2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Hehehe:)))
ya biz fesatız ya onlar saf :))anlamadım valla :))heheheh

hadi iyi akşamlar :80:

nektarım nasıl gidiyor işler? alıştın mı?
canım bugün acaip yoğun bir gündü, saat 4 ten sonra kulaklarım uğuldamaya başladı telefonda konuşmaktan patronun misafirleri geldi bir sürü felan
inş yarın daha sakin bir gün olur..
servis olayını hallettik bugün, çok dolanıyo beni bırakmak için en son beni bırakıyo ama napim her gün 3 tl vermekten iyidir :26: saat 18:30 da çıkıyoruz evimin önünde iniyorum 19:15 gibi
sabah da yarım saat erken çıkıcam ilk beni alıcak zaten uykumu alamıyodum kötü oldu

aksama ne yemegi var kizlar ?
ay ben de baktım siz ne yemek yazmışsınız diye ama kimse bişi yazmamış..
ben bu akşam kıymalı patatesli börek yapmayı düşünüyodum ama iş yerinde bugün patatesli börek vardı hiç yapasım da yiyesim de yok, ne yapıcam bilmiyorum
ben de hiç sevmem erkencikten vermeyi, alırsan sakla bi yerde canım sakın verme :82:

kızlar size yarın tatilmi bize tatil matil yok
maalesef hayır

çok hoşsunuz amaa gözümde canlandırdım

si :))))

ay benm bi arkim arabanın arkasına baş harflerini yazdırmış harflerin tam ortasınada goncagül resmi koydurmuşlar :)))
aynen şöyle görünüyosu..s i k :78:

Aaa ilginç çok saçma bunu neden önceden söylüyor ki ve 3kişiden biri çok yanlış değil mi nerde çalışıyorsun??ben hayatımda hiçbir işe girip çalışmadım bu işler böyle mi olur bilemedim..

ben gidip musakka yapim bari :104:

canım yaptın mi musakka??bizde de misafir var 3erkek:)salonda bıraktım onları kaçtım..kocacımın arkadaşı çi köfte yapmış almışlar bize gelmişler ben de sürahi sürahi ayran yaptım şimdi çay içiyorlar:)akşam yemeğini böyle savdim başımdan çok mutluyum:)

yaptım canım, ama hala fırında bi 15 dk kaldı
açlıktan ölücem ay açım ya şimdi nasıl canım çiğ köfte çekti

Son düzenleme:
yaptım canım, ama hala fırında bi 15 dk kaldı
açlıktan ölücem ay açım ya şimdi nasıl canım çiğ köfte çekti

sen nerdesin canım yollayım hemen:)benim de hiç haberim yoktu eşim aradı arkadaşlar çiğ köfte yapmış bize gelmek istiyorlar ne dersin dedi sofrayı kuruyorum hemen demişim yavaş diyo:)ben de çok seviyorum ama midem çok fena şu anda söylemesi ayıptır çok yemişim de

ben kiymali makarna yaptim esim yarin ise götürmesi icinde peynirli pogca yaptim

yoruldum dus aldi simdi oturdum yerime anca.

Ben bugün annemlere balığa davetliydim bi de kısır yapmış azcık aldım geldim. 2 tane de yufka vardı evde onunla gözleme gibi bişeyler yaparım missss gibi cherry domates aldım pazardan da, öyle kahvaltılık gibi yeriz kociş gelene kadar ben yine acıkırım nasıl olsa

Zuzu kıyafet olayı daha mantıklıymış hem de 3 parça az değil sat yerine ben olsam öyle yapardım. Benim eşim de saatlere bakar bakar alsam mı der ama biliyorum alsa doru dürüst takmaz o yüzden gidip de o kadar para vermem bi saate asla. Sen bence yarın gidip al o kıyafetleri ya işyerine bırak ya da evde bi yere sakla zamanında ver. Erken verirsen anlamı olmaz erken verme sakın

yarın benim tatil fundammm Babam ve eşimin ailesi hep beraber bizim Antalya'nın çıkışına doğru yayla evi tarzında bi evimiz var oraya gidicez. Babam eskiden sık sık giderdi ordaki ağaçlarla falan ilgilenirdi hep. Hasta olduğundan beri aylardır gidemedi hazır yarın herkesin tatili varken gidelim dedik. Biraz temiz hava alır keyfi yerine gelir

Nigarcım servisin iyi olmuş bence de tek kötü yanı daha erken kalkmak zorunda olman. Akşam çıkışlarda geç olması çok da önemli değil nası olsa dolmuşla gitmek insanı yoruyor yaa kalabalık sıkış sıkış bi sürü insan falan... Gerçi senin işyeri yakın sayılır eve ama...

hehehhe aynen bizde sırf o nedenle, uzun uzun yazdırdık isimlerimizi :))))
eşinin isminin anlamı ne canım, ilk kez duyuyorum

