2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

uykularınız hafif demek ki ben hiç rahatsız olmam uykum da ağırdır kolay kolay uyanmam gece uykusuz kalsam bile o gidince ohh mis gibi uyuyorum sadece geceden geldiğinde ve sabah gittiğinde erken kalkıyorum

uykularınız hafif demek ki ben hiç rahatsız olmam uykum da ağırdır kolay kolay uyanmam gece uykusuz kalsam bile o gidince ohh mis gibi uyuyorum sadece geceden geldiğinde ve gündüz gittiğinde erken kalkıyorum:97:

Vazgeçtim kızlar hiç kaliteli değil..bütün ödüller tarkana adam ülkede bile yok..çok sinirlerim bozuldu

benim eşim matbaada çalışıyor canım. dün nihayet 8'de geldi. akşam da erken yattık ama sabah bir kalktık saat 8'e 20 var

Günaydın Kızlar
Dün bi güzel dinlendim sabahta kalktım duşumu aldım geldim ama hava kapalı bugün ya

benim annemlerin yazligida altinolukta bende bu sene oradayim :)))

Merhaba arkadaşlar ben de 2010'da evlendim ancak böyle bir konu oldugundan haberim yoktu.
Ben Özge:)

Günaydın Kızlar
Dün bi güzel dinlendim sabahta kalktım duşumu aldım geldim ama hava kapalı bugün ya

ben sabah sabah kalkamıyorum bile. sen nasıl duş alıyorsun anlamıyorum

Merhaba arkadaşlar ben de 2010'da evlendim ancak böyle bir konu oldugundan haberim yoktu.
Ben Özge:)

hoşgeldin özge. bu arada bir öğretmenimiz daha oldu kızlarrrr

evet özgecim, topicimize giriş adetlerini sayıyorum; adın, yaşın, mesleğin, ne zaman evlendin, nerde yaşıyorsun vee en önemlisi düğün foton:123: bu adetleri tamamlayarak forumumuzun değişmez elemanlarından oluyorsun. bekliyoruzzz :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…