ben bugün annemlere balığa davetliydimBi de kısır yapmış azcık aldım geldim. 2 tane de yufka vardı evde onunla gözleme gibi bişeyler yaparım missss gibi cherry domates aldım pazardan da, öyle kahvaltılık gibi yeriz kociş gelene kadar ben yine acıkırım nasıl olsa
Zuzu kıyafet olayı daha mantıklıymış hem de 3 parça az değil sat yerine ben olsam öyle yapardım. Benim eşim de saatlere bakar bakar alsam mı der ama biliyorum alsa doru dürüst takmaz o yüzden gidip de o kadar para vermem bi saate asla. Sen bence yarın gidip al o kıyafetleri ya işyerine bırak ya da evde bi yere sakla zamanında ver. Erken verirsen anlamı olmaz erken verme sakın
Yarın benim tatil fundammmBabam ve eşimin ailesi hep beraber bizim antalya'nın çıkışına doğru yayla evi tarzında bi evimiz var oraya gidicez. Babam eskiden sık sık giderdi ordaki ağaçlarla falan ilgilenirdi hep. Hasta olduğundan beri aylardır gidemedi hazır yarın herkesin tatili varken gidelim dedik. Biraz temiz hava alır keyfi yerine gelir
Nigarcım servisin iyi olmuş bence de tek kötü yanı daha erken kalkmak zorunda olman. Akşam çıkışlarda geç olması çok da önemli değil nası olsa dolmuşla gitmek insanı yoruyor yaa kalabalık sıkış sıkış bi sürü insan falan... Gerçi senin işyeri yakın sayılır eve ama...
üfff yaaaa bu çalışmanın da en kötü tarafı erken kalkmak. Hiç sevmemWalla sabah 10a ders koyuyorlar ona bile zor gidiyorum. Bıraksalar şöyle 10.30a kadar falan uyusak sonra işe gitsem akşam da 7 gibi çıksak gelsek eve
Cnm bu arada musakkayı nasıl yapıyorsun hiç yapmadım daha önce bugün patlıcan da almıştım belki ben de yaparım bi ara. Ama patlıcan yemeği tarzında bişeyse (yani patlıcanı kızartmadan yapılıyorsa) sevmem
off ne tuhafım yaa, dün hırka giydim tüm gün terledim
bugün hava yağmurlu kısa kollu var üzerimde, kısa da mont giydim onu mecburen çıkartıcam çalışamam öyleTüm gün donucam hava nasıl soğuk
üstelik de en sevmediğim şey - belim açılıyo
eşim kızkardeşine dargın diye bende görümcemi çağırdım yemeğe. Dedim barışsınlar. Patates kızarttım köfte kızarttım çorba yaptım e haliyle baya geç yemek yedik bi yandanda şanslı masayı izliyorduk ay ne güldük ya dedim kesin çocuk kızı dövecek dövmedi ama küfür etti :)))
eşimde bu davranışımı beğenmiş benim aram soğuk ya hoşuma gitti davranışın dedi
Fundaaaa
Dün akşam 'zuzunun suçu ne' oldu
Tam yatcaktık ne olduğunu anlamadım bi baktım bıcıbıcı yapmışım
Yaz geliyo ya artık randevüyle çalışmayız :)))
ben de sabah sabah laf arasında soktum toplantıyı patrona. Geldi yanıma işlerle ilgili bir liste verdi, diyo özledim seni sabah sabah yanına geldim, bak bu listeyi senin için 1,30 da hazırladım. Ben de dedim işveren olmak zor tabii. Uykusuz kalıyorsunuz. Bu arada şu toplantıyı yapsak da biz de uykusuz kalmasak. gerildik iyice 10 gündürDiyo niye düşünüyorsunuz iş var işte çalışın. Dedim olmuyor öyle sürekli kendini ipin ucunda hissetmek. En azından bilelim de önümüzü görelim, tedirginiz. ben geçircem sizin tedirginliğinizi falan dedi geçti. Bakalım artık mesajı gayet açık ve net verdiğimi düşünüyorum. Konuşur herhalde bugün
aynen canım 2 gün ilkbahar 3 gün sonbahar modundayızGünaydın Kızlar bu havalar resmen dalga geçiyor bizimle 2 gün güneş açtı sonra yine yağmur.. Ben en iyisi bi kahvaltı yapayım açken daha bi sitemli oluyorum :))
işler bitsin öyle çıkartacak herhalde biriniben de sabah sabah laf arasında soktum toplantıyı patrona. geldi yanıma işlerle ilgili bir liste verdi, diyo özledim seni sabah sabah yanına geldim, bak bu listeyi senin için 1,30 da hazırladım. ben de dedim işveren olmak zor tabii. uykusuz kalıyorsunuz. bu arada şu toplantıyı yapsak da biz de uykusuz kalmasak. gerildik iyice 10 gündürdiyo niye düşünüyorsunuz iş var işte çalışın. dedim olmuyor öyle sürekli kendini ipin ucunda hissetmek. en azından bilelim de önümüzü görelim, tedirginiz. ben geçircem sizin tedirginliğinizi falan dedi geçti. bakalım artık mesajı gayet açık ve net verdiğimi düşünüyorum. konuşur herhalde bugün
canım, kısa kolluların altına çıtçıtlı giyemiyorum benkötü olmuş canım..ma neden çıtçıtlı badi giymiyon altına...ben daha çıkarmadım vaal hep giyerim badimi içime..çok raht hiçbiyerin gözükmüyor
Buarada günaydınnn
sen yine kışın randevu veriyon bizimkiler yaz kış randevuda istemiyo:89:
şanslı masa baya komikti ama zuzum
Hee sorcaktım unuttum :)))
barıştılrmı bari elfiii
sen yine kışın randevu veriyon bizimkiler yaz kış randevuda istemiyo:89:
şanslı masa baya komikti ama zuzum
benim eşim de sevmedi randevu olayını2 tane randevu verebildim, doğaçlama yaşıyoruz biz
Soğukluk kalktı tabi. Ya bu k.Validemin ağzında bakla ıslanmıyor. Görümcem eşime sen evlendikten sonra değiştin dedi önce hiç kavga etmezdik dedi doğal olarak üzerime alındım eşime dedimki ben yokkende kavga ediyordunuz ben gelincemi başladınız sanki. Sana evlendikten sonra değiştin diyor. eşimde annesine söyledi senin bu kızın ne söylediğini bilmiyor saçma sapan konuşup böyle böyle diyor dedi. Dün görümcem msnde yazıyordu abime laflar ettiğim için küsmüş bana gelmem size dedi. Ya küs değil sen gel dedim tabi hemen gelirim dedi. :))
benim eşim de sevmedi randevu olayını2 tane randevu verebildim, doğaçlama yaşıyoruz biz
Neden nektar..ne farkediyo kıs :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?