saol cnm ya sinirlenecek bi sebebim var biliyosun(şimdi biraz daha ii sayılıyırm dün gelmedm zaten..
bende eşime doğum gününde hediye almadım beraber gidip alalım diye öle oluncada istemedi beyfendi doğumgünü geçti tabi ama bugün artık netten spor ayakkabısı aldım bakalım inşallah beğenir.
İnsanlar neden katil oluyorlar şimdi anlıyorum :84: böyle saçma sapan kişiler yüzünden. Zaten reglim sinirim tepemde, zar zor hazırlanmışım çıkmışım dolmuş bekliyorum zırt telefon "hocammm dersi 5 e alabilir miyiz"yahu son yarım saatte mi aklına geliyor ya ben dolmuşa binmiş olsaydım. Aynı şeyi geçenlerde yine yaptı kursa 5 dk. kalmış gelmeme, zırt telefon ben bugün gelemicem. Walla insanı çatlatırlar sinirden.
canım konuş bu konuyu, 1 saat önceden haber versin yoksa önceden belirlediğimi saat değişmez de :44: ben de ona göre plan program yapıyorum de :44:
İnsanlar neden katil oluyorlar şimdi anlıyorum :84: böyle saçma sapan kişiler yüzünden. Zaten reglim sinirim tepemde, zar zor hazırlanmışım çıkmışım dolmuş bekliyorum zırt telefon "hocammm dersi 5 e alabilir miyiz"yahu son yarım saatte mi aklına geliyor ya ben dolmuşa binmiş olsaydım. Aynı şeyi geçenlerde yine yaptı kursa 5 dk. kalmış gelmeme, zırt telefon ben bugün gelemicem. Walla insanı çatlatırlar sinirden.
canm inşallah beğenir ve inşallah ayağına olur..ben netten ayakkabı alma taraftarı değilim
hay Allah ım bari de,son dk arama diye
..
buarada collezıona gittim..eşime giyim bakmak için..
3 al 2 öde var..ayakkabı, kot,gömlek...
bi ayakkabı baktım 40, kot 40..etti 80 tl..gömlek bedavaya geliyor..
3 ürürnden hangisi daha ucuzsa o bedavaymış
kızlar ya topiğe katılmaya çalışıyorum canım sıkılıyor evde muhabbet ederiz diye ama biraz dışarıda kaldımpek cvp yazan olmuyo...
kızlar ya topiğe katılmaya çalışıyorum canım sıkılıyor evde muhabbet ederiz diye ama biraz dışarıda kaldımpek cvp yazan olmuyo...
selammmmmmmmmmm
ben gelddim kizlarrr
nasil gidiyor ?
SireknnnDerslere daldın bizi unuttun kız
Yarenay patrondan ses sedayokmu dahasormadınızmı sonuç ne diye:44:
he tamam o zaman ya yeni takıldığım için konuları falan da pek takip edemiyorum ama katılmaya çalışıyorum. eh o zaman bol muhabbetler diliyorum en kısa zamanda :)
selammmmmmmmmmm
ben gelddim kizlarrr
nasil gidiyor ?
he tamam o zaman ya yeni takıldığım için konuları falan da pek takip edemiyorum ama katılmaya çalışıyorum. Eh o zaman bol muhabbetler diliyorum en kısa zamanda :)
ya güzelim adam dışarı çıktı saatlerce dönmedi. şimdi döndü hemen arkasından misafiri geldiSinir olduk resmen
Zamanla alışırsın canım konulara. Mesela bu saatlerdeki standart konumuz şu;
akşama ne yemek var kızlarrrrr
off çok yoğunum masam almış başını gidiyor hala toparlayamadım her yerden evrak çıkıyor ondan pek katılamıyorum bugün
ay o masaa konusunu hiç açma..patronum hep kızıyo bana koyduğun bişeyi bulamıyorum müşt.rezil oluyorum diyo
Benimde kaldırcak çok evrakım varda onlara sıra gelmiyo napayım
Merhaba arkadaşlar ben de 2010'da evlendim ancak böyle bir konu oldugundan haberim yoktu.
Ben Özge:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?