2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar dün eşimin dayısının arabsını tamire vermiştik araba bizdeydi onu vermeye gittik iş yeride çarşıda sizi eve bırakıyım dedi bizde yok çarşıya gelmişken biraz gezselim dedik hava çok güzeldi biraz dolaştık balıklı göle falan gittik sonra acıktık akşam yemeğini dışarda yedik yemek derdinden yırttımeve geldik şanslı masa vardı onu izledik izledinizmi çok güldüm yaabugünde bahar şenlikleri var oraya gidicez

ben de sabah sabah laf arasında soktum toplantıyı patrona. geldi yanıma işlerle ilgili bir liste verdi, diyo özledim seni sabah sabah yanına geldim, bak bu listeyi senin için 1,30 da hazırladım. ben de dedim işveren olmak zor tabii. uykusuz kalıyorsunuz. bu arada şu toplantıyı yapsak da biz de uykusuz kalmasak. gerildik iyice 10 gündür diyo niye düşünüyorsunuz iş var işte çalışın. dedim olmuyor öyle sürekli kendini ipin ucunda hissetmek. en azından bilelim de önümüzü görelim, tedirginiz. ben geçircem sizin tedirginliğinizi falan dedi geçti. bakalım artık mesajı gayet açık ve net verdiğimi düşünüyorum. konuşur herhalde bugün

ayşam demi kıyafet alayım:44: Bi sorayım ama eğer olmazsa değişebilirmiyiz, çünkü 1 ay var..1 ay sonra olmadı değişelim diye gidersem bide yok kampanya bitti değişemem faln demesin

canım ,annem patlıcan yemeğinde bile, önce patlıcanları kızartır, sonra tencereye alıp yapar yemeğini Kızartmadan asla yapmaz o da...

kötü olmuş canım..ma neden çıtçıtlı badi giymiyon altına...ben daha çıkarmadım vaal hep giyerim badimi içime..çok raht hiçbiyerin gözükmüyor

Buarada günaydınnn

Eşim kızkardeşine dargın diye bende görümcemi çağırdım yemeğe. Dedim barışsınlar. Patates kızarttım köfte kızarttım çorba yaptım e haliyle baya geç yemek yedik bi yandanda şanslı masayı izliyorduk ay ne güldük ya dedim kesin çocuk kızı dövecek dövmedi ama küfür etti :)))

Eşimde bu davranışımı beğenmiş benim aram soğuk ya hoşuma gitti davranışın dedi

Fundaaaa
Dün akşam 'zuzunun suçu ne' oldu
Tam yatcaktık ne olduğunu anlamadım bi baktım bıcıbıcı yapmışım
Yaz geliyo ya artık randevüyle çalışmayız :)))

ben izlemedim şanslı masayı yaa..kaynanamlardaydık çocuklar duymasına bakıyolardı..sonra aşşağı indik gerisini hatırlamıyom

Fundaaaa
Dün akşam 'zuzunun suçu ne' oldu
Tam yatcaktık ne olduğunu anlamadım bi baktım bıcıbıcı yapmışım
Yaz geliyo ya artık randevüyle çalışmayız :)))

sen yine kışın randevu veriyon bizimkiler yaz kış randevuda istemiyo:89:
şanslı masa baya komikti ama zuzum

:13: Iyi oturtmuşsun...

Gerizekalı.....

Günaydın Kızlar bu havalar resmen dalga geçiyor bizimle 2 gün güneş açtı sonra yine yağmur.. Ben en iyisi bi kahvaltı yapayım açken daha bi sitemli oluyorum :))
aynen canım 2 gün ilkbahar 3 gün sonbahar modundayız
yaz gelmiycek galiba

işler bitsin öyle çıkartacak herhalde birini
ay ne sinir adam yaa

kötü olmuş canım..ma neden çıtçıtlı badi giymiyon altına...ben daha çıkarmadım vaal hep giyerim badimi içime..çok raht hiçbiyerin gözükmüyor

Buarada günaydınnn
canım, kısa kolluların altına çıtçıtlı giyemiyorum ben

sen yine kışın randevu veriyon bizimkiler yaz kış randevuda istemiyo:89:
şanslı masa baya komikti ama zuzum

Valla kışın soğuk bacım, hastamı olayım keyfim nezaman isterse, beklesin...

Ben en son..hani 2 kadın vardı ya..yaşlı biri, silah falan aldı eline :)) ona baktım..bidaha bakmadım sonra...

Hee sorcaktım unuttum :)))
barıştılrmı bari elfiii

Soğukluk kalktı tabi. Ya bu k.Validemin ağzında bakla ıslanmıyor. Görümcem eşime sen evlendikten sonra değiştin dedi önce hiç kavga etmezdik dedi doğal olarak üzerime alındım eşime dedimki ben yokkende kavga ediyordunuz ben gelincemi başladınız sanki. Sana evlendikten sonra değiştin diyor. eşimde annesine söyledi senin bu kızın ne söylediğini bilmiyor saçma sapan konuşup böyle böyle diyor dedi. Dün görümcem msnde yazıyordu abime laflar ettiğim için küsmüş bana gelmem size dedi. Ya küs değil sen gel dedim tabi hemen gelirim dedi. :))

ben olsam hiç barıştırmazdım biraz kafamı dinlerdim hem bu çok önemli bişi değil, iyice nazlıyosunuz bence görümceni sonrada dengesiz dengesiz davranıyo :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…