ben de bakmıyorum öyle, ö.b.g.z. var zatenbugün mü o? Magazinde izlerim artık şimdi kumanda eşimde
ya ama bu yatak olayını ben de sevmiyorum yaaa. Ne yazık ki ben de bi yatakta iki kişi yatamam. Alışamadım bi türlü( Gece zaten bizi bi görseniz her 5 dk.da bir mesela eşim dönüyor ben de o dönünce uyanıyorum. Sonra ben dönüyorum o uyanıyor kıpır kıpırız bütün gece. Sabah kalkınca da uykumuzu alamadık diyoruz
ya ama bu yatak olayını ben de sevmiyorum yaaa. Ne yazık ki ben de bi yatakta iki kişi yatamam. Alışamadım bi türlü( Gece zaten bizi bi görseniz her 5 dk.da bir mesela eşim dönüyor ben de o dönünce uyanıyorum. Sonra ben dönüyorum o uyanıyor kıpır kıpırız bütün gece. Sabah kalkınca da uykumuzu alamadık diyoruz
ben de bakmıyorum öyle, ö.b.g.z. var zaten
üff azcık tv izliyim dedim iice uyku bastırdı uyuyayım dedim yorganımı aldım geldim yattım uykum kaçtıııReglim şimdi ilk günü üşütmek istemiyorum banyoya girmedim sadece saçlarımı yıkadım artık.
Masterchefte tuğsan önceden dokunulmazmış sanırım bugün de ferhat dokunulmaz oldu. Ben de bu ikisini seviyorum çok tatlı çocuklar
Çok şükür yarenaycım sonunda kavuşcaksın kocişine. O ne iş yapıyordu unuttum ben :44:
Doğru ama onun yüzünden huzursuz olacak değilim ne kadar arada beni sinir etmeye çalışsada başarılı olamıyor iyiki sakıza karşı olumsuz bi durumum yok yoksa kafayı yerdim çünkü ben ömrümde böyle bi sakız çiğnemesi görmedim 5 yıldır tanıyorum ilk kez sakızı böyle çiğnediğini görüyorum
Canım tam emin değilim ama altınolukta sanırım . Ben otel istemiyorum zaten sadece denize girmek değil tatil gezmekte istiyorum
günaydın şekerler
Merhaba arkadaşlar ben de 2010'da evlendim ancak böyle bir konu oldugundan haberim yoktu.
Ben Özge:)
Hoşgeldin Özge
Ne zaman evlendin ?
Günaydın Kızlar
Dün bi güzel dinlendim sabahta kalktım duşumu aldım geldim ama hava kapalı bugün ya
Merhaba arkadaşlar ben de 2010'da evlendim ancak böyle bir konu oldugundan haberim yoktu.
Ben Özge:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?