kaç gün kalacak zuzum kayınvalden
oyyyyyy kızlarr saat 1 olmuş benim acil hazırlanıp çıkmam lazım öptüm muck muck hepiniziiiiiiiiii :80::80::80:
Zuzum kayınvaliden de gidiyormuş söylemeden geçmiyim çok sevindim. Bu bahaneyle artık kendi evinde yemeğe başlarsın
Fatma hiç aşermedi galiba demi kızlar...
Bol dan da duymadım hiçç
Sinem sen bu gidişle bayaa kilo alırsın gibime geliyor
Fatma hiç aşermedi galiba demi kızlar...
Bol dan da duymadım hiçç
Sinem sen bu gidişle bayaa kilo alırsın gibime geliyor
canım keşke çıkmadan etleri marine etseydin, en az 2-3 saat dolapta beklemesi lazım :26:nasılsınız kızlarrr?? Ben birazdan çıkacağım bi göz atıyım dedim. Ayy çöp şiş olayı benim de aklıma yattı göğüs eti vardı buzlukta çıkarayım çözülsün akşama yaparım. Zaten evde hiçbi şey kalmadı sebze dışında. Markete gitmemiz lazım akşam çıkışta gitsek iyi olacak şampuanım pedim falan da bitti.
a.s zuzuslm kızlarrrrrrr
iyiyim kızlar ne olsun bi bakayım dedim ne yapıyosunuz diye hepiniz iymisiniz bakem
kendi adıma iyim, zuzu sende ne var ne yok kendi topikinden çıkmıyosun hiçiyiyim kızlar ne olsun bi bakayım dedim ne yapıyosunuz diye hepiniz iymisiniz bakem
aaa zuzum çok sevindimsormayın kızlar ya ben uzun süre uğramıyodum bu siteye sonra uğrmaya başladım artık ama evet kendi topiğime bakıyodum sadece ama geldim yine ....bu arada aşk meşk durumlarını hemen söyliyim kızlar son bir senedir kötü gidiyodu ama temmuz ayı gibi isteme söz nişan bir arada olucak
aaa zuzum çok sevindim
hayırlısı olsun inş :123:
söyleyince acaip rahatliyacaksın, az çok nasıl tepki vereceğini bilirsin canımsağol bitanem yaaa valla bakalım bu sefer karar verdik daha babaya söylemedik oda beni geriyo ya offffff şimdiden gerildim heyecan bastı karışığım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?