2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Valla canım ben körü körüne gitmedim ...herkesin düşünce tarzı farklıdır saygı duyuyorum..ozaman erkek arkadaşınında bi ailesi bi çevresi var oda kabul etmesin..fedakarlıklar karşılıklı yapılırsa hoş olur tek taraflı bencillik olur..

Yarenaycım tatil moduna girmişinay inşallah bizde çeşmeyi düşünüyoruz bu yıl güzel bi tatil olur

biz karar veremedik altinoluga gidicez de annemlerin yazligina ama birde 3 günlügünwe baska b ir yere gidelim diyorum otele hem daha bebek yokken son tatilimiz olur diyorum ama bakalim. karar veemedik.

canım ama ben en başta ona izah etmiştim durumumu özel durumlarımda var hepsini biliyo o zaten kabul etmişti sonra bi ara vazgeçti falan yaptıklarına sinir olmuştum ama benim burda işim var 4 senedir güzel bir posizyondayım maaşım çok şükür iyi o o zamanlar çalışmıyodu daha şurda 4-5 aydır çalışıyo

BEZELYE AYIKLAMAK ÇOK ZEVKLİ Kİ

ben bugün çok yoğunum, ara ara bakarım
elfiiim ben bulamadım ağva şeysini, evden daha bi detaylı araştırıcam

senin durum farklı canım ona göre davranması lazım ozaman saygı duymalı sana ..oyun bozanlık yapıyo erkek arkadaşın

senin durum farklı canım ona göre davranması lazım ozaman saygı duymalı sana ..oyun bozanlık yapıyo erkek arkadaşın

ya o diyoki ben mücadelemi istanbulda vericem aşkım ama diyelimki olmadı o zaman olmucak mı biticekmi diyo onun korkusu o

Ayşam 100 saat % 7,50 (günlük mesai saati) =13 gün ediyor ayda...bu bi 150 küsür tl falan olsa sizde heralde bi 200 küsür ödersiniz üstüne..
şimdi baktım da bi müşterinin dosyasına 300 ödemiş

Kızlarrrr ne habersinizz barıştık biz kocişimle Offf çok yoruldum sabahtan beri temizlik yaptım ama bitti en sonunda hele şu kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkartmak yok mu kabus

Akşama ne yemeği pişirsem onu düşünüyorum şimdi de:26:

neyse kızlar sizide sıktım kapatalım muhabbeti ben çıkıyorumyemek yicem

biz karar veremedik altinoluga gidicez de annemlerin yazligina ama birde 3 günlügünwe baska b ir yere gidelim diyorum otele hem daha bebek yokken son tatilimiz olur diyorum ama bakalim. karar veemedik.

Sinemcimm ne zaman düşünüyorsunuz hayırlısıyla bebeğ,i bende çok istiyorum ama cesaret edemiyoruz daha, temmuzda 1 sene olucak bakalım yaz sonu gibi olur belki

Yarenaycım tatil moduna girmişinay inşallah bizde çeşmeyi düşünüyoruz bu yıl güzel bi tatil olur

fundam girdim valla tatil moduna. henüz hiç birşey net değil ama bakalım. patronla konuşup zamanı kesinleştirmek lazım biran önce, en azından uçak biletlerinin fiyatlarını biraz düşürürüz böylece. otel konusu da çok sürüncemede kalıyor. eniştemin bir arkadaşı var Bodrum'da bir otelde housekeeper. onunla görüşcez belki çalıştığı otelde iyi bir fiyat ayarlayabiliriz. öteki türlü ne yaparız tam karar veremedik daha.

:)) nasıl hallettiniz, bıçak noldu

ay sorma dün kaç makina çamaşır yıukadım hiç sayamadım...bi oda dolusu çamaşır var ütülenicek

benim de bugünlerde kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkartmam lazım ve tabii ütülemem. bakalım bu hastalık beni ne zaman bırakacak da ben bunları yapcam. şu an kulaklarım tıkalı, zonkluyor gibi. ilk defa bir pazartesi günü saatleri sayıyorum ne zaman bitecek mesai diye:2::2:

Ayşam 100 saat % 7,50 (günlük mesai saati) =13 gün ediyor ayda...bu bi 150 küsür tl falan olsa sizde heralde bi 200 küsür ödersiniz üstüne..
şimdi baktım da bi müşterinin dosyasına 300 ödemiş
Cnm az çok anladım şimdi heralde. Çok teşekkür ederimmmm
sevindim cnm barışmanıza sorunu hallettiyseniz süper

offffff iş hiç bitmiyor ki be adaşımmm Ben de az önce mutfak dolaplarını fırınımı bulaşık makinemi tezgahın ordaki fayansları sildim. Piştim terledim yoruldum.........Artık sıra benim temizliğime geldi. 2 gündür ciddi ciddi yaz geldi buralara artık caprilere falan başlarım. Hazır reglim de bitmişken kıl tüy işlerine girişmem lazım bugün. Sizin orası da sıcaktır artık di mi yarennn özledim kıbrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…