Yarenaycım tatil moduna girmişinay inşallah bizde çeşmeyi düşünüyoruz bu yıl güzel bi tatil olur
Valla canım ben körü körüne gitmedim ...herkesin düşünce tarzı farklıdır saygı duyuyorum..ozaman erkek arkadaşınında bi ailesi bi çevresi var oda kabul etmesin..fedakarlıklar karşılıklı yapılırsa hoş olur tek taraflı bencillik olur..
BEZELYE AYIKLAMAK ÇOK ZEVKLİ KİPazardan 2 kilo bezelye aldım poşetlere koyup buzluğa atıcam kış için. Gazete serdim yere oturdum bezelyeleri ayıklıyordum dün. Geldi oda yere oturdu bana yardım etti. Sonra dedi ki ben sana niye yardım ediyorum biliyomusn niye dedim. Seninle daha fazla vakit geçirmek için dedi. Bide yarış yaptım hangimiz önce bitiricez diye. 10 dk. Bitirdik :)
canım ama ben en başta ona izah etmiştim durumumu özel durumlarımda var hepsini biliyo o zaten kabul etmişti sonra bi ara vazgeçti falan yaptıklarına sinir olmuştum ama benim burda işim var 4 senedir güzel bir posizyondayım maaşım çok şükür iyi o o zamanlar çalışmıyodu daha şurda 4-5 aydır çalışıyo
biz karar veremedik altinoluga gidicez de annemlerin yazligina ama birde 3 günlügünwe baska b ir yere gidelim diyorum otele hem daha bebek yokken son tatilimiz olur diyorum ama bakalim. Karar veemedik.
senin durum farklı canım ona göre davranması lazım ozaman saygı duymalı sana ..oyun bozanlık yapıyo erkek arkadaşın
ya o diyoki ben mücadelemi istanbulda vericem aşkım ama diyelimki olmadı o zaman olmucak mı biticekmi diyo onun korkusu o
ozaman o ailesinden korkuyo
biz karar veremedik altinoluga gidicez de annemlerin yazligina ama birde 3 günlügünwe baska b ir yere gidelim diyorum otele hem daha bebek yokken son tatilimiz olur diyorum ama bakalim. karar veemedik.
Yarenaycım tatil moduna girmişinay inşallah bizde çeşmeyi düşünüyoruz bu yıl güzel bi tatil olur
Kızlarrrr ne habersinizzbarıştık biz kocişimle Offf çok yoruldum sabahtan beri temizlik yaptım ama bitti en sonunda hele şu kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkartmak yok mu kabus
Akşama ne yemeği pişirsem onu düşünüyorum şimdi de:26:
Sinemcimm ne zaman düşünüyorsunuz hayırlısıyla bebeğ,i bende çok istiyorum ama cesaret edemiyoruz daha, temmuzda 1 sene olucak bakalım yaz sonu gibi olur belki
Cnm az çok anladım şimdi heralde. Çok teşekkür ederimmmmAyşam 100 saat % 7,50 (günlük mesai saati) =13 gün ediyor ayda...bu bi 150 küsür tl falan olsa sizde heralde bi 200 küsür ödersiniz üstüne..
şimdi baktım da bi müşterinin dosyasına 300 ödemiş
sevindim cnm barışmanıza sorunu hallettiyseniz süperKızlarrrr ne habersinizzbarıştık biz kocişimle Offf çok yoruldum sabahtan beri temizlik yaptım ama bitti en sonunda hele şu kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkartmak yok mu kabus
Akşama ne yemeği pişirsem onu düşünüyorum şimdi de:26:
benim de bugünlerde kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkartmam lazım ve tabii ütülemem. bakalım bu hastalık beni ne zaman bırakacak da ben bunları yapcam. şu an kulaklarım tıkalı, zonkluyor gibi. ilk defa bir pazartesi günü saatleri sayıyorum ne zaman bitecek mesai diye:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?