evet elfim çok güzel şarkı neşe saçıyo böyleNektar dinliyorum şarkıyı ne kadar güzel ya ben bunu gün içinde baya dinlerim. Bizim servisteki salak kızlarda ümit sayına sarmışlar tamam bizde seviyoruz da bu kadar abartılmazki bütün yol boyunca radyodan arıyorlar pazartesi gününden beri işyerinde aralıksız dinliyorlarmış dün radyoda buldular hepsi bi çığlık attı sanki ilk kez müzik dinliyorlar gibi. Bugünde cd sini almışlar
şöyle yani nektarcım...
Mesela elinden bardak düştü kırılmadı ama çatladı (küçük biyeri bile olsa)
onu atıcaksın,kullanmıcaksın kırılmadı diye..
Hatta kimi öyle çatlayıp kırılmadıysa, kedi kırıyo öyle atıyo:101:
hayırlısı olsun canım, iyi düşünün..acele etmeyin :44:Ev konusu ile alakalı 2 gündür eşim ile düşünceliyiz özyurtlar inş. ın bi sitesi var oraya girmek istiyoruz ama 4 yıl boyunca fena sıkmalıyız kendimizi işten çıkma durumu asla olmamalı çocuk olursada izinden sonra hemen işe dönmem lazım girsekmi diye kararsısız eşim mesaj atmış sadece özyurtlar inşaat yazmış garibim o kadar düşünüyor ki yarın gidip bakıcaz tekrar
çocuk olunca 2+1 e hiç sığmiycaksın zuzuş, bi git gör bakalım bahçe olayı süper ama çardak yaparsınız yazın harika olurelfii eşimde bi ev bulmuş müstakil, bahçeli..bahçesi büyükmüş ama ev 2+1....60bin istiyolar..
Diyo bahçeye bakarız köpek besleriz (ikimizde çok istiyoz), sonradan oda yaparız yanına falan diyo..ama bilemedim bi görmem lazım..
Okadar eşyayı 2+1 e nasıl çığdırcam:26:
evet elfim çok güzel şarkı neşe saçıyo böyle
ümit sayının hangi şarkısını dinliyolar, benim hiç dikkatimi çekmemiş
çayı dökünce çatlayan bitane de çay bardağım vardı onu da atıyım bari
hayırlısı olsun canım, iyi düşünün..acele etmeyin :44:
çocuk olunca 2+1 e hiç sığmiycaksın zuzuş, bi git gör bakalım bahçe olayı süper ama çardak yaparsınız yazın harika olur
Üzülme der Mevlana ve devam eder; Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki... kanatlı olursun..., Tek kanatla uçulmaz zaten. Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, Kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin? Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz....... Yüzük olmak dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır..!" hayırlı cumalar dostlar^^
ne bilim, bardak yetmeyince kullanırım diyeNektar at kıs onları ne tutuyon :)))
Özgün - Sadece arkadaşızayyy ne çok yazdınız yetişemedim
özgünün şarkısı ne bende dinleyim
zuzu zuuuuuuuuu güleceğine şu topiğin yerini tarif ettt
zuzu zuuuuuuuuu güleceğine şu topiğin yerini tarif ettt
Ben vereyim canım. Ama kimse yokken oku :))
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...n/403347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz.html
ay evet canım, okul olayı var
daha da yoğunlaşıcak :s
mesai alıyo ama dimmi, en azından çalıştığına değiyo olsun
kıyamam yaa
biz bile küçük bi sarsıntıda panikledik, okadar sallansa naparım bilmiyorum
çok geçmiş olsun canım..
üst katlarda daha çok hissedilir dimmi, aşağıya insin onlar Allah korusun bir daha olursa siz çıkmayın :26:
elfii eşimde bi ev bulmuş müstakil, bahçeli..bahçesi büyükmüş ama ev 2+1....60bin istiyolar..
Diyo bahçeye bakarız köpek besleriz (ikimizde çok istiyoz), sonradan oda yaparız yanına falan diyo..ama bilemedim bi görmem lazım..
Okadar eşyayı 2+1 e nasıl çığdırcam:26:
evet elfim çok güzel şarkı neşe saçıyo böyle
ümit sayının hangi şarkısını dinliyolar, benim hiç dikkatimi çekmemiş
çayı dökünce çatlayan bitane de çay bardağım vardı onu da atıyım bari
hayırlısı olsun canım, iyi düşünün..acele etmeyin :44:
çocuk olunca 2+1 e hiç sığmiycaksın zuzuş, bi git gör bakalım bahçe olayı süper ama çardak yaparsınız yazın harika olur
ben 3+1 istiyorum hep ama bütce de önemli tabi..ben de 2+1 alabilirim vakti zamanı gelince ama 3+1 hayalim..niye sığamasınlar nigarım ya. bence sığılır yani. salonda otururlar. bi kendi odaları bi de çocuk odası. oldu bitti işte.
Neye gülüyor dicekler :)) Şahsen ben çok güldümsağol kuşumniye kimse yokken canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?