Yarenaycım yeni arkadaşımıza kuralları anlat
hoşgeldin ÖzgeMerhaba arkadaşlar ben de 2010'da evlendim ancak böyle bir konu oldugundan haberim yoktu.
Ben Özge:)
Merhaba arkadaşlar ben de 2010'da evlendim ancak böyle bir konu oldugundan haberim yoktu.
Ben Özge:)
27 haziran 2010 - o zamanlar foruma da giriyordum esasında ama rast gelmemişim herhalde.
çok guzel bir fikir böyle bir konu açılması.
ama sen beni kovdun
hehhe bende öyle düşündüm :)))
ya güzelim kendine garezin mi var anlamıyom..ttil diyosun ya tatil..
otelde ne yemek ne temizlik ne yatak toplama hiç bişey yok, ben buna tatil derim
kahvaltı diyon e kahvaltı bulaşıklarını atıcakmısınız..sen bu insanın evine gidiyosun dönüşte temizliğini yapmıckmısın,öyle mi çıkıcaksın kullandığın evden
ben seni bilmiyom mu illaki orda da kullandığın yerleri temizlersin, oyüzden eve gitmeeee
2 gündğr kısa kollu giyiorum ben hiç memnun değilim halimden
Acil 3 kilo vermeliyim, 1 durak önce inip eve kadar yürüyorum..az mesafe ama olsun azcık işe yarar belki
Son 15 dkk
günaydın kızlar
Zuzum ben seni hiç kovarmıyımuyuz patronunla papaz olma diye
Nektar valla bende bugün kısa kolllu giydim yürü canım ne kadar yürüsen kar bizde eve giderken yol üzeri bırakıyolar arabayla..birazda olsa yürüyoruz gün boyu zaten hareketsiziz
Hoş geldin özge
Buarada günaydın herkese..yeni geldim ben işe :) uyumuşum
şimdi de kahvemi içiyorum
Kızlar dün 7.15 te çıktım, kaşlarımı aldırmaya gittim..8 otobüsünü kaçırdım
1 saat otobüs bekledim9 la eve geldim saat 9,30..yemek yiyene kadar ö.g.z. Nin hani polis ahmeti götürdü ya o kısmında yakaladım..onun öncesi bişey oldumu:26:
öpersen barışırım belkim
ayy bu benim kocama söylediğim bişeepicik manyağıyım eperim
ben de izlemiycem, Cemile iyice basiretsiz, ezik oldu sinir oluyorumohh zuzu hanım yeni gelmişayy bende sabah zor kalktım ya artık ben izlemiyorum o aptal diziyi psikolojimi bozmaya başladı
bayılıyorum dantele, resmini çekseydin kuzunektar bu arada kayın valdem dantelden flar yapmış çok hoş olmuş:81:1 tanede bana verdi beyaz güpür oluyoya öyle ..bu yıl güpür çok moda
ayyyyyyyyy gerçekten öğretmenler ne kadar çoğaldı bir andayaında forumun kuralı öğretmen olmayanlar giremez olacak
ben de izlemiycem, Cemile iyice basiretsiz, ezik oldu sinir oluyorum
bayılıyorum dantele, resmini çekseydin kuzu
Kızlar dün eşime dedim ne alıcaksın bana..
Hani dedim istediği bişey olsun,saat alayım mı dedim hani istediğinden...onlar çok pahalı vermem okadar para dediIstemiyorum saat dedi:26::26:e ne istiyosun öle diyorum,bişey de demiyor...napıcam ya..alsam kızabilirde,istemiyorum demedim mi diye:44:
Kafam karıştı yaa...bikaçgün geçsin de bidaha sorayım
bana sordu..kolye olabilir dedim :)) e git bak fiyatına falan diyo
Ne anlamı kaldı ozaman hediyenin dedim..gidip sen uğraşcaksın benim için dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?