2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Nektarcım akşam fırında çöp şiş yapıcaz dün akşam eşim hepsini hazırladı da bi sorum olacak sana. Fırında tel üzerinemi koyayım yoksa tepsiyemi dizeyim. dana etinden yaptık pişermi ızgarasını geçmi açayım biraz pişsin öyle mi açsam?

Gülme krizine girdim ya ne güzel şeyler var aslında benimde çoktur rezil olduğum yönler hatırlarsam paylaşayım

canım etini marine ettin mi?

dışarı çıkcam dedim arabayı almıyım kızılayda nere koycam neyse dolmuşa bindim adama parayı vercem dalgınım çıkar çantadaki orkidi uzat sen dolmuş yarıldı indim kızılayda dağıttım falan babamlar yemeğe çağırdı biz gitcez sen gel dedi çankayaya çıkmak için yine dolmuşa bindim aklımda yemek var heralde dolmuşcuya bi porsiyon alırmısınız dedim yine dolmuş yarıldı ama benim rezilliklerim bitmedi yemekten önce bi kendime geliyim yüzümü yıkayım diye tuvalete gittim hazırda çişim gelmiş neyse işimi hallettim tam kabinden çıkcam karşıda adam pisuvarda işiyo ! hiç çıkmadan kapıyı kapatıım adam gülerek çıktı tabi... kimse kalmayana kadar bekliyim diye duruyorum kabinde biri girdi kapıyı tıklatttı ve benden ince bi dolu sesi =D adam yanında biri vardı sanırım aabi bayan tuvaleti kaç çabuk dedi =D onları çıktı ben kaçtım =D

Elfi bi dr git canım allah korusun

Canım normalde cumartesi pazar bizim sokakta kuruluyor yarın eve geç giderim diye eve 10 dk. uzaklıkta olan perşembe pazarına gittim iş çıkışı. Onuda alayım bunuda alayım derken baya ağırlaşmış elim farkında olmadan. Onu taşıdım ya ondan tansiyonum düştü eşim ile k.validem yemeği hazırlamışlardı korkumdam yiyemedim. Tansiyon düşükken yemek yiyince resmen çarpıntı oluyor

Yorulunca düşüyor tansiyonum

Huyum batsın napim nektar
huyunu sevsinler muzur

Akşam yine benim tansiyon yerlerdeydi bi ara mutfağa gittim eşim süt yağ tuz içine koymuş etleri dolaba koymuştu. Herhalde öyle oluyor dimi ama pişermi diye tereddütteyim
canım yaa süt ve yağ ile olmaz sadece :26: tüm lezzet ve tadını marinesi veriyo
1-2 kaşık yoğurt, kekik, pul biber, karabiber, köri felan da katmıştım ben biraz..yavan olmaz inş
marine olunca sadece telde olmaz akıyo çünkü, ben borcama dizmiştim sulanıyo piştikçe, diğer tarafını çevirmek için çıkarttığımda suyunun birazını almıştım hatta :44: donra tüm suyu bitiyo ama

Son düzenleme:
O zaman bende borcama koyayım kendi suyu ile en azından biraz pişer sonra su bitince ızgara düğmesine basarım kızarır

benim de tansiyonum hep yerlerde, dikkat et elfim :44:

O zaman bende borcama koyayım kendi suyu ile en azından biraz pişer sonra su bitince ızgara düğmesine basarım kızarır
yazarsın yarın nasıl olduğunu canım, suyunu koymiycan dimmi borcama?
şişe dizerken azcık suyu oluyo zaten etlerin.. :26:

Yok su koymicam inşallah ziyan olmaz yarın söylerim. Bide püre yapayım senin yaptığın gibi

elfi bence senin kan şekerin düşüyo acıkıyosun ve yorulunca oluyo dimi..bide sık acıkıyomusun acıkınca yemek yemezsen sinirlenip elin titriyomu
evet bende böyle marine ediyorum yalnız ben zeytinyağı ve salçada ekliyorum süper oluyo

elfi bence senin kan şekerin düşüyo acıkıyosun ve yorulunca oluyo dimi..bide sık acıkıyomusun acıkınca yemek yemezsen sinirlenip elin titriyomu

Aynen öyle acıkınca çok sinirli oluyorum elim titriyor kan şekerimi düşüyormuş öyle. Tabi aç karnına yordum kendimi o kadar poşet taşıdım demek ondan öyle oldu. İşte bide o hararetle çok yersem daha kötü oluyorum sıcak basıyor yanaklarım kızarıyor

ben de zeytinyağı koyuyorum canım, salça koymuyorum ama
baharatın tadını öldürmez mi, belki kaşığın ucuyla denerim bir daakine :44:
biber salçası

ben de zeytinyağı koyuyorum canım, salça koymuyorum ama
baharatın tadını öldürmez mi, belki kaşığın ucuyla denerim bir daakine :44:
Biber salçası

elfi bi kan şekerini ölçtür canım benim annemde var o öyle oluyo..hatta bende ölçtürücem şüpheleniyorum bende öyle oluyorumhatta eşim sinirlenince açmısın aşkım der
Yok nektarım öldürmüyo az koy güzel oluyo tavuğuda öyle yaparım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…