2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya ama çok kırıldım yarenay valla bilmiyorum şimdiden böyle gerginlikler olucaksa bilemiyorum bitsin dedim biraz önce

offf yaaa inan saçma sapan şeyler ama ben kaldıramıyorum çabuk sinirleniyorum bu ne yaaa sabahtan beri sinir oldum yaaaa

Zuzuş tahminen 25-30 saat dersim var haftada. Tam net söyleyemiyorum çünkü ders saatleri duruma göre değişebiliyor. Şimdi diyelim haftada 25 saat olacak ayda 100 saat eder. Bunun için ne kadar para yatıracaklar bana? Ben üstünü tamamlıyım tam yapıyım dersem ne kadar daha eklemem lazım sence tahminen? Eşim tam yaptırmaya çalış dedi neden öyle istedi anlamadım sormadım da kafam almaz böyle işleri benim. O öyle diyor diye yapıcam yani bi şey bildiğimden değil

offf yaaa inan saçma sapan şeyler ama ben kaldıramıyorum çabuk sinirleniyorum bu ne yaaa sabahtan beri sinir oldum yaaaa

merhaba canım biz seninle tanışmıyoruz ama az çok hikayeni okudum burada. İnsanlar bu dönemde farkında olmasa da oldukça stresli oluyor o yüzden illa ki tartışmalar olacaktır aranızda. Zaten tartışmanın olmadığı zaman yok ki , evlilikte de aynı. Umarım önemli bir konu değildir ve birbirinizi fazla kırmamışsınızdır

Merhaba canım tanışmadık ama şimdi tanışalım ben zuzu:)ya valla canım nişan günü kararlaştıramıyoruz hep bi gerginlik o bişiy diyo ben kızıyorum ben bişiy diyorum o kızıyo şu an sabah bişiy dedi çok sinirlendim yani ben biraz fevriyim hemen bitsin derim kaldıramıyorum sinir ediyo beni yaaaa

:)) Ben de alishia memnun oldum Ama bunlar çok normal canım yaa, hemen nişanı atalım bitsin gitsin dersen olmaz ki. O zaman evlendiğinde de en ufak bi problemde boşanalım ayrılalım dersin, ki o hepten kötü olur. Olaylara biraz daha sakin yaklaşırsan daha iyi olur. Aynı şekilde sevgilinin de öyle davranabilmesi lazım tabi. Tartışın ama sakin sakin :82: Senin üstünde şimdi başka bi stres de var, babama nasıl söyleyeceğim olayı. O zaten başlı başına bi dert, bi de sevgilinle tarışıp kendini iyice üzme

ya anlıyorum tabiki nişan gerginliği ama benim üstüme geliyo sinir oluyorum bizim sorunumuz senelerdir hep aynı o izmirde ben istanbulda ben izmire gitmek istemiyorum hep bu konu hakkında tartışıp duruyoruz

zuzum evlenince daha ne saçma sebeplerden kavga ediliyor bir bilsen erkekler zaten evlilik meselesi açılıp da ciddiye binince bi saçmalama dönemi yaşıyorlar, hepsinde oluyor bu. önce istiyorlar, sonra iş ciddiye binince bi tırsma dönemleri oluyor. ya ben ne yapıyorum, doğru mu yapıyorum, kaldırabilir miyim v.s. ama sen sakin olursan rahat atlatırsınız bu dönemi. sen önce bi karar ver gerçekten sevgilinle evlenmek, aynı çatı altında yaşamak istiyor musun? net bir karar verirsen bu kadar fevri olmazsın diye düşünüyorum. sabırlı ol canım, sakin ol. çok kızdıysan bir cümlesine o an konuşma. bekle o da ne dediğinin bir farkına varsın. sonra konuştuğunuzda emin ol daha mantıklı olacaksınız ikiniz de.

ya anlıyorum tabiki nişan gerginliği ama benim üstüme geliyo sinir oluyorum bizim sorunumuz senelerdir hep aynı o izmirde ben istanbulda ben izmire gitmek istemiyorum hep bu konu hakkında tartışıp duruyoruz

hmmmmmmmmmmmm aynı yerlerdesiniz demek neden gitmek istemiyorsun peki ailenden ayrılacaksın diye mi, yoksa izmiri mi sevmiyorsun?

