2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canm inşallah beğenir ve inşallah ayağına olur..ben netten ayakkabı alma taraftarı değilim

hay Allah ım bari de,son dk arama diye

..

buarada collezıona gittim..eşime giyim bakmak için..
3 al 2 öde var..ayakkabı, kot,gömlek...

bi ayakkabı baktım 40, kot 40..etti 80 tl..gömlek bedavaya geliyor..

3 ürürnden hangisi daha ucuzsa o bedavaymış

canım konuş bu konuyu, 1 saat önceden haber versin yoksa önceden belirlediğimi saat değişmez de :44: ben de ona göre plan program yapıyorum de :44:

Son düzenleme:
kızlar ya topiğe katılmaya çalışıyorum canım sıkılıyor evde muhabbet ederiz diye ama biraz dışarıda kaldım pek cvp yazan olmuyo...

inşallah canım bende sevmemde ayakkabı almayı çok uygundu fiyat aldım bakalım artık şansımıza:)

kızlar ya topiğe katılmaya çalışıyorum canım sıkılıyor evde muhabbet ederiz diye ama biraz dışarıda kaldım pek cvp yazan olmuyo...

cnm herkes yoğun sanırım o yüzden..

krokant sen bizim çenesi düşmüş halimize denk gelmedin maalesef canım. yoksa kimseyi dışarıda bırakmayız biz. için rahat olsun:13:

oooo kimleri görüyorum... sirken hoşgeldin canım. nerelerdesin???

Ilahi yaa...
Ara ara topic durgunlaşıyor şu dönemde yoğun oluyoz topikçe :)))
sen gel yaz canım :))

Sireknnn Derslere daldın bizi unuttun kız

Yarenay patrondan ses sedayokmu dahasormadınızmı sonuç ne diye:44:

he tamam o zaman ya yeni takıldığım için konuları falan da pek takip edemiyorum ama katılmaya çalışıyorum. eh o zaman bol muhabbetler diliyorum en kısa zamanda :)

Sireknnn Derslere daldın bizi unuttun kız

Yarenay patrondan ses sedayokmu dahasormadınızmı sonuç ne diye:44:

ya güzelim adam dışarı çıktı saatlerce dönmedi. şimdi döndü hemen arkasından misafiri geldi sinir olduk resmen

he tamam o zaman ya yeni takıldığım için konuları falan da pek takip edemiyorum ama katılmaya çalışıyorum. eh o zaman bol muhabbetler diliyorum en kısa zamanda :)

zamanla alışırsın canım konulara. mesela bu saatlerdeki standart konumuz şu;

akşama ne yemek var kızlarrrrr

Off çok yoğunum masam almış başını gidiyor hala toparlayamadım her yerden evrak çıkıyor ondan pek katılamıyorum bugün

he tamam o zaman ya yeni takıldığım için konuları falan da pek takip edemiyorum ama katılmaya çalışıyorum. Eh o zaman bol muhabbetler diliyorum en kısa zamanda :)

:13:..........

belkide deniz kenarına gidip,kimi çıkarsam diye düşünmüştür böyle:97:

Senin ne yemeğin var, börekten kaldımı :))

off çok yoğunum masam almış başını gidiyor hala toparlayamadım her yerden evrak çıkıyor ondan pek katılamıyorum bugün

ay o masaa konusunu hiç açma..patronum hep kızıyo bana koyduğun bişeyi bulamıyorum müşt.rezil oluyorum diyo

Benimde kaldırcak çok evrakım varda onlara sıra gelmiyo napayım

Dönmemm geri dönmemm bu aşk ile yaşayamammm
hani bizbize yeterdik her zoru yenerdik
yalaannn bir benim kalannnnn

ay o masaa konusunu hiç açma..patronum hep kızıyo bana koyduğun bişeyi bulamıyorum müşt.rezil oluyorum diyo

Benimde kaldırcak çok evrakım varda onlara sıra gelmiyo napayım

Yok kız ben dağınık değilim işler birikti ya hepsi işlenecek ondan dağınık işledikçe kaldırıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…