zuzucum şimdi verme ya sen al işyerinde tut ama bence onları yıldönüm hediyesi olark verme doğum günü hediyesi olarak ver yıldönümü içinde gümüş bi tesbih yada gümüş anahtarlık alabilirsin. Ben netten kaç kere sipariş verdim anahtarlık aldım başkaları için aldım herkes çok memnun
..:: Aykat telkari ::.. Midyat telkari merkezi | gümüş | markazit | mardin | yüzük | titanyum | telkari satış zam yapmışlar gerçi ama arar konuşuruz derim hep alıyordum niye bu kadar zam oldu falan belki eski fiyatada alırız anahtarlık 35 tl idi şimdi 60 yapmış
kıyafet eskir ama anahtarlığı hep kullanır üzerine isim yazıyorlar bide
gıcık yaa...sizde işleri yavaşlatın..niye bitmedi derse...stresten dersiniz hepbi ağızdan :))
Yarenayyy
Bu 3 al 2 öde kampanyası galiba 19 mayıs için...ben şimdiden alırsam şimdi mi vericem hediyesini....
Haziranı beklersem kampanya biter...
Erken verince de olurmuki, sevmiyom ben öyle erkencikten olmasın:26:
benden oltu taşından tespih istiyor canım..ama burda günenemiyorum..erzurumdan da annemin akrabaları var yaşlı insanlar gidipte benim için alıp kargolamazlar...
Bilmiyorum yaa
anahtarlıkta çok basit kaçmasın
valla gideni geleni eksik olmadı ya. Bi iş yapıyoruz tam söylicem misafir geliyorOfff bugün de bitmeyecek bu çile anlaşıldı, konuşamıcaz yine.
Canım bence de al, işyerinde sakla. Zamanı gelince verirsin. Anahtarlık olayına çok hoş bakmıyorum ben. Erkekler pek düşkün değil öyle şeylere diye düşünüyorum. Ama tesbih istiyorsa o da olabilir. Hoş benimki istese hayatta almam tespihBeni gıcık etmek için elinden düşürmez onu, ben sevmiyorum tespih sallayan adamları biliyor. Sinir etmek için elinden geleeni yapar gıcığım benim
dövseydin:101:
Küsmüyüz
canım görmeden almam..ya sahte çıkarsa
Burda bi gümüşçü var onda tespihler var..biara oltu tespihte var diye duymuştum ona sorucam ...
Ama adamın yanında tespihi test etsem ayıpmı olur acaba
Onada bi bakıcam..
Eğer içime sinerse isim yazdırırım üzerine öyle alırım ..daha gösterişli ve özel olur..basit bi tespih almam
Baş harflrimizi düşündümde ıııhh olmaz ..a m
Eniyisi yaptırırsam arzu yazdırırım sadece :))
Yok ayol ben sana değil ,o yazıda patronlara sitem yaptım :)))
ne biliyim korktum
aman ya bende sadece bize tatil değil zannetmiştim
ah benim kaderdaşım ahhhBiz de aynıyız ya. Aslında benim eşimin adı faris ama hiç kimse bilmez, herkes mustafa der. Düğün arabımızın arkasına da uzun uzun isimlerimizi yazdırmıştık sırf bu yüzden
ne biliyim korktum
Aman ya bende sadece bize tatil değil zannetmiştim
ah benim kaderdaşım ahhhbiz de aynıyız ya. aslında benim eşimin adı Faris ama hiç kimse bilmez, herkes Mustafa der. düğün arabımızın arkasına da uzun uzun isimlerimizi yazdırmıştık sırf bu yüzden
ayy bizde s ve i bende i yi üste s yi alta yazdırmıştım:))
çok şükür bize tatil yarın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?