ohh valla elficim şanlısın sen benimkide zorla yapıyo herşeyi gerçi ogün hiç bişe demeden balkonu yıkayıp,yerleri sildi şaşırdım uyuşuk biraz benimki yada 8 yıl bekar hayatı yaşamış ondan dolayı sıkılmış kendi yapmaktan oyüzden hiç hevesli değil
Benimki diyoki yorganları battaniyeleride halıları yıkamaya verdiğimizde verelim yıkasınlar diyoçok bilmiş dedim aslında biliyolar ama yapmak istemiyolar
günaydın zuzu hoşgeldin. söylediniz mi babana?
yok daha söylemedik istemeye yakın söylicez canım şimdi erken
canım bence ne kadar erken söylersen o kadar iyi olur senin için. önce bir reddetme sonra kabullenme süreleri var babaların genelde. şimdiden söylesen kabullenme süresi ancak Temmuz'a gelir işte. topicten gördüğüm kadarıyla siz de o zamanlarda düşünüyorsunuz. tam vakti olur, bence son ana bırakma. isteme olurken falan yüzü asık olursa senin de içine sinmez çünkü.
sor istersen bi, eksik bir şeyin var mı
ben almak istiyorum diye :26:
Al bişey belki o da sana oralardan bişey alır :)
iyi olur zuzuş jest olur
kızlar benim "odun" (sevimli anlamda kullanılmıştır) kocişime ben çalışmaya başladığımdan beri bişiler oldu
geçen gün işten geldim, yatak odasına girdim
tişört ve eşofmanımı koymuş düzgünce yatağa, ben giymişim gibi, altına çorapları bilekendi eşofman ve tişörtünü de koymuş, sanki yan yana yatıyomuşuz gibi güzel olmuş, sevindirik oldum
2 gün önce bana işten gelirken saat almış pembiş bitane, çakma lacostama şirin çok
ertesi gün küpe almış, çok beğenmedim ama bayılmışım gibi yaptım
nazar değmesin hep böyle olsun inş
Fundaaaaaanapıyım be cnm iş güç koşturuoz işte. Bugün dersim yok. Yarın da izin günüm. Şu sigorta işlermleri için belgelerini getir dedi müdür, onlarla uğraşırım bugün ya da yarın. Bu arada zuzu elfi biliosunuzdur belki, bana çalıştığım ders saati kadar sigorta yapacaklar. PArt time sigorta gibi bi şey. Nasıl oluyor o, çok fiyat farkediyor mu tam sigortayla bunun arasında. Üstünü ben tamamlıyım tam yatıralım desem müdüre acaba???
ay ne güzel yaaa
benimki bazen süpürge açar felan ama mutfağa hayatta girmez
zuzununki de var ayrıca, çiçek almayan olaraktan, isteye dahil olabilir
selam kızlar.. undo geldi nasılsınız ????
Bolcum sana daha çok yardım etmesi gerekiyor hem hamilesin diye hemde bekarlıktan alışık olduğu için..
zaten şimdiden gerildik benimkiyle kavga ettik bende sinirlendim nişan falan olmasın dedim girdik birbirimize
SELAM CANM NABER..NE VAR NE YOK..ÖZLETTİN KENDİNİ :)
iyi canım nasıl olsun... evlilik felan filan :) sen neler yapıosun:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?