hiç zannetmezdim ,kaynanamın gideceğine bukadar sevinceğimi :)))
Iyidir canım sen :)
Size bi rezilliğimi anlatayım
nişanlım kayseriye geldi beni görmeye neyse dışarı çıktık geziyoruz parktayız böyle salına salına yürüyoruz benim ayağımda sandalet var ayakkabının topuğu taşa takıldı ayak öne çıktı tabi öndeki bant koptu bilekten bağlıydı öndeki bant kopunca ben kalakaldımyürüyemiyorum eşim hemen beni oturttubileğimdeki bantıöne taktı ama bi taraftanda kıs kıs gülüyo halimi görseniz yürüyemiyorum herkes bana bakıyo neyse orda oturan bi çift vardı bayana dedimki yanınızda bant varmı???
Ne dese beğenirsiniz hımm evet çantamda bant taşıyorum dedieşiyle beraber bastılar kahkahayı eşimde bende sinirlendim ne diycemi şaşıdım ne yani olamazmı dedim zaten çaresizdim sonra nişanlım dediki bak aşkım burda taksi durağı var oraya kadar idare et taksiyle gidelim eve eve gittik ayakkabıyı değiştik tekrar dışarı çıktık
benimki kalın bantlıydı öndeki bant kopunca kalakaldımBizde nisanliyken öyle birsey geldi basima benim ayakkabimin banti koptu ama benimki capraz capraz geliyordu ince ince bantli ayakkabiydi neyse ki yakinda ayakkabi tamircisi vardi ve yaptirdik
bir dahaki tr. geldiginde de cantam kopmustu :)))) ( Bu ilk oldu ayakkabi daha sonradan oldu )
Bana yeni canta almisti :) ne utanmistim ya
size bi rezilliğimi anlatayım
nişanlım kayseriye geldi beni görmeye neyse dışarı çıktık geziyoruz parktayız böyle salına salına yürüyoruz benim ayağımda sandalet var ayakkabının topuğu taşa takıldı ayak öne çıktı tabi öndeki bant koptu bilekten bağlıydı öndeki bant kopunca ben kalakaldımyürüyemiyorum eşim hemen beni oturttubileğimdeki bantıöne taktı ama bi taraftanda kıs kıs gülüyo halimi görseniz yürüyemiyorum herkes bana bakıyo neyse orda oturan bi çift vardı bayana dedimki yanınızda bant varmı???
Ne dese beğenirsiniz hımm evet çantamda bant taşıyorum dedieşiyle beraber bastılar kahkahayı eşimde bende sinirlendim ne diycemi şaşıdım ne yani olamazmı dedim zaten çaresizdim sonra nişanlım dediki bak aşkım burda taksi durağı var oraya kadar idare et taksiyle gidelim eve eve gittik ayakkabıyı değiştik tekrar dışarı çıktık
niye bukadar seviniyonki zuzum
nasılsınız kızlarrr?? Ben birazdan çıkacağım bi göz atıyım dedim. Ayy çöp şiş olayı benim de aklıma yattı göğüs eti vardı buzlukta çıkarayım çözülsün akşama yaparım. Zaten evde hiçbi şey kalmadı sebze dışında. Markete gitmemiz lazım akşam çıkışta gitsek iyi olacak şampuanım pedim falan da bitti.
:
canım eşin ne yapıyor şuan...int.cafe işi ne oldu:26:
hala arama aşamasında cnm. Yakın zamanda başlayacak heralde. Bugün yine dükkan bakmaya gittiler mesela.
Bu arada çıktığı yerden maaşını alır mı acaba diyorduk geçenlerde yatmış iyi oldu yani...
Sinemcim hamilelik nasıl gidiyor? Sende ne tür değişiklikler var şu an?
evet canım geçenlerde az bi şey ben maaşımı almıştım. Şimdi de eşim aldı biraz rahatladık. Öbür cafeden de geliyor az biraz işte. Ama yeni cafe açacak olursa bi süre sıkışıcazIyi olmuş ayşam bende maddi açıdan merak etmiştim..iş olmayınca haliyle parada olmuyor
ye ekşiyi doğur ayşeyiiiiiiiii. Ayy kız mı olcak yoksa sinemcimvalla canim eksi cekiyor dün eksi biber tursusu yedim baya bir. onun disinda herhangi bir degisiklik yok basim cok nadir dönüyor arada karnim hafif hafif agriyor bu kdar
daha erken sanirsam ondan cikmiyor belirtileri belki haftaya baslar
6 hafta oluyor cünkü 26 maysta dr. kontrolüm var kalp atislarini duycaz
23 mayista kalp atislari basliyormus netten edindigim bilgiye göre.
iyi bari alisha inşallah biran evvel uygun bi iş bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?