offffff iş hiç bitmiyor ki be adaşımmmBen de az önce mutfak dolaplarını fırınımı bulaşık makinemi tezgahın ordaki fayansları sildim. Piştim terledim yoruldum.........Artık sıra benim temizliğime geldi. 2 gündür ciddi ciddi yaz geldi buralara artık caprilere falan başlarım. Hazır reglim de bitmişken kıl tüy işlerine girişmem lazım bugün. Sizin orası da sıcaktır artık di mi yarennn özledim kıbrısı
offffff iş hiç bitmiyor ki be adaşımmmBen de az önce mutfak dolaplarını fırınımı bulaşık makinemi tezgahın ordaki fayansları sildim. Piştim terledim yoruldum.........Artık sıra benim temizliğime geldi. 2 gündür ciddi ciddi yaz geldi buralara artık caprilere falan başlarım. Hazır reglim de bitmişken kıl tüy işlerine girişmem lazım bugün. Sizin orası da sıcaktır artık di mi yarennn özledim kıbrısı
:)) nasıl hallettiniz, bıçak noldu
ay sorma dün kaç makina çamaşır yıukadım hiç sayamadım...bi oda dolusu çamaşır var ütülenicek
Cnm yaa öyle diyorsun da... Benim eşim de orda okurken nefret ederdi kıbrıstan bi döneyim adımımı atmam bi daha derdi. Şimdi diyor ki gidelim mi tatile kıbrısaah ah ben camlarımı bile silemedim ki. dışarısı günlük güneşlik ama içerden baktığında öyle görünmüyor maalesef camın kirinden. ev karanlık gibi geliyor, çok taktım kafama şu camları. hele bir de çalışınca hiç yetişemiyorsun. her akşam temizlik yapsan, iş yerinde verimli olamazsın. erken çıktığımız halde yetişemiyoruz valla.
biz hayırlısıyla burdan dönelim eminim eşim de ben de özlemicez Kıbrıs'ı. dün konuşuyorduk üstümüze birkaç parça eşya almak için işyerlerinden bir gün alışveriş izni alalım bari falan diye. sinir oluyorum iyice artık ya. inşallah bu sene ev olayını hallederiz de seneye döneriz ülkemize, İzmir'ime...
ay ben dün kıl tüy işini de hallettim ne verimli günmüş
ayy kızlar başım çok ağrıyo hiç sevmiyorum şu pazartesileri
ıl tüy işelerini hiç sormayın her yerime lazer yaptırmak istiyorummm
evet cnm ben de öyle diyorum şöyle solaryum cihazı gibi bişey olsa bi kere girsek tüysüz çıksakayy kızlar başım çok ağrıyo hiç sevmiyorum şu pazartesileri
ıl tüy işelerini hiç sormayın her yerime lazer yaptırmak istiyorummm
kolay gelsin elfi şimdiden. Camlar çok sıkıcı iş yaaa. Bi de en son sildiğimde (sanırım aylar olduBizim camlarda çok salon baştan sona cam mutfak diğer 3 oda. Bi sürü cam var onun için pazar günü kadın gelecek yerleri falanda süpürüp silecek evimiz büyük olduğu için bi günde bitmez en azından bende beyaz eşyaları silerim yardım ederim bütün pazarım evde geçecek temizlikle. halılarıda yıkamya vericem pazar gününe kadar almış oluruz yerler silinince direk halılarıda sereriz sonra camların bu kadar kirlenmesine izin vermicem her hafta öyle bi bez sürerim
Sıcakta da ütü hiç çekilmez canım , konuştum aldım karşıma da niye sakladın diye; beğendim ondan sakladım diyor güya zamanında da bu ayrılmış kızdan artık duyda inanmaaslında ben samuray kılıcı seviyorum süs olarak demesin mi gülme tuutu bi anda beni ben gülünce de yüz buldu hemen, hala odasında yatağın altında duruyor ama en kısa zamanda attırıcam çöpe
ayyy bende çok istiyorum lazeri ama çok pahalı bana kalsa bi kaşlarımı kirpiklerimi kapatırım gerisini alın derim
Ben kış girer girmez kollarıma yaptırcam...
Geçen aldırdım ..omuzlarıma yakın (dirsekten üstü) hep sivilceler çıktı
Bu hafta içinde dr gidicem cildiyeciye
ağda bana dokunuyor kızlar..bikere birine uydum sir yaptırdım yüzümede hep kabardı sivilce oldu..bidahada yaptırmadım yüzüme
Ama kollarıma yaptırıyom
ağda bana dokunuyor kızlar..bikere birine uydum sir yaptırdım yüzümede hep kabardı sivilce oldu..bidahada yaptırmadım yüzüme
Ama kollarıma yaptırıyom
Popstar nigarr:82:
Ama kollarıma yaptırıyom
cnm benimde öle oluyodu kollarım uzun süre aldırmayıp aldırınca sivilcleniyodu ama lmuyo artık bende lazeri bıraktım tabiki adamdan zar zor 400 liramı geri alacam yarın 900 vermiştm hiç işe yaramadı şimdi tekrar ağdaya dönmekte zor geliyo ama gitmem gerek
ben de öyle gittim de pişman oldum. 300e anlaşmıştık biz genital ve koltukaltı. Son 100 tl'sini vermedim. Kadın da unuttu heralde istemedi. Banane yaa zaten bi işe yaramadıcnm benimde öle oluyodu kollarım uzun süre aldırmayıp aldırınca sivilcleniyodu ama lmuyo artık bende lazeri bıraktım tabiki adamdan zar zor 400 liramı geri alacam yarın 900 vermiştm hiç işe yaramadı şimdi tekrar ağdaya dönmekte zor geliyo ama gitmem gerek
Ben ağda makinası aldım onla kendim evde yapıyorumdudak üstü içinde hazır ağda bantları var ya onlardan almıştım aynı yere 2 kere yapınca kızardı yara oldu sinir oldum ya eşim diyoki millet yanlış anlıycak diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?