2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

lazerden sonra ağda yaptırılmıyo diye biliyorum canım:26:eski haline dönüyomuş

cnm öylede napim jilette sevmiyorum şimdi enaz 1 sene ben lazere falan gidemem jiletede başlasam ondan sonra daha beter olur diye korkuyorum hamileykende ağda daha çok can yakıyomuş(napalım artık mecburum bacaklarım kötü oldu.

Hayır olsun canım, benim sesim karga gibidir aslında ama

ay yaptırma zuzum kollarına yaa, ben kollarımdaki kılladran hiç rahatsız olmam :26:

ay benim eşim arada dokunur, benim karım yine adam bacak olmuş der
Pislik oysa çok az çıkar benim bacaklarımda, azaldılar artık Sinir etmek için daha çok diyo

popstar nigarr:82:
:82: :82: :82:

Benim eşim kıl tüyden nefret ederayy çıkması lazım sonuçta çıkmadanda alamayız yaben kollrımıda alırım hiç sevmem kollarda tüy

ay benim eşim arada dokunur, benim karım yine adam bacak olmuş der
Pislik oysa çok az çıkar benim bacaklarımda, azaldılar artık Sinir etmek için daha çok diyo

:82: :82: :82:

Aynen yaa bende kıl tüyden hiç ağzına laf vermek istemiyorum ama napıyım oda bişey mi ben kışın kollarımı aldırdım tekrara çıkarken kaktüs gibi oldum ya bu dokununca batıyor utancımdan yerin dibine girdimmmm

benim eşim kıl tüyden nefret ederayy çıkması lazım sonuçta çıkmadanda alamayız yaben kollrımıda alırım hiç sevmem kollarda tüy
benimkisiler sarıya yakın, sorun etmiyorum okadar da olsun ama yaa
Eşim de aldırsam kollarımı kızar yani :18:

adam bacak ha sen popstarsın canım hiç yakışıyomu sana nektarcım
dimmi

kaktüs Ay çok hoşsun leydi

haklısın bolcum yapacak bişey yokkaç seans gitmiştin
nigarcım sarıysa niye alıcaksınkiboşver tatlımeşin niye kızıyo canım
bende küçük çıkanlar için bi epilasyon aleti almam lazım benim bitane vardı bozuldu

ben Türkiye'deyken komple sire gidiyordum ne güzel 25 tl. verip tertemiz çıkıyordum. buraya geldim sadece özel bölge 35-40 tl. kompleye girince 100 tl. şükür kollarımı hiç almam ben, hiç rahatsız olmadım şimdiye kadar kollarımdan. özel bölgeye sir yaptırmak da zor, öyle herkese açamıyor ki insan... burda bi kıza alışmıştım, kız işi bırakmış, o günden beri jiletle kaldık başbaşa. ama en son kaşımı aldırdığım yer iyiydi sanırım önümüzdeki hafta oraya gitcem hem kaş hem de özel bölge için.

elfii kol hiç jiletle alınırmı yaa

nektar valla az seyrek yada açık renk olsa valla aldırmıcam ama böyle çok göze batıyo sanki, kendim rahatsız oluyorum en başta :Ç((

eşim ilk aldırdığımda dedi..ya böylede güzel ma ben onlarla oynuyodum, gıdıklıyodum dedi nasıl bi fantezidir anlamadım

ya ben hiç epilatörle almadım yaa..kötü olmuyomu sonra

ne kadar pahalıymışyuh yani
benimkide öyle çok koyu değilde ben rahatsız oluyorum canım pürüzsüzlük seviyorum
koltuk aLTI İÇİN İYİ OLUYO ZUZUŞ EPİLASYON ALETİ

ozaman sen hiç alma

Zuzucum koluma jilet vurmadım sadece lazare giderken mecbur jiletle alıyorsun ben 8 seans gittim ve ilk kez kolumu lazerle aldım onun için en iyi sonucu kolum aldı. Birde koyu renkli tüyler olan genital ve kol altım bitti gibi bişey. Ama benim daha 7 hakkım var ve bacaklarım %50 bitti %83 garanti veriyorlar öyle bile olsa razıyım şimdilik sadece bacaklarımı jiletle alıyorum o da almasamda olur yani hiç belli olmuyor baya inceldiler

canım 8 kez gittim ama benim tüylerim açık renk ve cansız öle köklü değil makinada ii olmayınca hiç etki etmedi yani..

Merhaba fıstıklar nabersiniz? Şöyle bi baktım da 10 gündür girmemişim

ne kadar pahalıymışyuh yani
benimkide öyle çok koyu değilde ben rahatsız oluyorum canım pürüzsüzlük seviyorum
koltuk aLTI İÇİN İYİ OLUYO ZUZUŞ EPİLASYON ALETİ

ben bazen bacaklarımada kullanıyorum epilatör, kollara hiç denemedim :))
bencede en güzeli pürüzsüzlük :)))

canım inceldiyse hiç vurma jilet cımbızla çek yada ağda bandı kullan olmamı :))
jilet yapma

yarenay ben özel bölge için ablama gidiyorum..onun için hem bacak hemde özel bölge gidicem bugünlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…