4+1 modaymış kızlar siz daha 2+1lerden bahsediyosunuz
canım etini marine ettin mi?Nektarcım akşam fırında çöp şiş yapıcaz dün akşam eşim hepsini hazırladı da bi sorum olacak sana. Fırında tel üzerinemi koyayım yoksa tepsiyemi dizeyim. dana etinden yaptık pişermi ızgarasını geçmi açayım biraz pişsin öyle mi açsam?
canım etini marine ettin mi?
Elfi bi dr git canım allah korusun
huyunu sevsinlerHuyum batsın napim nektar
canım yaa süt ve yağ ile olmaz sadece :26: tüm lezzet ve tadını marinesi veriyoAkşam yine benim tansiyon yerlerdeydi bi ara mutfağa gittim eşim süt yağ tuz içine koymuş etleri dolaba koymuştu. Herhalde öyle oluyor dimi ama pişermi diye tereddütteyim
benim de tansiyonum hep yerlerde, dikkat et elfim :44:Canım normalde cumartesi pazar bizim sokakta kuruluyor yarın eve geç giderim diye eve 10 dk. uzaklıkta olan perşembe pazarına gittim iş çıkışı. Onuda alayım bunuda alayım derken baya ağırlaşmış elim farkında olmadan. Onu taşıdım ya ondan tansiyonum düştü eşim ile k.validem yemeği hazırlamışlardı korkumdam yiyemedim. Tansiyon düşükken yemek yiyince resmen çarpıntı oluyor
Yorulunca düşüyor tansiyonum
yazarsın yarın nasıl olduğunu canım, suyunu koymiycan dimmi borcama?O zaman bende borcama koyayım kendi suyu ile en azından biraz pişer sonra su bitince ızgara düğmesine basarım kızarır
canım normalde cumartesi pazar bizim sokakta kuruluyor yarın eve geç giderim diye eve 10 dk. Uzaklıkta olan perşembe pazarına gittim iş çıkışı. Onuda alayım bunuda alayım derken baya ağırlaşmış elim farkında olmadan. Onu taşıdım ya ondan tansiyonum düştü eşim ile k.validem yemeği hazırlamışlardı korkumdam yiyemedim. Tansiyon düşükken yemek yiyince resmen çarpıntı oluyor
yorulunca düşüyor tansiyonum
huyunu sevsinlerMuzur
Canım yaa süt ve yağ ile olmaz sadece :26: Tüm lezzet ve tadını marinesi veriyo
1-2 kaşık yoğurt, kekik, pul biber, karabiber, köri felan da katmıştım ben biraz..yavan olmaz inş
marine olunca sadece telde olmaz akıyo çünkü, ben borcama dizmiştim sulanıyo piştikçe, diğer tarafını çevirmek için çıkarttığımda suyunun birazını almıştım hatta :44: Donra tüm suyu bitiyo ama
elfi bence senin kan şekerin düşüyo acıkıyosun ve yorulunca oluyo dimi..bide sık acıkıyomusun acıkınca yemek yemezsen sinirlenip elin titriyomu
ben de zeytinyağı koyuyorum canım, salça koymuyorum amaelfi bence senin kan şekerin düşüyo acıkıyosun ve yorulunca oluyo dimi..bide sık acıkıyomusun acıkınca yemek yemezsen sinirlenip elin titriyomu
evet bende böyle marine ediyorum yalnız ben zeytinyağı ve salçada ekliyorum süper oluyo
aynen öyle acıkınca çok sinirli oluyorum elim titriyor kan şekerimi düşüyormuş öyle. Tabi aç karnına yordum kendimi o kadar poşet taşıdım demek ondan öyle oldu. Işte bide o hararetle çok yersem daha kötü oluyorum sıcak basıyor yanaklarım kızarıyor
ben de zeytinyağı koyuyorum canım, salça koymuyorum ama
baharatın tadını öldürmez mi, belki kaşığın ucuyla denerim bir daakine :44:
Biber salçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?