merhaba;
bence sen ıçınden gelenı al.çok pahalı dıye kızacaksa normal fıyatlı bır şey al... Ama kendı hedıyenı kendın beğenme o içinden gelıosa alsın ve kendı zevkıyle
biraz daha bekle bakalım o zaman dediğin gibi bi ara tekrar sor. Gerçekten istemiyor mu yoksa alırsan sevinir mi acaba :44:
Kızlar dün eşime dedim ne alıcaksın bana..
Hani dedim istediği bişey olsun,saat alayım mı dedim hani istediğinden...onlar çok pahalı vermem okadar para dediIstemiyorum saat dedi:26::26:e ne istiyosun öle diyorum,bişey de demiyor...napıcam ya..alsam kızabilirde,istemiyorum demedim mi diye:44:
Kafam karıştı yaa...bikaçgün geçsin de bidaha sorayım
bana sordu..kolye olabilir dedim :)) e git bak fiyatına falan diyo
Ne anlamı kaldı ozaman hediyenin dedim..gidip sen uğraşcaksın benim için dedim
slm kızlar
bence sen ona almak istediğin hediyeyi al ihtiyacı da varsa illa ki görünce mutlu olur hediyeyi verirken senin mutlu olduğunu görünce kızmaz gibime geliyor zaten insan kendine pahalı lüks şeyler almıyor hele erkekler hiç ancak hediye edildiğinde alıp kullanıyorlar tabi eşini tanıyan sensin bunlar da alternatif olsun
kendine gelince sakin gidip beğenme..zaten işin zor kısmı bu..para mi sanki tek sorun!!!iş yaptığı da...
slm kızlar,2 gündür tansiyon problemim oldu ve kollarımda sanki damar çekilmesi gibi bişe yaşadm çok kötüydüm şuan baş ağrım var doktora gittik neyseki bebişim iyiydi kıpır kıpır hiç durmadı:))doktor yine kıza benziyo dedi ee artık kızdır heralde 4 haziranda kesin belli olacak hayırlısı bakalım:))
burda hava çok sıcak kızlar ya evler serin henüz ama yazın illa ki klima gerekiyor..keşke öğretmen olsaydı yazın burdaki sıcağı çekmemiş olurduk :26:
nektar bu arada kayın valdem dantelden flar yapmış çok hoş olmuş:81:1 tanede bana verdi beyaz güpür oluyoya öyle ..bu yıl güpür çok moda
bakalım kedicik, başka fikirlerinizi olursa onlarıda değerlendiriim benim aklıma en kolayı saat geldi :))
kendime zaten gidip bakmamOnun fırsatı olmuyor iyi niyetle söledi ama genede gidip uğraşsın bananee
Evet bu zor geliyo galiba
canım geçmiş olsun şimdi nasılsın..dikkat et kendine..bişeyemi sinirlendin.
Ohh kızımıza maşallah hep kıpır kıpır olsun :)
..
Bugün otobüste bikadın yüzüğümü görünce şaşırdı..sen evlimisin diye bi soruşu varıki böyle
Evet dedim..
Bide çocuk var deme düşer bayılırım dedi
Korkmayın yok dedim
ya bu hediye olaylarının konuşunca tadı kaçıyor bence. o yüzden ben hiç konuşmam hediyeleri. içimden ne geçiyorsa alırım, çok şükür beğenmediği de olmadı şimdiye kadar. o bazen bana söyler sen beğen diye, e öyle hediye mi olur. zaten paramız ortak bir de ben beğenirsem alışveriş olur hediye değil ki
offf bu aralar işler yoğunlaştı. bir de hala konuşamadık şu kim gitcek muhabbetine. adam resmen kaçıyor ya. sinir oldum iyice
ya bu hediye olaylarının konuşunca tadı kaçıyor bence. o yüzden ben hiç konuşmam hediyeleri. içimden ne geçiyorsa alırım, çok şükür beğenmediği de olmadı şimdiye kadar. o bazen bana söyler sen beğen diye, e öyle hediye mi olur. zaten paramız ortak bir de ben beğenirsem alışveriş olur hediye değil ki
offf bu aralar işler yoğunlaştı. bir de hala konuşamadık şu kim gitcek muhabbetine. adam resmen kaçıyor ya. sinir oldum iyice
hadi sen yine kendin seçiyorsun benimki anneler gününde geçen sene kavun aldı hediye hamileyim diyeD gerçi kendin seçince dediğin gibi hediye olmuyor ısmarlama oluyor ama
nasıl yanii anlmaım, kim öğretmen olsaydı
canım alır da kızarsa niye aldın diye ayıp etmiş olur, hediye seçilmez kiKızlar dün eşime dedim ne alıcaksın bana..
Hani dedim istediği bişey olsun,saat alayım mı dedim hani istediğinden...onlar çok pahalı vermem okadar para dediIstemiyorum saat dedi:26::26:e ne istiyosun öle diyorum,bişey de demiyor...napıcam ya..alsam kızabilirde,istemiyorum demedim mi diye:44:
Kafam karıştı yaa...bikaçgün geçsin de bidaha sorayım
bana sordu..kolye olabilir dedim :)) e git bak fiyatına falan diyo
Ne anlamı kaldı ozaman hediyenin dedim..gidip sen uğraşcaksın benim için dedim
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine de bebişe deslm kızlar,2 gündür tansiyon problemim oldu ve kollarımda sanki damar çekilmesi gibi bişe yaşadm çok kötüydüm şuan baş ağrım var doktora gittik neyseki bebişim iyiydi kıpır kıpır hiç durmadı:))doktor yine kıza benziyo dedi ee artık kızdır heralde 4 haziranda kesin belli olacak hayırlısı bakalım:))
Geçmiş olsun bol ama maşallah bebiş iyiymişşşş
walla sizin kadar biz de meraktayız gim gidicek acaba? bi de biri kesin gidicek mi yani belki vazgeçer yaaaa
tatliş nereye gidiyorsunuz daha doğrusu nereye gidemiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?