2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet elfim çok güzel şarkı neşe saçıyo böyle
ümit sayının hangi şarkısını dinliyolar, benim hiç dikkatimi çekmemiş

çayı dökünce çatlayan bitane de çay bardağım vardı onu da atıyım bari

hayırlısı olsun canım, iyi düşünün..acele etmeyin :44:

çocuk olunca 2+1 e hiç sığmiycaksın zuzuş, bi git gör bakalım bahçe olayı süper ama çardak yaparsınız yazın harika olur

Ümit Sayının albümünü dinliyorlar yeni çıkmış. Bi çok sanatçının şarkısını seslendirmiş sanırım. Bende özgünü dinliyorum hala.

YA bizde k.valide olduğu halde biz 2+1 bakıyoruz. Sizin bi salon bi oturma odanız var galiba. Bizde oturma odası yok salonda oturuyoruz

Üzülme der Mevlana ve devam eder; Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki... kanatlı olursun..., Tek kanatla uçulmaz zaten. Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, Kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin? Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz....... Yüzük olmak dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır..!" hayırlı cumalar dostlar^^

Salon ve oturma odası var evet...
Ama oturma odasında 2çekyat 1 halı var, fazla eşyam yok odada...

Nektar at kıs onları ne tutuyon :)))

Tamda içinde bulunduğumuz durum. Korku ve Ümit.

Paylaşım için tşkler bunu eşime yazıp mesaj atayım

canım işin kötü tarafı da o zaten. bizimkilerin maaşı yok sabit, çalıştıkları saat başına sabit ücret alıorlar. hepsinin anlaşması öyle yapılmış. o yüzden mesai kalınca da sabit saat parasını alıyor.

2+1'e sığılır çocuk olunca ya. biz 2 kardeş annem, babam gayet rahat sığıyorduk. o fiyat bence çok iyi. ben İzmir'de bulsam öyle ev hiç kaçırmam valla. tabi muhiti falan da önemli ama sığamayız diye düşünme bence. eşyaları da sığdırırsın büyükmüş ev diyorsun baksana. bahçeli falan kaçırmazdım ben olsam.

niye sığamasınlar nigarım ya. bence sığılır yani. salonda otururlar. bi kendi odaları bi de çocuk odası. oldu bitti işte.

niye sığamasınlar nigarım ya. bence sığılır yani. salonda otururlar. bi kendi odaları bi de çocuk odası. oldu bitti işte.
ben 3+1 istiyorum hep ama bütce de önemli tabi..ben de 2+1 alabilirim vakti zamanı gelince ama 3+1 hayalim..
misafir gelince salonda yatsın istemiyorum canım..
misal şimdi misafirimi salonda ağırlıyorum, oturma odam boş kalıyo
uyanan oraya geçiyo, tv müsait felan
çocuk olunca oturma odası çocuk odası olmak zorunda kalıcak
ay ne bilim bizim ev (annemlerin) 3+1 ondan gözüm ona alışmış belkide :44:

Son düzenleme:
zuzu kira verene kadr elin evine kendi evinin taksidini ödersin hiç değil ufak büyük sıgılır olmadı ilerde bi ev begenir bunu satar üzerine koyar alınır yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…