde arkime teşkkür babındaa:82:
tatilde bunları yapmak istemiyeceğimden de gitmem
Hele şükürr
Ben gene geberdim kızlar( isyan ettim patrona al artık eleman ( hoş arıyoz da bulamıyoz)
eleman geline bi sistem oturtana kadar ( 6-12 ay) öğretmeye çalışcaz..
Sonra müşterileri bölücekmiş ,yarıyarıya paylaştırcakmış..
Hadi bakalım dedim gelsin de o eleman
nilaycımmm böylelikle topicimize giriş adetlerini yerine getirmiş has arkadaşlarımızdan olmuş bulunuyorsun. topic olarak tek beklentimiz bizi çok boşlamaman. mümkün olduğunca aktif olarak sohbete katılman.
bu da hoşgeldin çiçeğinnn
hımm orayı bilmiyorum canım merkeze uzak sanırım..
elfinin yazlık konusunda yorum yapacaktım ama benim söylemek istediğim herşeyi zuzum söylemiş çok şükür ve elfi de doğru yolu bulmuş:13::13::13: tatil dediğin gezmek, eğlenmek, dinlenmektir. evi temizle, bulaşık yıka vs. eee nerde tatil???
ay umarım bu akşam kocam erken gelecek eve. özlüyorum kocamı yaaa
koca özlenmez mi yaa:)insan nasıl alışıyor di mi??eşim evlendiğimiz ilk günlerde doğru düzgün uyuyamıyordu ben alışkın değilim bi yatakta iki kişi yatmaya:)diyordu artık bensiz yatamiyor:)
ay evet Ferhatı da destekliyorum benüff azcık tv izliyim dedim iice uyku bastırdı uyuyayım dedim yorganımı aldım geldim yattım uykum kaçtıııReglim şimdi ilk günü üşütmek istemiyorum banyoya girmedim sadece saçlarımı yıkadım artık.
Masterchefte tuğsan önceden dokunulmazmış sanırım bugün de ferhat dokunulmaz oldu. Ben de bu ikisini seviyorum çok tatlı çocuklar
Çok şükür yarenaycım sonunda kavuşcaksın kocişine. O ne iş yapıyordu unuttum ben :44:
ay evet Ferhatı da destekliyorum ben
kral tv müzik ödüllerine bakıyorum şimdi de, Nilay dorsanın çantası ne tuhaf yaa
gümüşten sefer tası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?