2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

2 gündğr kısa kollu giyiorum ben hiç memnun değilim halimden
Acil 3 kilo vermeliyim, 1 durak önce inip eve kadar yürüyorum..az mesafe ama olsun azcık işe yarar belki

Son 15 dkk

günaydın kızlar
zuzum ben seni hiç kovarmıyımuyuz patronunla papaz olma diye
nektar valla bende bugün kısa kolllu giydim yürü canım ne kadar yürüsen kar bizde eve giderken yol üzeri bırakıyolar arabayla..birazda olsa yürüyoruz gün boyu zaten hareketsiziz
hoş geldin özge

Buarada günaydın herkese..yeni geldim ben işe :) uyumuşum
şimdi de kahvemi içiyorum

Kızlar dün 7.15 te çıktım, kaşlarımı aldırmaya gittim..8 otobüsünü kaçırdım
1 saat otobüs bekledim 9 la eve geldim saat 9,30..yemek yiyene kadar ö.g.z. Nin hani polis ahmeti götürdü ya o kısmında yakaladım..onun öncesi bişey oldumu:26:

öpersen barışırım belkim

ohh zuzu hanım yeni gelmişayy bende sabah zor kalktım yaartık ben izlemiyorum o aptal diziyipsikolojimi bozmaya başladı

nektar bu arada kayın valdem dantelden flar yapmış çok hoş olmuş:81:1 tanede bana verdi beyaz güpür oluyoya öyle ..bu yıl güpür çok moda

ohh zuzu hanım yeni gelmişayy bende sabah zor kalktım yaartık ben izlemiyorum o aptal diziyipsikolojimi bozmaya başladı
ben de izlemiycem, Cemile iyice basiretsiz, ezik oldu sinir oluyorum
nektar bu arada kayın valdem dantelden flar yapmış çok hoş olmuş:81:1 tanede bana verdi beyaz güpür oluyoya öyle ..bu yıl güpür çok moda
bayılıyorum dantele, resmini çekseydin kuzu

Son düzenleme:
Ay evet Cemile ye ne olmuş öyle çocuk gibi bağırıyor ha bire dün izlerken sinir olduk :)) Bende sıkıldım o diziden

Günaydın kızarrr bugün azcık da olsa evdeyim ama bi sürü iş var evde. Pazara da gidilcek. Hava ne kadar sıkıcı yaa yataktan kalktım bi baktım fırtına var sanki dışarda. Hafiften de yağmur

Hoşgeldin özge meslektaşım
yaında forumun kuralı öğretmen olmayanlar giremez olacak
ayyyyyyyyy gerçekten öğretmenler ne kadar çoğaldı bir anda
ben de izlemiycem, Cemile iyice basiretsiz, ezik oldu sinir oluyorum

bayılıyorum dantele, resmini çekseydin kuzu

üfff evet yaa baydı iyice dizi ben de yarım yamalak izledim. Tv açıktı ama başka şeylerle oyalandım hep zevkle izlemiyorum artık

Kızlar dün eşime dedim ne alıcaksın bana..
Hani dedim istediği bişey olsun,saat alayım mı dedim hani istediğinden...onlar çok pahalı vermem okadar para dedi Istemiyorum saat dedi:26::26:e ne istiyosun öle diyorum,bişey de demiyor...napıcam ya..alsam kızabilirde,istemiyorum demedim mi diye:44:
Kafam karıştı yaa...bikaçgün geçsin de bidaha sorayım

bana sordu..kolye olabilir dedim :)) e git bak fiyatına falan diyo
Ne anlamı kaldı ozaman hediyenin dedim..gidip sen uğraşcaksın benim için dedim

merhaba;
bence sen ıçınden gelenı al.çok pahalı dıye kızacaksa normal fıyatlı bır şey al... ama kendı hedıyenı kendın beğenme o içinden gelıosa alsın ve kendı zevkıyle

biraz daha bekle bakalım o zaman dediğin gibi bi ara tekrar sor. Gerçekten istemiyor mu yoksa alırsan sevinir mi acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…