hımm o konu sorun tabii. ama İzmir'e gidince bence pişman olmazsın. belki İzmir'li olduğum için böyle düşünüyorum ama İzmir yaşanılası bir yer canım. iş konusunda, ev konusunda, geçim konusunda. sen orda da rahat iş bulabilirsin. İzmir'de sakinliğe, rahatlığa alışmış bir insanı düşünemiyorum İstanbul'un koşuşturmacasında, yoğunluğunda, kalabalığında. sevgilin ne iş yapıyordu? onun iş durumu nasıl olur İstanbul'da?

valla canım ben izmire gittim gördümn evet güzel bir yer ama bana göre fazla sakin sessiz küçük orda iş alanı dar istanbulda geniş ben ilişkinin başında demiştim ona ben izmire gitmek istemiyorum diye buda onu kabul etmişti sonra arıza çıkardı neyse hallettikn şimdi yine diyo ya baban vermesse izmir diye bende dedim valla bi tek vermese o yüzden vermez dedim ama yinede bilemem dedim hele o gün olsun dedim başladı abuk sabuk konuşmaya bende sinir oldum yaaa burayı kabul etti ya olmassa diyo o zaman biticekmi diyo bende ne alasım var diyorum istanbulda niyue bulamıcaksın diyorum iktisat mezunu yüksek yaptı her şekilde bulur burda iş

Valla canımcım benim babam urfa gibi bi yere beni asla vermem dedi zaten nişanlımda kayseriye gelecekti..ama urfada evimiz işi falan olunca bizde gidip gördük hiç tv de gösterildiği gibi bi yer olmadığını görünce ben yaşarım burda dedimçünkü eşime aşığım ve onunla her yerde yaşayabilirim oda çıkarken benim için çok fedakarlıklar yaptı ailesinden uzakta kayseride ev tuttu orda işe başladı sırf bana yakın olabilmek için..ki izmir hiçte yaşanmıycak bi yer değil eğer gerçekten aşık olmuş olsaydın zuzucum bence kabul ederdin

ya işte bunu kimse anlamıyo adaşım ben seviyorum bu adamı ama hayatımda hiç bir zaman istemediğim bir yerde yapamam aşık olsamda yapım bu malesef

yarenay'cımm valla haklısın canım evlendiğinde daha abuk subuk şeyler bulup kapışıyorsun :) zuzucuummm sen hiç canını sıkma canım.. mutlaka bir orta nokta bulunacaktır.

izmirli arkadaşım..izmir bize öyle mükemmel ki.. ama istanbul'dan sonra burda insan biraz bocalayabilir.

konuyu aşk ile bağlamak ne derece doğru bilemem ama bu biraz lışkanlıklar ile alakalı. zuzucuğumun işi gayet iyi.. çok güzel bir pozisyonda çalışıyor. o yüzden müstakbel nişanşlısının da biraz daha esnek olması lazım bazı şeylerde. hem daha önce konuşulmuş karar verilmiş bişey

ya işte bunu kimse anlamıyo adaşım ben seviyorum bu adamı ama hayatımda hiç bir zaman istemediğim bir yerde yapamam aşık olsamda yapım bu malesef

gerçi herkesin yapısı farklı sanada hak veriyorum alışmışın istanbula ordan vazgeçmen zor olacak ozaman..peki erkek arkadaşını izmire bağlayan ne ailesi mi işimi yani hangisi için vazgeçmek istemiyo

Insan çok fazla aşık olunca herşeyden vazgeçebiliyo...benim çevremde var öyle arkadaşlarımki bende dahil

aynen undomiel sana katılıyorum aynen öyle valla canım
ya kızlar benim işim var evet undomielin dediği gibi güzel bir posizyondayım ama alışkanlıklar var ben evlendiğim zaman anneme gitmeliyim pazara bakkala çakkala gitmeliyim annemle arkadaşlarımla onlar bize gelsin gitsin ben küçüklüğümden beri hep bu hayali kurmuşumdur izmirde in cin top oynuyor ben yapamam orda maaş az iş alanı dar
ama o orda belediyede çalışıyo ama burda da iş bulabilir sonuçta üniv mezunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…