2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

cnm hamileymişsin sanırım hayırlı olsun inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin allahım..

tsk. canim öyle gözüküyor testlerde bakaalim cnm haftaya persembe dr. gidicez kalp atislarini duycaz..

ayy kesin ben aglarim ya (

bu almanya okadar cok kagit geliyyor ki anlatamam sanki sirketimiz var hersey dosya dosya düzenli adamlarda bu kadar da kagit israfi olmaz ki canim :)

:13:..........

belkide deniz kenarına gidip,kimi çıkarsam diye düşünmüştür böyle:97:

Senin ne yemeğin var, börekten kaldımı :))

ay börek konusunu sormayın ya. ilk yaptığım gün yiyememişti. ben de akşam yemeği olarak yemiştim. dün akşam erken geldi diye yanına çay da yaptım, akşam yemeğini böyle yaparız diye, uzun zamandır yapmamıştık böyle börek çay. tepsinin nerdeyse tamamını yedi baktım hala istiyo. aşkım bitti dedim, nasıl köpürdü ya. neymiş çok güzel yapıyormuşum da az yapıyormuşum, dünyayı yedi haberi yok dedim bana yeni bir fırın al 2 tepsisi olsun bol bol yapayım. o da hemen İzmir'e dönelim 3 tepsili alcam sana diyo. tek derdi oldu İzmire dönmek. ne desem İzmir'de diyor.
akşama da yemeğim yok. ne yapcam onu da bilmiyorum ki :44::44:

tsk. canim öyle gözüküyor testlerde bakaalim cnm haftaya persembe dr. gidicez kalp atislarini duycaz..

ayy kesin ben aglarim ya (

bol da ağlamıştı yanlış hatırlamıyorsam, eminim hepimiz ağlarız o durumda. aman Allah hep böyle mutluluktan ağlatsın hepimizi

Hosbulduk herkese:)
Bana forum kurallarını kim anlatacak..:)
Bu arada uzun zamandır düşünmemeye çalıştığım bir konuyu açtınız valla.
Ne hediye alsam acaba:) Az kaldı yaa.. Ala ala hediye tükettik.
:44:

yarenay yetişşşş

Ya canm valla kelin merhemi olsa kendi başına sürerdi :))
benim 27 haziran yıldönümü 6 temmuzda d.günü...
1 değil 2 hediye düşünmek zorundayım:105:

Kızlar belkim saatten vaz geçerim...
Collezıone de mantıklı geldi bana...3 al 2 öde :))
bilemedim ki:26:

latin yetiştimmm... forum kurallarımız;

öncelikle kendini tanıtmalısın, adın, yaşın, nerelisin, nereye gelin gittin, meslek ne vs. en önemlisi de düğün foton:123: fotonu görmezsek içimiz rahat etmez bizim, azıcık meraklıyızdır tüm hemcinslerimiz gibi:

Kızlar belkim saatten vaz geçerim...
Collezıone de mantıklı geldi bana...3 al 2 öde :))
bilemedim ki:26:

zuzum bence de collezione daha mantıklı. hem daha çok işine yarayacak şeyler almış olursun hem de daha az para harcarsın. giyim her zaman ihtiyaç sonuçta. saat de güzel ama ne bileyim pahalı sonuçta.

Yaa niye benim çalışasım yokk:84::84:
Ay bi toplamı tutturamadım nerde hata yaptım nakıyom bakıyom göremiyom..tektek fişleri kont.etmem lazım elim gitmiyo

zuzum ben de kafamda sorular dönüp dururken çalışamıyorum ya. bi netleşse de rahat etsek. çıktı yine dışarı offff

zuzum bence de collezione daha mantıklı. Hem daha çok işine yarayacak şeyler almış olursun hem de daha az para harcarsın. Giyim her zaman ihtiyaç sonuçta. Saat de güzel ama ne bileyim pahalı sonuçta.

collezıone de 80 hadi bilemedin 100 e tamamdır :) kalan 50 yide d.gününde harcarım öylemi yapsam..
Ay saatçiyede ayıp olcak:26: Dün kaçkere gittim yanına saat sormaya...seç bikaçtane bakarız fiyatlara dedi..
Ama napayım yaa para benden çıkcak tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…