lazerden sonra ağda yaptırılmıyo diye biliyorum canım:26:eski haline dönüyomuş
koccaman bi tebrik sana neler neler yapmışsın walla. Ay nigaaar aklıma ne geldi ben dün seni rüyamda gördüm Hani popstar yarışmaları oluyor ya öyle bi yarışmadasın biz de tv'de seni görüyoruz şarkı söylüyorsun sesin de baya güzel. Aaa ben bu kızı tanıyorum kk'da konuşuyorduk biz diyorum eşime Ama 18 yaşlarında falansın daha küçüksün yani hayırdır inşşşş.
ay yaptırma zuzum kollarına yaa, ben kollarımdaki kılladran hiç rahatsız olmam :26:ben kış girer girmez kollarıma yaptırcam...
Geçen aldırdım ..omuzlarıma yakın (dirsekten üstü) hep sivilceler çıktı
Bu hafta içinde dr gidicem cildiyeciye
ağda bana dokunuyor kızlar..bikere birine uydum sir yaptırdım yüzümede hep kabardı sivilce oldu..bidahada yaptırmadım yüzüme
Ama kollarıma yaptırıyom
ay benim eşim arada dokunur, benim karım yine adam bacak olmuş derbenimde bacaklarım sirden kızarıp nokta nokta oluyor ya gene gidicem hafta sonu sire evli olunca daha da zormuş ödüm patlıyor görücek diye ama belli bi uzunluğa gelmeyincede almıyor ki
Kolumu bende aldırdım bi kere ama çıkarken batıyor resmen kötü oluyor o ya sarart bence daha iyi
:82: :82: :82:popstar nigarr:82:
ay benim eşim arada dokunur, benim karım yine adam bacak olmuş der
Pislik oysa çok az çıkar benim bacaklarımda, azaldılar artıkSinir etmek için daha çok diyo
:82: :82: :82:
ay benim eşim arada dokunur, benim karım yine adam bacak olmuş der
Pislik oysa çok az çıkar benim bacaklarımda, azaldılar artıkSinir etmek için daha çok diyo
:82: :82: :82:
benimkisiler sarıya yakın, sorun etmiyorum okadar da olsun ama yaabenim eşim kıl tüyden nefret ederayy çıkması lazım sonuçta çıkmadanda alamayız ya ben kollrımıda alırım hiç sevmem kollarda tüy
dimmiadam bacak hasen popstarsın canım hiç yakışıyomu sana nektarcım
kaktüsaynen yaa bende kıl tüyden hiç ağzına laf vermek istemiyorum ama napıyım oda bişey mi ben kışın kollarımı aldırdım tekrara çıkarken kaktüs gibi oldum ya bu dokununca batıyor utancımdan yerin dibine girdimmmm
haklısın bolcum yapacak bişey yokkaç seans gitmiştin
nigarcım sarıysa niye alıcaksınkiboşver tatlım eşin niye kızıyo canım
bende küçük çıkanlar için bi epilasyon aleti almam lazım benim bitane vardı bozuldu
elfii kol hiç jiletle alınırmı yaa
Nektar valla az seyrek yada açık renk olsa valla aldırmıcam ama böyle çok göze batıyo sanki, kendim rahatsız oluyorum en başta :ç((
eşim ilk aldırdığımda dedi..ya böylede güzel ma ben onlarla oynuyodum, gıdıklıyodum dediNasıl bi fantezidir anlamadım
elfii kol hiç jiletle alınırmı yaa
nektar valla az seyrek yada açık renk olsa valla aldırmıcam ama böyle çok göze batıyo sanki, kendim rahatsız oluyorum en başta :Ç((
eşim ilk aldırdığımda dedi..ya böylede güzel ma ben onlarla oynuyodum, gıdıklıyodum dedinasıl bi fantezidir anlamadım
haklısın bolcum yapacak bişey yokkaç seans gitmiştin
nigarcım sarıysa niye alıcaksınkiboşver tatlım eşin niye kızıyo canım
bende küçük çıkanlar için bi epilasyon aleti almam lazım benim bitane vardı bozuldu
ne kadar pahalıymışyuh yani
benimkide öyle çok koyu değilde ben rahatsız oluyorum canım pürüzsüzlük seviyorum
koltuk aLTI İÇİN İYİ OLUYO ZUZUŞ EPİLASYON ALETİ
Zuzucum koluma jilet vurmadım sadece lazare giderken mecbur jiletle alıyorsun ben 8 seans gittim ve ilk kez kolumu lazerle aldım onun için en iyi sonucu kolum aldı. Birde koyu renkli tüyler olan genital ve kol altım bitti gibi bişey. Ama benim daha 7 hakkım var ve bacaklarım %50 bitti %83 garanti veriyorlar öyle bile olsa razıyım şimdilik sadece bacaklarımı jiletle alıyorum o da almasamda olur yani hiç belli olmuyor baya inceldiler
Merhaba fıstıklar nabersiniz? Şöyle bi baktım da 10 gündür girmemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?