si :))))
ay benm bi arkim arabanın arkasına baş harflerini yazdırmış harflerin tam ortasınada goncagül resmi koydurmuşlar :)))
aynen şöyle görünüyosu..s i k:78:
canım bugün acaip yoğun bir gündü, saat 4 ten sonra kulaklarım uğuldamaya başladı telefonda konuşmaktannektarım nasıl gidiyor işler? alıştın mı?
ay ben de baktım siz ne yemek yazmışsınız diye ama kimse bişi yazmamış..aksama ne yemegi var kizlar ?
ben de hiç sevmem erkencikten vermeyi, alırsan sakla bi yerde canım sakın verme :82:Yarenayyy
Bu 3 al 2 öde kampanyası galiba 19 mayıs için...ben şimdiden alırsam şimdi mi vericem hediyesini....
Haziranı beklersem kampanya biter...
Erken verince de olurmuki, sevmiyom ben öyle erkencikten olmasın:26:
maalesef hayırkızlar size yarın tatilmi bize tatil matil yok
çok hoşsunuz amaabende sinir olurum tespih olayına..aynı benimki yarenay :)) oyüzden almıyorum )) hep başıma kakıyor...
Annesigilde uyduruk bi tespih var..alır onu ellerinide beline koyar bide kambur yapar kendini..karşımda dolanır sırıtık sırıtık
Kullanmayacağını bilsem alırımda, elinden düşürmez :))
si :))))
ay benm bi arkim arabanın arkasına baş harflerini yazdırmış harflerin tam ortasınada goncagül resmi koydurmuşlar :)))
aynen şöyle görünüyosu..s i k:78:
ben gidip musakka yapim bari :104:
yaptım canım, ama hala fırında bi 15 dk kaldıcanım yaptın mi musakka??bizde de misafir var 3erkek:)salonda bıraktım onları kaçtım..kocacımın arkadaşı çi köfte yapmış almışlar bize gelmişler ben de sürahi sürahi ayran yaptım şimdi çay içiyorlar:)akşam yemeğini böyle savdim başımdan çok mutluyum:)
yaptım canım, ama hala fırında bi 15 dk kaldı
açlıktan ölücemay açım ya şimdi nasıl canım çiğ köfte çekti
hehehhe aynen bizde sırf o nedenle, uzun uzun yazdırdık isimlerimizi :))))
eşinin isminin anlamı ne canım, ilk kez duyuyorum
istanbuldasen nerdesin canım yollayım hemen:)benim de hiç haberim yoktu eşim aradı arkadaşlar çiğ köfte yapmış bize gelmek istiyorlar ne dersin dedi sofrayı kuruyorum hemen demişim yavaş diyo:)ben de çok seviyorum ama midem çok fena şu anda söylemesi ayıptır çok yemişim de
hava da süper olur umarım canım, güzel bir gün geçirirsiniz.. babana iyi gelir bence de :))Nigarcım servisin iyi olmuş bence de tek kötü yanı daha erken kalkmak zorunda olman. Akşam çıkışlarda geç olması çok da önemli değil nası olsa dolmuşla gitmek insanı yoruyor yaa kalabalık sıkış sıkış bi sürü insan falan... Gerçi senin işyeri yakın sayılır eve ama...
istanbuldaafiyet olsun size canım, acıysa rahatsız eder evet, az az yeseydin :26:
hava da süper olur umarım canım, güzel bir gün geçirirsiniz.. babana iyi gelir bence de :))
benim minibüs yolum çok yoğun olmuyodu Ayşem, ve 15 dk da evde oluyodum
böyle 40 dk, ama pinti şirket işte yol parası vermemek için
ne güzel evden 8:15 de çıkıyodum yaa, şimdi 7:45 de alıcakmış beni servis..
neyse artık napalım
istanbuldaafiyet olsun size canım, acıysa rahatsız eder evet, az az yeseydin :26:
hava da süper olur umarım canım, güzel bir gün geçirirsiniz.. babana iyi gelir bence de :))
benim minibüs yolum çok yoğun olmuyodu Ayşem, ve 15 dk da evde oluyodum
böyle 40 dk, ama pinti şirket işte yol parası vermemek için
ne güzel evden 8:15 de çıkıyodum yaa, şimdi 7:45 de alıcakmış beni servis..
neyse artık napalım
ellerine sağlık cnmteşekkürler tarif için, bi ara ben de denerim, unutmazsam
Ya ben kilo mu almaya başladım az önce farkettim ki benim göbik gidiyorWalla ne zaman göbişim çıkmaya başlasa hamile miyim yoksa diyorum içimden bilmiyorum ama benim acilen kendime dikkat etmem lazım. Az önce gözleme yapıcaktım ya, vazgeçtim sadece kocişe yaptım ben de onunkinden bi lokma alırım bi iki de cherry atarım ağzıma tamam. Artık geç saatte fazla yemicem. Dün akşam resmen bi kilo patatesi kızarttık ve yedik . Artık bize bi dur demenin zamanı geldi
yarenaya katılıyorum, fizigin çok güzel maşallah, inceciksinellerine sağlık cnmteşekkürler tarif için, bi ara ben de denerim, unutmazsam
Ya ben kilo mu almaya başladım az önce farkettim ki benim göbik gidiyorWalla ne zaman göbişim çıkmaya başlasa hamile miyim yoksa diyorum içimden bilmiyorum ama benim acilen kendime dikkat etmem lazım. Az önce gözleme yapıcaktım ya, vazgeçtim sadece kocişe yaptım ben de onunkinden bi lokma alırım bi iki de cherry atarım ağzıma tamam. Artık geç saatte fazla yemicem. Dün akşam resmen bi kilo patatesi kızarttık ve yedik . Artık bize bi dur demenin zamanı geldi
Günaydın kızlar...
canım maaş konusunu görüşebildin mi peki?
tatlım sen zaten gayet zayıftın biraz kilo almandan zarar gelmez bence çok dert etme.ama tabii ufak ufak al önlemini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?