Faris süvari demekmiş canım. biz akşam yemeğini makarna ve köfteyle atlattık. önceki günlerden de kalan yemekler vardı yarın onları götürcezzzz

istanbulda afiyet olsun size canım, acıysa rahatsız eder evet, az az yeseydin :26:

hava da süper olur umarım canım, güzel bir gün geçirirsiniz.. babana iyi gelir bence de :))

benim minibüs yolum çok yoğun olmuyodu Ayşem, ve 15 dk da evde oluyodum
böyle 40 dk, ama pinti şirket işte yol parası vermemek için
ne güzel evden 8:15 de çıkıyodum yaa, şimdi 7:45 de alıcakmış beni servis..
neyse artık napalım

üfff yaaaa bu çalışmanın da en kötü tarafı erken kalkmak. Hiç sevmem Walla sabah 10a ders koyuyorlar ona bile zor gidiyorum. Bıraksalar şöyle 10.30a kadar falan uyusak sonra işe gitsem akşam da 7 gibi çıksak gelsek eve

Cnm bu arada musakkayı nasıl yapıyorsun hiç yapmadım daha önce bugün patlıcan da almıştım belki ben de yaparım bi ara. Ama patlıcan yemeği tarzında bişeyse (yani patlıcanı kızartmadan yapılıyorsa) sevmem

ben de nefret ederim erken kalkmaktan,
en sevdiğin şey ne deseler hiç düşünmeden uyku derim

patates musakka yaptım ben Ayşem
patlıcanlı yemekleri ben de sevmiyorum, yapmam da :44:

1 soğanı ve 1 tatlı kaşığı biber salçasını yağda kavuruyorum
sonra kıymamı ekliyorum (150gr kullandım ben gayette yetti)
biraz daha kavuruyorum, 2-3 dk sonra da 4-5 tane kabukları soyulmuş doğranmış çeri domates ekliyorum
(çeriyle süper oluyo tadı, bambaşka)
çok fazla kavurma ama canım, fırında da pişeceği için

3-4 tane patatesi minik küp halinde doğruyorum
fırınlayacağım tepsiye alıyorum, tuzluyorum
kavurduğum malzemelerimi de içine ekleyip güzelce harmanlıyorum
üzerine 1 bardak su ekliyorum (200 ml oluyo sanırım ufak su bardaklarından)
fırına atıyorum..
patatesler suyunu çekene kadar pişiriyorum

tavada 1 buçuk kaşık tereyağına 1,5 kaşık un ekliyorum
kavuruyorum, 2 su bardağı süt ekliyorum
beşamel sosum hazır
patatesler yumuşayınca, suyunu çekince sosumu ekleyip karıştırıyorum
üzerine kaşar rendeleyip tekrar fırına atıyorum
üzeri kızarınca hazır yemeğimiz

çok güzel olmuştu kii, annemden aldım bu akşam tarifi
ben mi çok acıkmıştım, kıymam mı güzeldi bilmiyorum da, en kısa zamanda tekrar yapıcam..

Son düzenleme:
ellerine sağlık cnm teşekkürler tarif için, bi ara ben de denerim, unutmazsam

Ya ben kilo mu almaya başladım az önce farkettim ki benim göbik gidiyor Walla ne zaman göbişim çıkmaya başlasa hamile miyim yoksa diyorum içimden bilmiyorum ama benim acilen kendime dikkat etmem lazım. Az önce gözleme yapıcaktım ya, vazgeçtim sadece kocişe yaptım ben de onunkinden bi lokma alırım bi iki de cherry atarım ağzıma tamam. Artık geç saatte fazla yemicem. Dün akşam resmen bi kilo patatesi kızarttık ve yedik. Artık bize bi dur demenin zamanı geldi

Günaydın kızlar...

canım maaş konusunu görüşebildin mi peki?

tatlım sen zaten gayet zayıftın biraz kilo almandan zarar gelmez bence çok dert etme. ama tabii ufak ufak al önlemini.

yarenaya katılıyorum, fizigin çok güzel maşallah, inceciksin

Günaydın kızlar...

canım maaş konusunu görüşebildin mi peki?

tatlım sen zaten gayet zayıftın biraz kilo almandan zarar gelmez bence çok dert etme. ama tabii ufak ufak al önlemini.

görüştüm canım, kem küm edildi..net bişi yok ortada
bilmiyorum, bu hafta geçsin tekrar hatırlatıcam

günyadınlar

off ne tuhafım yaa, dün hırka giydim tüm gün terledim
bugün hava yağmurlu kısa kollu var üzerimde, kısa da mont giydim onu mecburen çıkartıcam çalışamam öyle tüm gün donucam hava nasıl soğuk
üstelik de en sevmediğim şey - belim açılıyo

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrrrr:79:

gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun:118::122::122::122::122::119::124::132::124::124::116:

Günaydın Kızlar bu havalar resmen dalga geçiyor bizimle 2 gün güneş açtı sonra yine yağmur.. Ben en iyisi bi kahvaltı yapayım açken daha bi sitemli oluyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…