2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bizim beyfendi de hiç bekar hayatı yaşamadı görmedi o zorlukları hep yanında ben vardım ünv.de falan. O yüzden alışmamış hiç iş yapmaya. Ahh salak kafam keşke önceden daha sık yaptırıp alıştırsaymışım diyorum ama olsun yaa az da olsa ara sıra yapıyor işte polyanna olalım dimi biraz da

Benimki diyoki yorganları battaniyeleride halıları yıkamaya verdiğimizde verelim yıkasınlar diyoçok bilmiş dedimaslında biliyolar ama yapmak istemiyolar

Bolcum sana daha çok yardım etmesi gerekiyor hem hamilesin diye hemde bekarlıktan alışık olduğu için..

erkekler inat işte. biz isteyince yapmazlar da kendi istedikleri zaman yaparlar. çok üstlerine gitmemek lazım. ben daha evlenmeden bu konuda çok net konuştuğum için rahatım. umarım daha sonra değişmez. ev hanımı olsam zaten hayatta yardım istemem ondan. ama ikimiz de çalıştığımız sürece beraber yapmak zorundayız. o da anlıyor zaten. Allah razı olsun kocişimden, yapmayan bir sürü adam var sözüm ona erkek işi olmadığı için. e ona bakarsan dışarda çalışmak da kadın işi değil ama o işlerine geliyor tabii. Allah merhamet versin insana, gerisi geliyor zaten.

Benimki diyoki yorganları battaniyeleride halıları yıkamaya verdiğimizde verelim yıkasınlar diyoçok bilmiş dedimaslında biliyolar ama yapmak istemiyolar

Fundacım iyi hatırlattın şu çatlak görümcemden bir haftadır halı yıkamacının tel nosunu istiyordum unutuyordu yine hatırlattım şimdi verdi hemen arayayım gelip alsınlar akşam

yok daha söylemedik istemeye yakın söylicez canım şimdi erken

canım bence ne kadar erken söylersen o kadar iyi olur senin için. önce bir reddetme sonra kabullenme süreleri var babaların genelde. şimdiden söylesen kabullenme süresi ancak Temmuz'a gelir işte. topicten gördüğüm kadarıyla siz de o zamanlarda düşünüyorsunuz. tam vakti olur, bence son ana bırakma. isteme olurken falan yüzü asık olursa senin de içine sinmez çünkü.

canım şimdi söylmek istemiyorum çünkü ben rahat edemem babamın yüzüne bakamam kasılırım o yüzdne 10 gün önce söylemeyi düşünüyoruz bi aile dostumuz var çok iyi görüştüğümüz dün onlara söyledik dediler 10 gün önce daha iyi arada zaman olmaz dedi uzun ara olursa olmaz ben de rahat edemem babamda edemez sanırım

zaten şimdiden gerildik benimkiyle kavga ettik bende sinirlendim nişan falan olmasın dedim girdik birbirimize

sor istersen bi, eksik bir şeyin var mı
ben almak istiyorum diye :26:

Al bişey belki o da sana oralardan bişey alır :)

iyi olur zuzuş jest olur

SORARSAM SÖLEMEZ KIZLAR, ZATN KOCİŞ HARÇLIK VERİCEK..BENDE PAZARDAN BİŞEYLER BAKARIM NAPAYIM :)

MAŞALLAH MAŞALLAH

CANIM EVET GÜNLÜK ŞUKADAR SAAT DİYE GÖSTERİLİYOR..VALLA AYLIK 250-270 BULUYOR SİGORTA..
ÇOK SIKMAZSA SİZİ ÖYLE Bİ TEKLİF YAPABİLİRSİN...YADA 15 GÜNLÜK YAPABİLİRSİN
HAFTADA KAÇ SAAT, KAÇGÜN DERSİN VAR

ay ne güzel yaaa
benimki bazen süpürge açar felan ama mutfağa hayatta girmez

zuzununki de var ayrıca, çiçek almayan olaraktan, isteye dahil olabilir

BENİMKİNİN EV İŞİ VE YEMEKTE MAŞALLAHI VAR, YAPIYO VALLA..AMA ÇİÇEK KONUSUNDA EVET LİSTESYE ALABİLİRSİNİZ

selam kızlar.. undo geldi nasılsınız ????

SELAM CANM NABER..NE VAR NE YOK..ÖZLETTİN KENDİNİ :)

Bolcum sana daha çok yardım etmesi gerekiyor hem hamilesin diye hemde bekarlıktan alışık olduğu için..

canım işte bekar yaşayıp bıktığı için iş yapmaktan artık yapmak istemiyo:)zaten yaptırıyorum bi çok şeyi kavga dövüş olsada aradazaten temizlikçide geliyo benim yaptığım bi banyo tuvalet temizliği oda ona yaptırmam yapamaz çünkü:))napalım bunada şükür

SELAM CANM NABER..NE VAR NE YOK..ÖZLETTİN KENDİNİ :)

iyi canım nasıl olsun... evlilik felan filan :) sen neler yapıosun:90:

zaten şimdiden gerildik benimkiyle kavga ettik bende sinirlendim nişan falan olmasın dedim girdik birbirimize

tatlım bu dönemlerde çok olur böyle tartışmalar falan. ama hemen deme öyle nişan falan olmasın diye. nişan döneminde çok daha fazla problem çıkacak. o zaman da hemen öyle yüzük çıkartmaya gider iş. fevri davranmamayı, alttan almayı hatta bazen çok zoruna giden şeyleri sineye çekmeye alışman lazım. çünkü sen de o da kızgınlık anında çok pişman olabileceğiniz şeyler söyleyebilirsiniz birbirinize. o yüzden sinirliyken konuşmaya devam etmeyin bence. erkekler sonradan pişman oluyorlar kızgınlıkla söylediklerine. sakin olun. bu dönemde en çok ihtiyacınız olacak şey sabır ve sakinlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…